Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Oversigt over annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser

Med tilføjelserne annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser kan du vise dine produkter og butiksoplysninger til kunder i nærheden, der søger med Google. Hvis dit website ikke indeholder lageroplysninger for dine fysiske butikker, kan du vise dit lager i butikken via en Google-hostet side for din butik.

Vi arbejder i øjeblikket med forhandlere, der har fysiske butikker i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De Forenede Arabiske Emirater, Filippinerne, Finland, Frankrig, Grækenland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA, Vietnam og Østrig.

Tip! Kvalificerede forhandlere i Storbritannien, Irland, USA og Canada kan bruge produktlæseren eller appen for lokalt butikslager til at få produkter, der er på lager i butikken, tilføjet på Google helt automatisk og gratis. Sælgere, der er baseret i USA, kan også køre annoncer for lokalt butikslager ved hjælp af appen for lokalt butikslager. Kom godt i gang.

På denne side

Fordele

• Promover lageret i din butik: Giv lokale kunder besked om, at din butik har det produkt, de leder efter, i det øjeblik de søger på Google.
  • Vis din fysiske butik online: Vis din tilgængelighed af butiksprodukter og priser, der hostes på Google, eller brug annoncer for lokalt butikslager til at vise dit eget website med en produktside med butikstilgængelighed som en solid digital oplevelse af at være i din fysiske butik.
  • Mål effektiviteten: Hold øje med den effekt, som dine digitale annoncer har på effektivitetsmålene online og i butikken. Vær opmærksom på, at måling af butiksbesøg kun er tilgængelig i disse lande.

Lokale tilføjelser

Du kan vælge at bruge enten gratis lokale fortegnelser eller annoncer for lokalt butikslager til at præsentere dine produkter og butiksoplysninger.

Gratis lokale fortegnelser

Med gratis lokale fortegnelser kan de produkter, du sælger i butikken, blive vist uden beregning på Google Søgning, Google Maps, YouTube, fanen Shopping, Google Billeder og Google Lens.

I Argentina, Australien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, De Forenede Arabiske Emirater, Filippinerne, Hongkong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Sydkorea, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Sydafrika, Taiwan, Thailand, Storbritannien, Ukraine, USA og Vietnam vil brugerne, når de har klikket på en lokal virksomhedsprofil, blive omdirigeret til en side med tilgængelighed af butiksprodukter og priser, der hostes på Google:

An animation of a Local Inventory Ad showing buying options for an in store product.

Når brugerne klikker på en lokal virksomhedsprofil i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig, viser vi en produktfremviser med produkt- og butiksoplysninger:

An animation of a Local Inventory Ad showing buying options for an in store product.

Annoncer for lokalt butikslager

Annoncer for lokalt butikslager kan hjælpe dig med at booste salget online og i butikken ved at nå ud til kunder flere steder på Google. Du kan bruge afhent senere med produktdata eller tilføje lagerbeholdning i butikken automatisk fra din netbutik til Merchant Center for at levere lagerdata hurtigere.

Du kan også fremhæve mulighederne for afhentning i butik direkte i dine annoncer:

• Brug funktionen Afhentning i dag til at vise, hvilke af dine produkter der kan reserveres eller købes online og afhentes i butikken samme dag eller dagen efter.
  • Brug funktionen afhent senere med butikslagerdata til at annoncere for produkter, der i øjeblikket ikke er tilgængelige i dine butikker, men som kan afhentes i butikken i henhold til en bestemt SLA.
  • Brug afhent senere med produktdata uden at skulle angive alle lageroplysninger. Annoncér for dine produkter, der kan afhentes i butikken i henhold til en bestemt SLA.

Aktivér den lokale tilføjelse

Følg denne vejledning for at aktivere annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale fortegnelser manuelt:

Step 1 På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet Indstillinger og værktøjer Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear]

Step 2 Vælg Tilføjelser.

Step 3 Vælg tilføjelseskortet Gratis lokale fortegnelser eller Annoncer for lokalt butikslager på fanen "Udforsk".

Step 4 Klik på Aktivér.

Step 5 Vælg, hvilket land du vil aktivere tilføjelsen for. Du kan tilføje lande, når tilføjelsen er aktiveret.

Vejledning i implementering

Trin 1 af 9 – Vælg dit land

Når tilføjelserne annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale fortegnelser er blevet aktiveret, kan du vælge de lande, du vil bruge tilføjelserne i.

Klik på Fortsæt konfiguration ud for det land, hvor din tilføjelse skal aktiveres.

Trin 2 af 9 – Tilføj butikker

Tilføj dine butikker. Hvis du ikke har føjet butikker til din Merchant Center-konto, kan du enten tilføje butikker eller knytte dine eksisterende butikkers virksomhedsprofiler til Merchant Center for at aktivere annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser.

Du kan eventuelt tilføje dine logoer og farver. Logoer og farver bruges til gratis lokale fortegnelser. De bruges også, hvis du har annoncer for lokalt butikslager, og dine produktsider ikke viser tilgængelighed i butikken.

Trin 3 af 9 – Din produkttilgængelighed i butikken (kun påkrævet for annoncer for lokalt butikslager)

Hvad angår din produkttilgængelighed i butikkerne, skal du klikke på fortæl kunderne, hvad jeg har på lager i mine individuelle butikker, hvis du kender lageroplysningerne for dine fysiske butikker.

Du skal regelmæssigt give Google dine lageroplysninger for hver butik. Dette kan gøres ved hjælp af lagerdata eller ved at tildele lager til dine butikker direkte via Merchant Center.

Hvis du ikke kender lageroplysningerne for dine fysiske butikker, men du kan sende produkter til dine butikker med henblik på afhentning, skal du klikke på fortæl kunderne, at jeg kan sende produkter til butikker.

Du skal angive ekspeditionstiden inden mulig afhentning for dine produkter på dit website og i dine produktdata for at oplyse kunderne om, hvornår varen kan afhentes i din butik. Få flere oplysninger om at implementere afhent senere med produktdata.

Hvis du vælger fortæl kunderne, at jeg kan sende produkter til butikker, skal du gå til trin 5.

Trin 4 af 9 – Din produktsideoplevelse (kun påkrævet for annoncer for lokalt butikslager)

Dette trin er påkrævet for sælgere, der kender deres fysiske butikkers lager, så de kan angive websitets funktionalitet.

Produktsider med butikstilgængelighed: Vælg denne mulighed, hvis dit website indlæser produktsiderne med mulighed for at browse tilgængeligheden af produkter på forskellige fysiske lokationer. Du bliver bedt om at angive linket til et produkt, der indeholder muligheden for at browse lokationer, med henblik på verificering. Denne mulighed anbefales også for sælgere med en enkelt butik, der viser deres tilgængelighed i butikken sammen med deres onlinetilgængelighed.

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

Hvis du vælger denne mulighed, bliver den viste pris den, der angives i den primære datakilde. Få flere oplysninger om produktsider med butikstilgængelighed.

Butiksspecifikke produktsider med tilgængelighed og pris: Vælg denne mulighed, hvis dit website kan indlæse produktprisen og tilgængeligheden for en specifik butik baseret på butikskoden i Google Virksomhedsprofil, der er indlejret i din produktsides webadresse. Du bliver bedt om at angive linket til et butiksspecifikt produkt med en tilknyttet Google Virksomhedsprofil-butikskode med henblik på verificering.

This is an image that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store when you apply your store code parameter.

Hvis du vælger denne mulighed, skal du også angive attributten linkskabelon [link_template] i dine produktdata med ValueTrack-parameteren {store_code}. Produkter uden attributten linkskabelon [link_template] bliver afvist.

Få flere oplysninger om butiksspecifik produktside med tilgængelighed af butiksprodukter og priser.

Produktsider uden tilgængelighed i butikken: Vælg denne mulighed, hvis dit website ikke viser et produkts tilgængelighed i din fysiske butik. Google vil generere en sideoplevelse, hvor dit produkt vises sammen med butiksoplysninger. Få flere oplysninger om tilgængelighed af butiksprodukter og priser, der hostes på Google.

Trin 5 af 9 – Din afhentningsoplevelse (valgfrit) eller Produkter, der er udstillet i butikken (valgfrit)

Hvis du har produktsider med butikstilgængelighed og tilmelder dig annoncer for lokalt butikslager, kan du fremhæve dine produkter i butikken med en afhentningsannotering, der er kompatibel med dit website:

• Kunder kan afhente dem samme eller næste dag: Hvis kunderne kan købe eller reservere en vare online og afhente den i butikken samme dag eller næste dag, kan du vælge denne mulighed for at promovere dine lokale produkter som "afhentning i dag" eller "afhentning i morgen". Du skal angive afhentningsmetoden og ekspeditionstiden (serviceniveau for afhentning) via dine lagerdata, og ekspeditionstiden skal også tydeligt vises på dit websites produktsider eller ved betaling. Angiv en webadresse for et produkt med mulighed for afhentning i dag med henblik på validering. Få flere oplysninger om kravene til afhentning i dag.
  • Kunder kan afhente dem senere i en butik: Hvis kunderne kan købe eller reservere en vare online og få den sendt til afhentning i en udvalgt butik, kan du vælge denne mulighed for at promovere dine lokale produkter med annotering om afhentning senere. Du skal angive afhentningsmetoden og ekspeditionstiden (serviceniveau for afhentning) via dine produkt- eller lagerdata, og ekspeditionstiden skal også tydeligt vises på dit websites produktsider eller ved betaling. Angiv en webadresse for et produkt med mulighed for afhentning senere med henblik på validering. Få flere oplysninger om kravene til afhentning senere.
Udstillet i butikken: Med funktionen udstillet i butikken kan du vise produkter, der kan opleves og købes i dine butikker, men som bliver sendt direkte til dine kunder. Angiv en webadresse til din forsendelsespolitik for produkter, der er udstillet i butikken. Få flere oplysninger om udstillet i butikken.

Trin 6 af 9 – Tilføj lager

Dette trin er påkrævet for sælgere, der kender deres fysiske butikkers lager. Når du har klikket på Tilføj lager, bliver du bedt om at angive lagerdata ved hjælp af en fil.

Der er 3 muligheder, der kan bruges for en fil med lagerdata:

• Planlagt hentning: Du bliver bedt om at angive et link, hvorfra din lagerdatafil kan hentes, og angive tidsplanen for, hvornår filen med lagerdata skal hentes.
  • sFTP
  • Manuel upload af et feed: Du kan manuelt uploade en fil fra din computer. Husk, at lagerdata skal uploades mindst én gang om dagen for at sikre opdaterede lageroplysninger.
Du kan også angive dine lagerdata via API. Denne mulighed anbefales til sælgere, der har store lagermængder at administrere. Få flere oplysninger i Hjælp til Local Inventory Service API.

Trin 7 af 9 (kun for DE, AT og CH) – Tilføj impressum

Dette trin er påkrævet for sælgere, der vil køre annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale fortegnelser i Tyskland, Østrig og Schweiz. Du skal angive dit websites "impressum" (Om-side) i henhold til artikel 5 i EU's e-handelsdirektiv, som det er implementeret i lokal lovgivning.

Trin 8 af 9 – Verificer dit lager

Dette trin er for sælgere, hvis produktsider ikke viser, hvad der er på lager i deres butikker. Du skal indsende en kontaktperson for verificering af lager, som skal koordinere verificeringsprocessen med Google. Denne person kan være en anden end den primære administratorkontaktperson, der er angivet i indstillingerne for din Merchant Center-konto.

Følg denne vejledning for at starte processen:

Step 1 Vælg Verificer lager.

Step 2 Angiv kontaktoplysninger på din kontaktperson til verificering af lager.

Step 3 Verificer kontaktpersonen til verificering af lager via mail.

Step 4 Klik på Anmod om verificering af lager.

Bemærk! Knappen Anmod om verificering af lager er kun aktiveret i 48 timer, efter at kontaktpersonens navn og mailadresse er blevet verificeret, og dine butikker, produktdata og lagerdata er blevet tilføjet.

Trin 9 af 9 (kun påkrævet for annoncer for lokalt butikslager) – Tilknyt Google Ads

Du skal have en Google Ads-konto for at kunne køre annoncer for lokalt butikslager. På dette trin skal du knytte din Google Ads-konto til din Merchant Center-konto, hvis du ikke har gjort det. Du skal også aktivere lokale produkter i dine kampagner (dette trin er ikke nødvendigt, hvis du bruger en Performance Max-kampagne).

Politikker

Googles politikker giver vigtig vejledning til forhandlere, der deltager i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser. Gennemgå politikkerne for annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser for at sikre, at du forstår forventningerne. Google afviser produkter og konti, der ikke overholder disse politikker.