Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Puuttuvat alennustiedot

Ilmoita molemmat alennusmääritteet (alennushinta [sale_price], alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date])

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Vain toinen seuraavista määritteistä on ilmoitettu: alennushinta [sale_price] ja alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date]. Määritteistä on ilmoitettava joko molemmat tai ei kumpaakaan. Tästä syystä tuotenimikettä ei ole ladattu.

Korjaa ongelma lataamalla molemmat määritteet yhdessä.

Huom. Tämä ongelma koskee vain verkkovalikoiman päivityssyötteitä, ei tuotetietosyötteitä.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiasportaali-tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Syötteet.
  3. Valitse syöte tarkastettavaksi ja katso, mitä ongelmia syötteessä tällä hetkellä on.
  4. Klikkaa Käsitellään-välilehteä nähdäksesi tuotteisiin liittyvät perustason tiedosto- ja dataongelmat.
  5. Näet lisätietoja, kun klikkaat kohdasta "Ongelma" joko määritteen alennushinta [sale_price] tai alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] kohdalta virheilmoitusta "Virheellinen tai puuttuva suositeltu määrite".

Perustason käsittelyongelmia koskevan raportin lataaminen:
  • Klikkaa ongelmataulukon yläpuolelta LATAA RAPORTTI.

Vaihe 2: Ilmoita molemmat alennusmääritteet

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Puuttuvat alennustiedot
  2. Hae tuotetiedoista näitä tuotteita (tunnuksen avulla) ja varmista, että kullakin tuotteella on molemmat määritteet: alennushinta [sale_price] ja alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date].

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lähetä ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista ongelman korjaus katsomalla, ettei sitä enää näy Syötteet-sivun Käsitellään-välilehdellä.

Muista, että voi kestää hetken, ennen kuin tekemäsi muutokset näkyvät Syötteet-sivulla.