excluded_destination [uitgesloten_bestemming]: definitie

Beheer de verschillende locaties waar uw content kan worden weergegeven met het kenmerk excluded_destination [uitgesloten_bestemming]. U kunt dit kenmerk bijvoorbeeld gebruiken als u wilt dat een product wel verschijnt in een dynamische remarketingcampagne met Display Ads, maar niet in een Shopping-advertentiecampagne.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u wilt voorkomen dat uw product in bepaalde typen advertenties wordt weergegeven, gebruikt u het kenmerk excluded_destination [uitgesloten_bestemming].

Ondersteunde waarden:

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Ondersteunde waarden Shopping-advertentiesShopping ActionsDisplay-advertenties, Local Shopping, platforms van Google
Herhaald veld Ja
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds Display-advertenties
XML-feeds <g:excluded_destination>Display-advertenties</g:excluded_destination>

Herhaalde velden

Tekst

Als u meerdere bestemmingen wilt uitsluiten, dient u het kenmerk meerdere keren in, één keer voor elke bestemming (aanbevolen). Bijvoorbeeld:

Product Orthopedisch hondenbed
title [titel] XXL orthopedisch hondenbed
excluded_destination [uitgesloten_bestemming] Display-advertenties
excluded_destination [uitgesloten_bestemming] Shopping-advertenties
excluded_destination [uitgesloten_bestemming] Shopping Actions

U kunt ook alle bestemmingen van elkaar scheiden met een komma ( , ):

Display-advertenties,Shopping-advertenties,Shopping Actions

XML

Als u meerdere bestemmingen wilt uitsluiten voor een XML-feed, gebruikt u een afzonderlijk kenmerk voor elke uitgesloten bestemming:

<g:excluded_destination>Display-advertenties</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Shopping-advertenties</g:excluded_destination>
<g:excluded_destination>Shopping Actions</g:excluded_destination>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Er zijn geen minimumvereisten of aanbevolen procedures voor dit kenmerk. Zorg wel dat u de indelingsrichtlijnen volgt, zodat de informatie die u indient, gebruikt kan worden.