excluded_destination [poissuljettu_sijainti]: Määritelmä

Käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä (määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] lisäksi), niin voit hallita tuotteidesi näyttöpaikkoja.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat estää tuotteen näkymisen tietyissä paikoissa, käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä.

Tuetut arvot:

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot Shopping ads [Shopping-mainokset], Shopping Actions, Display ads [Display-mainokset], Local inventory ads [Paikallisten_tuotteiden_mainokset], Surfaces across Google [Googlen_pinnat], Local surfaces across Google [Googlen_alueelliset_pinnat]
Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Display-mainokset
XML-syötteet <g:excluded_destination>Display ads</g:excluded_destination>

Toistuvat kentät

Teksti

Voit määrittää useita poissuljettavia kohdesijainteja lisäämällä määritteen useita kertoja, kerran jokaista kohdesijaintia varten (suositus). Esimerkki:

Tuote Ortopedinen koiranpeti
title [nimi] Ortopedinen koiranpeti, XXL
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Display-mainokset
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Shopping-mainokset
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Shopping Actions

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Display ads,Shopping ads,Shopping Actions

XML

Voit valita useita XML-syötteestä poissuljettavia kohdesijainteja lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:excluded_destination>Display ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping Actions</g:excluded_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

• Jos määritteissä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ja included_destination [sisällytetty_sijainti] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] arvo on aina etusijalla määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] arvoon nähden.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä, kun haluat estää tuotteeseen liittyvien mainosten tai hakutulosten näyttämisen. Jos tuotetta on saatavilla mutta et halua näyttää tuotteeseen liittyviä mainoksia tai maksuttomia hakutuloksia, käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä. Näin voit päättää itse, missä paikoissa tuotettasi näytetään. Voit estää tuotteiden näyttämisen jossain tietyssä sijainnissa, kuten Googlen pinnoilla, tai kaikissa sijainneissa. Jos haluat estää tuotteiden näyttämisen Shopping-mainoksissa, tämä esto kannattaa tehdä Google Ads ‑kampanjan asetuksissa. Lue lisää sijaintien valitsemisesta tuotteille
  • Käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä, kun poistat verkkosivustosi käytöstä ylläpidon tai loman ajaksi. Tuotteidesi mainosten ja maksuttomien hakutulosten esittäminen keskeytetään, kunnes verkkosivusto on taas toiminnassa. Toimimalla näin estät tarpeettomat hylkäykset tililläsi ja mainoksia ja maksuttomia hakutuloksia näytetään uudelleen nopeammin kuin silloin, jos ne hylätään. Lue lisää aloitussivun ylläpidon tai sivuston käyttökatkosten parhaista käytännöistä