I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Vis dine lokale produkter gratis på Google

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Når du deltager i gratis lokale produktfortegnelser, kan de produkter, du sælger i din butik, blive vist i gratis fortegnelser på Google-tjenester, bl.a. Google Søgning, Google Billeder, fanen Shopping, Google Maps og Google Lens (tilgængeligheden af fortegnelsestyper varierer fra land til land). Få flere oplysninger om tilgængelige fortegnelsestyper

Tilgængelighed

Vi arbejder i øjeblikket med forhandlere, der har fysiske butikker i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De Forenede Arabiske Emirater, Filippinerne, Finland, Frankrig, Grækenland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA, Vietnam, og Østrig.

Sådan fungerer det

Ligesom vi ikke opkræver betaling for at være en del af Googles søgeindeks, hvis du er en deltagende sælger, så kan du få vist dine produkter i lokale produktresultater på Google-tjenester helt gratis. Sådan kvalificerer du dig:

1. Følg politikkerne for gratis visning af dine produkter på Google og politikkerne for annoncer for lokalt butikslager.
  2. Indsend dit primære feed og dit feed for lokal lagerstatus via Google Merchant Center. Få flere oplysninger
  3. Tilvælg gratis visning af dine lokale produkter på Google ved at vælge den tilsvarende funktion i Merchant Center. Få flere oplysninger

Bemærk! Til sælgere, der indsender feeds via Google Merchant Center: Denne funktion gælder for visning af produkter, du sælger i din butik, i gratis fortegnelser på Google. Hvis du indsender et feed via Google Merchant Center og ikke tilvælger denne funktion, kan Google stadig bruge og vise bestemte produktfeeddata, som du indsender (f.eks. titler og billeder), som beskrevet i servicevilkårene for Merchant Center, bl.a. for at forbedre Googles tjenester.

Hvis du tidligere har indsendt et produktfeed til Google, har du muligvis allerede produkter, der vises i gratis fortegnelser. Følg denne vejledning for at administrere dine destinationer, hvis du ikke vil have dine produkter vist i gratis lokale fortegnelser.

Konfigurer lokalt butikslager

Hvis du vil vise dine produkter gratis på Google, skal du angive oplysninger om din virksomhed, dine butikker og dine produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine gratis lokale produktfortegnelser

Tip! Kvalificerede forhandlere i USA, Canada, Storbritannien og Irland kan bruge produktlæseren eller appen for lokalt butikslager til at få produkter, der er på lager i butikken, tilføjet på Google helt automatisk og uden beregning. Kom godt i gang.