I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Kom igång med programmet Partnerskap för lokala flöden som dataleverantör

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Använd den här guiden för att gå med i programmet Partnerskap för lokala flöden som en kassa-/lagerdataleverantör. Läs mer om annonser för lokala butikslager och lokala gratisannonser.

Fördelar

• Bli en betrodd Google Partner
  • Tillför värde till kunderna genom
    • kostnadsfri och betald marknadsföring av butiksvaror på Google Sök, Shopping-annonser på Google och mycket annat
    • marknadsföring av lokala butiker online
    • mätning av hur digitala annonser och gratis produktannonser ökar besök och försäljning i butik.

Krav på kassa-/lagerdataleverantörer

För att delta i programmet Partnerskap för lokala flöden behöver du uppfylla följande krav:

• Försäljningsflöde: Skicka dagliga försäljningsuppgifter för varje butik som deltar.
  • Lagerflöde: Skicka daglig lagerdata för varje butik som deltar.
  • Butiksflöde (valfritt): Om du inte har återförsäljarens butikskoder för Företagsprofil måste du kunna skicka en mappning av dina interna butikskoder till butiksadresserna för alla deltagande butiker.
Obs! Du måste ladda upp antingen ett lagerflöde eller ett försäljningsflöde för att kunna implementera programmet Partnerskap för lokala flöden. Du kan också ladda upp båda flödena och använda dem tillsammans.

Behörighetskrav för säljare

Säljaren måste uppfylla följande krav för att delta i programmet Partnerskap för lokala flöden:

• Butik: Minst en fysisk butik med minst 11 identifierbara produkter. Läs mer om unika produktkoder
  • Annonser för lokala butikslager: Säljaren måste redan använda funktionen annonser för lokala butikslager för att kunna visa sina lokala produkter på Google.
  • Kassa-/lagerdataleverantörer: Säljaren måste ge dig behörighet att skicka data om säljarens butiksförsäljning och lager till Google.
  • Lagerverifiering: Säljaren behöver gå med på att låta Google utföra lagerverifiering i vissa av säljarens butiker.
Obs! Lagerverifiering krävs inte om säljaren implementerar funktionen lokalt skyltfönster hos säljaren (fullständig) eller lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande).

Implementeringsöversikt

Så här inför du annonser för lokala butikslager som kassa- eller lagerdataleverantör:

1. Tillåt som dataleverantör
  2. Tillåt en säljare
  3. Skapa och starta kampanjer
  4. Valfri lagerverifiering