excluded_destination [poissuljettu_sijainti]: Määritelmä

Käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä (määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] lisäksi), niin voit hallita tuotteidesi näyttöpaikkoja.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat estää tuotteen näkymisen tietyissä paikoissa, käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä.

Tuetut arvot:

Huom. Liity dynaamiseen uudelleenmarkkinointiohjelmaan Google Kauppiaskeskuksessa, jotta excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määrite toimii oikein Display-mainoksissasi.
Huom. Joidenkin tuotteiden kohteiden nimet on päivitetty. Olet aikaisemmin ehkä käyttänyt tuotteidesi kohteille seuraavia arvoja: Shopping Actions, Surfaces across Google ja Local surfaces across Google. Nämä arvot hyväksytään edelleen, mutta suosittelemme päivittämään tuotteiden kohteille uudet arvot: Buy on Google listings, Free listings ja Free local listings.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot Shopping ads, Buy on Google listings, Display ads, Local inventory ads, Free listingFree local listings
Toistuva kenttä Kyllä
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Display ads
XML-syötteet <g:excluded_destination>Display ads</g:excluded_destination>

Toistuvat kentät

Teksti

Voit määrittää useita poissuljettavia kohdesijainteja lisäämällä määritteen useita kertoja, kerran jokaista kohdesijaintia varten (suositus). Esimerkki:

Tuote Ortopedinen koiranpeti
title [nimi] Ortopedinen koiranpeti, XXL
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Display ads
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Shopping ads
excluded_destination [poissuljettu_sijainti] Buy on Google listings

Voit erottaa kunkin kohdesijainnin myös pilkulla (,):

Display ads,Shopping ads,Buy on Google listings

XML

Voit valita useita XML-syötteestä poissuljettavia kohdesijainteja lisäämällä määritteen erikseen kutakin sijaintia varten:

<g:excluded_destination>Display ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Buy on Google listings</g:excluded_destination>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Note: Content API checks if the destination is visible to a merchant when the excluded_destination attribute is applied. Use a program opt-in to make the destination visible.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

• Jos määritteissä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ja included_destination [sisällytetty_sijainti] ilmoitetut tiedot ovat keskenään ristiriidassa, määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] arvo on aina etusijalla määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] arvoon nähden.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä, kun haluat estää tuotteeseen liittyvien mainosten tai hakutulosten näyttämisen. Jos tuotetta on saatavilla mutta et halua näyttää tuotteeseen liittyviä mainoksia tai maksuttomia hakutuloksia, käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä. Näin voit päättää itse, missä paikoissa tuotettasi näytetään. Voit estää tuotteiden näyttämisen jossain tietyssä sijainnissa, kuten Googlen pinnoilla, tai kaikissa sijainneissa. Jos haluat estää tuotteiden näyttämisen Shopping-mainoksissa, tämä esto kannattaa tehdä Google Ads ‑kampanjan asetuksissa. Lue lisää sijaintien valitsemisesta tuotteille
  • Käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ‑määritettä, kun poistat verkkosivustosi käytöstä ylläpidon tai loman ajaksi. Tuotteidesi mainosten ja maksuttomien hakutulosten esittäminen keskeytetään, kunnes verkkosivusto on taas toiminnassa. Toimimalla näin estät tarpeettomat hylkäykset tililläsi ja mainoksia ja maksuttomia hakutuloksia näytetään uudelleen nopeammin kuin silloin, jos ne hylätään. Lue lisää aloitussivun ylläpidon tai sivuston käyttökatkosten parhaista käytännöistä