Kom igång med programmet Partnerskap för lokala flöden som dataleverantör

Använd den här guiden för att gå med i programmet Partnerskap för lokala flöden som en kassa-/lagerdataleverantör. Läs mer om annonser för lokala butikslager

Fördelar

• Bli en betrodd Google Partner
  • Tillför värde till kunderna genom
    • kostnadsfri och betald marknadsföring av butiksvaror på Google Sök, Shopping-annonser på Google och mycket annat
    • marknadsföring av lokala butiker online
    • mätning av hur digitala annonser ökar besök och försäljning i butik.

Krav på kassa-/lagerdataleverantörer

För att delta i programmet Partnerskap för lokala flöden behöver du uppfylla följande krav:

• Försäljningsflöde: Skicka dagliga försäljningsuppgifter för varje butik som deltar.
  • Lagerflöde: Skicka daglig lagerdata för varje butik som deltar.
  • Butiksflöde (rekommenderas): Om du inte har säljarens GMB-butikskod måste du kunna skicka en mappning av din interna butikskod till butiksadressen för varje butik som deltar.

Obs! Du måste ladda upp antingen ett lagerflöde eller ett försäljningsflöde för att kunna implementera sponsringsprogrammet för lokala flöden. Du kan också ladda upp båda flödena och använda dem tillsammans.

Behörighetskrav för säljare

Säljaren måste uppfylla följande krav för att delta i programmet Partnerskap för lokala flöden:

• Butik: Minst en fysisk butik med minst 50 identifierbara produkter. Läs mer om unika produktkoder
  • Annonser för lokala butikslager: Säljaren måste vara ny användare av annonser för lokala butikslager.
  • Kassa-/lagerdataleverantörer: Säljaren måste ge dig behörighet att skicka data om säljarens butiksförsäljning och lager till Google.
  • Lagerkontroller: Säljaren behöver gå med på att låta Google utföra lagerverifiering i vissa av säljarens butiker.

Implementeringsöversikt

Så här inför du annonser för lokala butikslager som kassa-/lagerdataleverantör:

1. Tillåt som dataleverantör
  2. Tillåt en säljare
  3. Skapa och starta kampanjer
  4. Valfri lagerverifiering