Denne version af Hjælp viser nu primært artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Afhentning i dag med sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende)

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Funktionen Afhentning i dag giver dig mulighed for at videresende kunder til dit website, når de klikker på dine annoncer for lokalt butikslager. Ved at videresende kunder til dit website i stedet for din Google-hostede lokale butiksfacade, kan du administrere og følge dine kunders oplevelse fra start til slut.

Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan afhentning i dag med sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende) fungerer, og hvad der kræves af dit primære feed, feed for lokal lagerstatus og website.

Sådan fungerer det

1. En kunde klikker på en annonce for lokalt butikslager med tekst om tilgængelighed for afhentning.
  2. Kunden føres videre til forhandlerens omnichannel-side med produktoplysninger.
  3. På forhandlerens website kan kunderne vælge en butik for at se prisen og tilgængeligheden for den vare, der klikkes på, købe den online og afhente den i en butik i nærheden.

Trin 1: Gennemgå krav til website

Dit website skal opfylde disse krav for at være kvalificeret til afhentning i dag med en sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende):

• Kravene til sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende) og feedkravene skal være opfyldt.
  • Det skal vise muligheden for at afhente et produkt på din landingsside eller i forbindelse med betalingsprocessen. Bemærk, at produktets tilgængelighed i en lokal butik kun skal være synlig på produktets landingsside.
  • Du skal vise en butiksvælger med mulighed for at vise tilgængeligheden for afhentning i butik for en vare. Bemærk, at varens tilgængelighed i en lokal butik kun skal være synlig på produktets landingsside.
  • Valget af butik kan eventuelt også foretages i forbindelse med betalingsprocessen, efter en kunde har føjet en vare til sin kurv.
    • Varens tilgængelighed for afhentning skal kunne vises, når kunden klikker på et link (f.eks. "tjek lokal tilgængelighed"), eller når kunden indsender et postnummer eller en adresse.
    • Når en kunde klikker på eller angiver de nødvendige oplysninger, skal dit website vise varens tilgængelighed for afhentning i butik og den lokale butiks lokation.
      • En vares viste tilgængelighed for afhentning i butik skal matche det serviceniveau for afhentning, der er angivet i dit feed.
      • Tilgængeligheden for afhentning skal vises, før kunderne skal angive deres betalingsmetode.
        Vigtigt! Tilgængeligheden for afhentning kan adskille sig fra lokal tilgængelighed i butikken. Hvis du vil implementere afhentning i dag med en sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende), skal du have en butiksvælger, der viser den lokale tilgængelighed i butikken på produktets landingsside. Tilgængeligheden for afhentning i den valgte butik kan dog vises under betalingsprocessen.
  • Du skal vise butikkens lokale pris eller onlinepris for produktet.
  • Angiv et afhentningsgebyr (hvis der opkræves et afhentningsgebyr).
    • Dette vises muligvis i din betalingsproces sammen med valg af butik.
  • Du skal give mulighed for at vælge andre butikker til afhentning.
    • Dette vises muligvis i din betalingsproces sammen med valg af butik.
  • Du skal give kunderne mulighed for at fuldføre deres ordre (f.eks. fuldføre købet eller reservere varen) på dit website.
  • Du skal sende en bekræftelsesmeddelelse på afhentningen, når ordren er klar (f.eks. mail og sms).

Anbefalinger til websites

Ud over ovenstående krav til websites anbefaler vi følgende:

• Vis tidsfrist for afhentning, før varen lægges i kurven eller på betalingssiden.
    • Kunderne skal forstå, hvordan tidspunktet for afhentning hænger sammen med det tidspunkt, hvor ordren afgives (f.eks. "Ordrer skal afgives inden kl. 16" eller "Bestil i dag, afhent i aften" osv.).
  • Lad kunderne se mulighederne for ordreopfyldelse, før de opretter en konto (angiv f.eks. muligheden "gå til betaling som gæst").
  • Lad kunderne se mulighederne for ordreopfyldelse, før de angiver deres adresseoplysninger.

Trin 2: Opdater feedattributter

Ud over feedkravene til funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende) (se den komplette liste) skal følgende attributter for afhentning i dag føjes til det relevante feed. Du kan se alle oplysninger i specifikationen for lokale produktdata.

Attribut Valgfri eller obligatorisk? Feed Mulige værdier
Afhentningsmetode [pickup_method]

Obligatorisk

Valgfrit fra og med den 1. september 2024

Primært feed eller feed for lokal lagerstatus
  • buy
  • reserve
  • not_supported
Serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] Obligatorisk Primært feed eller feed for lokal lagerstatus
  • same_day
  • next_day
Link [link] Obligatorisk Primært feed Webadresseparameter eller webadressesti
Mobillink [mobile_link] Valgfri Primært feed Webadresseparameter eller webadressesti
Annonceomdirigering [ads_redirect] Valgfri Primært feed Webadresseparameter eller webadressesti

Føj attributterne afhentningsmetode og serviceniveau for afhentning til dine feeds

Hvis afhentning i dag er tilgængelig for alle butikker med samme SLA

Når det samme tilbud om afhentning i dag er tilgængeligt i alle dine butikker, skal du føje de obligatoriske attributter til de relevante varer i dit primære feed (f.eks. kan en kunde købe og afhente et tv fra XYZ samme dag i en af dine butikker i hele landet).

Hvis du indsender serviceniveau for afhentning [pickup_sla] i dit primære feed, skal du angive den maksimale SLA for alle dine butikker. Det betyder, at hvis et produkt har SLAen samme dag for de fleste af dine butikker, men næste dag for et par butikker, skal du indsende SLA'en for dette produkt som næste dag. Hvis du vil angive specifikke attributværdier for serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] eller afhentningsmetode [pickup_method], skal du indsende dem i dit feed for lokal lagerstatus.

Hvis afhentning i dag kun er tilgængelig for specifikke butikker

Føj de obligatoriske attributter afhentningsmetode [pickup_method] og serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] til dit feed for lokal lagerstatus, når tilbud om afhentning i dag kun er tilgængeligt i bestemte butikker, eller hvis specifikke butikker tilbyder en anden afhentningsmetode eller et andet serviceniveau for afhentning.

Hvis afhentning i dag ikke er tilgængelig for en bestemt butik eller et bestemt produkt

Hvis et produkt i dit primære feed ikke er kvalificeret til afhentning i dag, skal du angive afhentningsmetode [pickup_method] som understøttes ikke. Hvis produktet på den anden side ikke er kvalificeret til afhentning i dag i specifikke butikker, skal du angive attributten afhentningsmetode [pickup_method] som understøttes ikke i feedet for lokal lagerstatus.

Bemærk! Hvis afhentningsmetode [pickup_method] er angivet som "understøttes ikke", kan du lade serviceniveau for afhentning [pickup_sla] være tom.
Vigtigt!

Værdierne for afhentningsmetode [pickup_method] og serviceniveau for afhentning [pickup_SLA], der angives i dit feed for lokalt lager, overskriver alle værdier for afhentningsmetode eller serviceniveau for afhentning i dit primære feed.

Føj attributterne link og annonceomdirigering til dine feeds

Attributten link [link] skal blot angive et link til et produkts omnichannel-landingsside.

Bemærk! Hvis du allerede indsender attributten annonceomdirigering [ads_redirect], skal du sørge for, at webadressen matcher domænet i attributten link [link]. Hvis webadresserne ikke stemmer overens, afvises attributten annonceomdirigering [ads_redirect].
Vigtigt!

Verificer og gør krav på din websiteadresse, og sørg for, at den webadresse, der er registreret i Merchant Center, matcher domænet i attributten link [link]. Hvis websitets adresse ikke svarer til det registrerede domæne, kan du se her, hvordan du kan løse dette problem.

Trin 3: Send din konto til gennemgang

Når du har opdateret dine feedattributter og gennemgået kravene til landingssider, skal du anmode om en gennemgang af din konto:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet, og vælg derefter Konfiguration af annoncer for lokalt butikslager under "Værktøjer".
  3. Vælg det land, hvor du vil aktivere funktionen Afhentning i dag.
  4. Markér afkrydsningsfeltet "På mit website kan kunder købe produkter online og afhente dem i butikken" i sektionen "Afhentning i dag".
  5. Angiv et link til en af dine produktlandingssider i tekstfeltet i afsnittet "Eksempel på et produkts landingsside".
  6. Klik på Gem.
  7. Google gennemgår dette link for at sikre, at funktionerne på dit website opfylder kravene til landingssider for funktionen afhentning i dag med den sælgerhostede lokale butiksfacade (grundlæggende).
  8. Når Google har gennemgået din konto, modtager du en notifikation om, at funktionen er aktiv, på din Merchant Center-konto. Hvis vi konstaterer, at din konto ikke opfylder kravene, modtager du en notifikation om, hvordan du løser problemet, på din Merchant Center-konto.