Kontrollera produkt- och fraktinformation för fotoböcker

Välj ett land från listan nedan om du vill se produkt- och fraktinformation.

Tillgängliga storlekar

• 7 tum, med mjukt omslag: Minst 20 sidor, högst 140 sidor.
    • En ryggtitel kan läggas till på böcker som är över 48 sidor
  • 9 tum, inbunden: Minst 20 sidor, högst 140 sidor
    • Ryggtitel kan läggas till på alla inbundna böcker

Leveransalternativ

Viktigt! Prioriterad frakt erbjuds inte till postboxar. Du kan använda ekonomifrakt i stället.

Fastlandet i USA:

• Ekonomi: 8–11 arbetsdagar
  • Standard: 6–10 arbetsdagar
  • Prioritet: 5–7 arbetsdagar

Alaska, Hawaii och Puerto Rico:

• Ekonomi: 11–15 arbetsdagar
  • Prioritet (endast Alaska och Hawaii): 5–7 arbetsdagar

Information om frakt

• Om du bor i USA eller Kanada kan du bara få leverans i det land där du köpte fotoboken. Om du till exempel beställde boken i USA kan du bara få den levererad inom USA.
  • När du har köpt boken kan det ta 2–4 arbetsdagar att trycka och paketera den. Paketet skickas till dig när beställningen har bearbetats.
  • Leveranstiden är inte garanterad.

Läs mer om kampanjer för utskrivna produkter

Om du befinner dig i ett land eller en region där det går att skriva ut produkter kan vi anpassa din upplevelse så att du får de förslag och erbjudanden som är mest relevanta för dig. Till exempel kan vi erbjuda kampanjer i vissa länder eller regioner som knyter an till lokala högtider. Vi använder aldrig information i Google Foto för reklamändamål och vi säljer inte dina foton, videor eller personliga uppgifter till någon.