Poissuljetut näyttöpaikat [excluded_destination]

Käytä poissuljettu sijainti [excluded_destination] ‑määritettä, kun haluat estää tuotettasi näkymästä tietyissä sijainneissa.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat estää tuotteesi näkymisen tietyissä sijainneissa, käytä poissuljettu sijainti [excluded_destination] ‑määritettä.

Tuetut arvot:

Huom. Liity dynaamiseen uudelleenmarkkinointiohjelmaan Google Kauppiaskeskuksessa, jotta poissuljettu sijainti [excluded_destination] ‑määrite toimii oikein Display-mainoksissasi.
Huom. Joidenkin tuotteiden kohteiden nimet on päivitetty. Olet aikaisemmin ehkä lisännyt tuotteidesi näyttöpaikoille seuraavia arvoja: Shopping Actions, Surfaces across Google ja Local surfaces across Google. Nämä arvot hyväksytään edelleen, mutta suosittelemme päivittämään tuotteiden näyttöpaikoille uudet arvot: Buy_on_Google_listings, Free_listings ja Free_local_listings.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot Shopping-mainokset Shopping_ads, Osta Googlen kautta ‑listaukset Buy_on_Google_listings, Display-mainokset Display_ads, paikallisten tuotteiden mainokset Local_inventory_ads, maksuttomat listaukset Free_listings ja maksuttomat paikalliset listaukset Free_local_listings
Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Display-mainokset [Display_ads]
XML-syötteet <g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>

Toistuvat kentät

Teksti

Voit määrittää useita poissuljettavia kohdesijainteja lisäämällä määritteen useita kertoja, kerran jokaista kohdesijaintia varten (suositus). Esimerkki:

Tuotetiedot: ortopedinen koiranpeti
Määrite Arvo
nimi [title] Ortopedinen koiranpeti, XXL
poissuljettu sijainti [excluded_destination] Display-mainokset [Display_ads]
poissuljettu sijainti [excluded_destination] Shopping-mainokset [Shopping_ads]
poissuljettu sijainti [excluded_destination] Osta Googlen kautta ‑listaukset [Buy_on_Google_listings]

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Display ads,Shopping ads,Buy on Google listings

XML

Voit valita useita XML-syötteestä poissuljettavia kohdesijainteja lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping_ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Buy_on_Google_listings</g:excluded_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Content API tarkistaa, voiko kauppias nähdä sijainnin, kun poissuljettu sijainti [excluded_destination] ‑määrite lisätään. Saat sijainnin näkymään liittymällä ohjelmaan.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

• Jos määritteissä poissuljettu sijainti [excluded_destination] ja mahdollinen näyttöpaikka [included_destination] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, poissuljetun sijainnin arvo on aina etusijalla mahdollisen näyttöpaikan arvoon nähden.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Kun haluat estää tuotteesi mainosten tai maksuttomien listausten näyttämisen: Jos tuotetta on saatavilla, mutta et halua näyttää tuotteeseen liittyviä mainoksia tai maksuttomia listauksia, käytä poissuljetut näyttöpaikat [excluded_destination] ‑määritettä. Näin voit päättää itse, missä tuotettasi näytetään. Voit estää tuotteiden näyttämisen tietyissä näyttöpaikoissa, kuten maksuttomissa tuotelistauksissa, tai kaikissa näyttöpaikoissa.
  • Jos haluat keskeyttää tuotteidesi näkymisen mainoksissa väliaikaisesti: Käytä keskeytys [pause] ‐määritettä. Tällä määritteellä voit lopettaa tuotteen näyttämisen Shopping-mainoksissa, Display-mainoksissa ja paikallisissa tuotemainoksissa enintään 14 päivän ajaksi ja aktivoida sen nopeasti uudelleen. Lue lisää keskeytys [pause] ‐määritteestä. Voit lopettaa tuotteiden näyttämisen mainoksissa myös muuttamalla Google Ads ‐kampanjan asetuksia. Lue lisää useiden näyttöpaikkojen valitsemisesta tuotteille
  • Kun sivustosi poistetaan käytöstä ylläpidon tai loman ajaksi: Jos käytät poissuljetut näyttöpaikat [excluded_destination] ‑määritettä, tuotteisiisi liittyvät mainokset ja maksuttomat listaukset lakkaavat näkymästä, kunnes sivustosi on taas valmis vastaanottamaan liikennettä. Toimimalla näin estät tarpeettomat hylkäykset tililläsi. Lisäksi mainoksia ja maksuttomia listauksia näytetään uudelleen nopeammin kuin silloin, jos ne hylätään. Lue lisää laskeutumissivun ylläpidon tai sivuston käyttökatkosten parhaista käytännöistä