excluded_destination [uitgesloten_bestemming]: definitie

Beheer met het kenmerk excluded_destination [uitgesloten_bestemming] in welk type advertenties uw producten worden weergegeven. U kunt dit kenmerk bijvoorbeeld gebruiken als u wilt dat een product wel verschijnt in een dynamische remarketingcampagne voor display-advertenties, maar niet in een Shopping-advertentiecampagne.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u wilt voorkomen dat uw product in bepaalde typen advertenties wordt weergegeven, gebruikt u het kenmerk excluded_destination [uitgesloten_bestemming].

Ondersteunde waarden:

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Ondersteunde waarden

Shopping Ads [Shopping Ads]Shopping Actions [Shopping Actions]Display Ads [Display Ads], Local Shopping [Local Shopping], Surfaces across Google [Surfaces across Google]

Herhaald veld Ja

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

Display Ads [Display Ads]

XML-feeds <g:excluded_destination>Display Ads [Display Ads]</g:excluded_destination>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Er zijn geen minimumvereisten of aanbevolen procedures voor dit kenmerk. Zorg wel dat u de indelingsrichtlijnen volgt, zodat de informatie die u indient, gebruikt kan worden.