I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kom i gang som dataleverandør i partnerprogrammet for lokale feeder

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk denne veiledningen for å bli med i partnerprogrammet for lokale feeder som leverandør av salgssteds-/produktlagerdata. Finn ut mer om annonser for varer i butikk (AVB) og kostnadsfrie lokale oppføringer.

Fordeler

• Bli en betrodd Google-partner
  • Gi verdi til kundene dine:
    • Benytt kostnadsfrie og betalte kampanjer for produkter i butikk på Google Søk, Shopping-annonser på Google med mer.
    • Få lokale butikker på nett
    • Mål effekten av digitale annonser og kostnadsfrie produktoppføringer for å øke trafikken til og salget i butikken.

Krav til leverandører av salgssted- og produktlagerdata

For å bli med i partnerprogrammet for lokale feeder må du oppfylle følgende krav:

• Salgsfeed: Send inn daglig salgsinformasjon for hver av butikkene som deltar.
  • Feed for produktlager: Send inn daglig produktlagerinformasjon for hver av butikkene som deltar.
  • Butikkfeed (valgfritt): Hvis du ikke har butikkodene fra forhandlerens bedriftsprofil, må du kunne tilordne de interne butikkodene til adressene for hver av butikkene som deltar.
Merk: For å komme i gang med partnerprogrammet for lokale feeder må du laste opp en feed for produktlager eller en salgsfeed. Du kan også laste opp begge feedene og bruke dem sammen.

Kvalifikasjonskrav for selgere

For å bli med i partnerprogrammet for lokale feeder må selgeren oppfylle følgende krav:

• Butikk: Selgeren må ha minst én fysisk butikk med minst 11 identifiserbare produkter. Finn ut mer om unike produktkoder
  • Annonser for varer i butikk: Selgeren kan ikke allerede bruke funksjonen for annonser for varer i butikk til å vise butikkproduktene sine på Google.
  • Leverandører av salgssteds-/produktlagerdata: Selgeren må gi deg autorisasjon til å sende salgs- og produktlagerdataene for butikkene sine til Google.
  • Produktlagerkontroller: Selgeren må tillate at Google utfører kontroller av produktlageret i enkelte av vedkommendes butikker.

Implementeringsoversikt

Her er fremgangsmåten for å implementere annonser for varer i butikk som leverandør av salgssted-/produktlagerdata:

1. Få programtilgang som dataleverandør
  2. Gi programtilgang til en selger
  3. Opprett og lanser kampanjer
  4. Valgfri produktlagerkontroll