Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisten syötteiden kumppanuusohjelmaan liittyminen datatarjoajana

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Tämän oppaan avulla voit liittyä paikallisten syötteiden kumppanuusohjelmaan myyntipiste- tai varastodatan palveluntarjoajan roolissa. Lue lisää paikallisista tuotemainoksista (PTM) ja maksuttomista paikallisista listauksista.

Hyödyt

• Pääset luotetuksi Googlen yhteistyökumppaniksi.
  • Voit tarjota lisäarvoa asiakkaillesi:
    • Saat kaupan tuotteille maksutonta ja maksullista mainossisältöä käytettäväksi Google Haussa, Shopping-mainoksissa ja muilla Googlen alustoilla.
    • Voit tuoda kivijalkakaupat verkkoon.
    • Voit mitata digitaalisten mainosten ja maksuttomien tuotelistausten vaikutusta kaupan liikenteen ja myynnin kasvattamiseen.

Myyntipisteen ja varastodatan tarjoajan vaatimukset

Paikallisten syötteiden kumppanuusohjelman vaatimukset:

• Myyntisyöte: Lähetä päivittäisiä myyntitietoja kaikista mukana olevista kaupoista.
  • Varastotiedot: Lähetä päivittäisiä varastotietoja kaikista mukana olevista kaupoista.
  • Kauppasyöte (valinnainen): Jos et tiedä jälleenmyyjän Yritysprofiilin toimipistekoodeja, sinun on pystyttävä lähettämään sisäisten toimipistekoodiesi mäppäys kunkin mukana olevan kaupan osoitteeseen.
Huom. Jos haluat osallistua paikallisten syötteiden kumppanuusohjelmaan, sinun on ladattava joko varastosyöte tai myyntisyöte. Voit halutessasi ladata molemmat syötteet ja käyttää niitä yhdessä.

Kauppiaan kelpoisuusvaatimukset

Paikallisten syötteiden kumppanuusohjelman vaatimukset kauppiaalle:

• Kauppa: Vähintään yksi fyysinen toimipiste, jossa on vähintään 11 tunnistettavaa tuotetta. Lue lisää tuotetunnisteista.
  • Paikalliset tuotemainokset: Kauppias ei saa ennestään käyttää paikallisia tuotemainoksia paikallisten tuotteiden mainostamiseen Googlessa.
  • Myyntipiste- tai varastodatan palveluntarjoajat: Kauppiaan on annettava sinulle valtuutus toimipisteiden myynti- ja varastodatan tarjoamiseen Googlelle.
  • Varaston vahvistus: Kauppiaan on annettava Googlelle lupa vahvistaa joidenkin kauppojen varastot.

Käyttöönoton yleiskatsaus

Näin otat paikalliset tuotemainokset käyttöön myyntipiste- tai varastodatan palveluntarjoajan roolissa:

1. Rekisteröidy datantarjoajana
  2. Lisää kauppias palveluun
  3. Luo ja käynnistä kampanjoita
  4. Valinnainen varaston vahvistus