Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille ‑version aktivointi

Jos organisaatiollasi on Google järjestöille ‑tili, voit hakea järjestökohtaisia Google Workspace ‑tarjouksia:

• Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille (maksuton)
  • Business Standard (alkaen 75 %:n alennus yleishyödyllisille yhteisöille)
  • Business Plus (alkaen 72 %:n alennus yleishyödyllisille yhteisöille)
  • Enterprise Standard ja Enterprise Plus (alkaen 70 %:n alennus yleishyödyllisille yhteisöille)

Vertaile pakettien ominaisuuksia

Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille ‑version aktivointi

Siirry Google järjestöille ‑sivulle ja kirjaudu sisään organisaatiosi järjestelmänvalvojatilillä. Valitse "Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille" ‑kohdasta Aloita. Sinulta kysytään, käyttääkö järjestösi jo Google Workspacea.

Jos organisaatiosi ei vielä käytä Google Workspacea, vaan sen on rekisteröidyttävä:

1. Sinut ohjataan aloittamaan 14 päivän maksuton Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille ‑kokeilu, jossa jopa 10 käyttäjää voi tutustua Google Workspacen ominaisuuksiin. Lue lisää maksuttomasta Google Workspace ‑kokeilusta.
  2. Vahvista, että omistat verkkotunnuksesi. Lue lisää artikkelista Google Workspace ‑verkkotunnuksen vahvistaminen.
  3. Valitse Aktivoi.

Jos organisaatiosi käyttää tällä hetkellä Google Workspacea:

1. Sinua pyydetään jakamaan verkkotunnuksesi, jotta voimme tarkistaa, mitä Google Workspace ‑versiota käytät.
  2. Näytämme sinulle Google Workspace ‑tarjoukset, jotka ovat saatavilla järjestösi verkkotunnukselle.
  3. Seuraa ohjeita ja valitse Aktivoi.
Tärkeää: Tarkistamme pyyntösi kolmen arkipäivän kuluessa. Kerromme sähköpostilla, onnistuiko verkkotunnuksen päivitys vai onko sinun tehtävä vielä jotain saadaksesi Google Workspacen Business- ja Enterprise-versiot alennushintaan.

Muuta aiheeseen liittyvää