Tjek produkt- og forsendelsesoplysninger for fotobøger

Vælg et land på listen nedenfor for at få produkt- og forsendelsesoplysninger.

Tilgængelige størrelser

• 7-tommers paperback: Mindst 20 sider, maksimalt 140 sider
    • Tekst på ryggen kan føjes til bøger på mere end 48 sider
  • 9-tommers hardback: Mindst 20 sider, maksimalt 140 sider
    • Du kan føje en titel til ryggen på en bog med hardback

Leveringsmuligheder

• Standard: 10-14 hverdage
  • Prioriteret: 8-12 hverdage

Oplysninger om levering

• Hvis du bor i USA eller Canada, kan levering kun ske i det land, hvor du har købt fotobogen. Hvis du eksempelvis har bestilt bogen i USA, kan du kun få den leveret i USA.
  • Når du køber en fotobog, kan der gå 2-4 hverdage, før den er trykt og pakket. Når behandlingen er gennemført, sendes pakken til dig.
  • Leveringstiden er ikke garanteret.

Få flere oplysninger om kampagner for trykte produkter

Hvis du befinder dig i et land eller en region, hvor tryksager er tilgængelige, skræddersyr vi muligvis din oplevelse for at give dig de forslag og tilbud, der er mest relevante for dig. Vi kan f.eks. tilbyde promoveringer i visse lande eller områder afhængigt af lokale begivenheder og højtider. Som altid bruger vi ikke oplysninger i Google Fotos til annonceringsformål, og vi sælger ikke dine billeder, videoer eller personlige oplysninger til nogen.