I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Konfigurer forsendelsesindstillinger

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om konfiguration af dine forsendelsesindstillinger i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Konfiguration af din forsendelsespris er baseret på, hvordan du tager betaling for forsendelse. De omkostninger, som du indsender til Merchant Center, skal matche de omkostninger, du tager på dit website. Hvis du ikke kan matche omkostningerne nøjagtigt, skal du sætte en højere vurdering af de forsendelsesomkostninger, som du indsender til Merchant Center. Husk, at kunderne tager disse omkostninger og leveringshastigheden i betragtning, når de beslutter, om de vil klikke på dit produkt eller ej.

De seneste opdateringer af forsendelsesindstillingerne giver dig mulighed for at opkræve forsendelsesomkostninger baseret på ordrens samlede værdi. Underliggende tabeller og muligheden for at angive flere forsendelsesomkostninger pr. forsendelsesservice flyttes dog til API-stien.

Få flere oplysninger om, hvordan forsendelsesindstillinger fungerer, og hvornår du skal bruge dem

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Brug forsendelsesindstillingerne i Merchant Center til manuelt at konfigurere forsendelsesservice på kontoniveau. Hvis du foretrækker at angive forsendelsespris og forsendelsestid for hvert produkt, skal du bruge attributten forsendelse [shipping] i stedet.

Bemærk:
  • De priser og leveringstider, der er konfigureret ved hjælp af attributten forsendelse [shipping], tilsidesætter indstillingerne på kontoniveau (bl.a. forsendelsesservice, leveringstider og mindste ordreværdi) for den matchende lokation for det pågældende produkt.

Sådan fungerer det

Hvis du vil konfigurere forsendelsesindstillinger på kontoniveau, skal du konfigurere en forsendelsesservice i Merchant Center eller via Shipping Settings API. Forsendelsesservices kan være knyttet til enten alle produkter eller grupper af produkter, hvoraf sidstnævnte kan specificeres ved hjælp af attributten forsendelsesetiket [shipping_label]. For hver forsendelsesservice kan du konfigurere en række indstillinger såsom forsendelsespris og leveringstid.

For at sikre, at kunderne ser de mest relevante forsendelsesmuligheder ved betaling, og at konverteringsraterne potentielt forbedres, skal du angive alle tilgængelige forsendelsesservices og -priser for hvert produkt i Merchant Center, selv hvis du vælger ikke at vise dem alle i dine annoncer. Disse omfattende data gør det muligt for os at vise de mest passende valg for den enkelte kunde, hvilket potentielt kan føre til højere konverteringsrater for dig.

Hvis du tilbyder flere forsendelsesservices for et produkt i et land, vælger vi automatisk den mest relevante forsendelsesmulighed ud fra faktorer som leveringstid, kundepræferencer og andre relevante oplysninger. Den valgte mulighed bruges og vises automatisk, hvor det er relevant.

Hvis du f.eks. har én service, der angiver gratis forsendelse for produkter, der koster mere end 1500.00 DKK, og en anden, der angiver en pris, der er beregnet af fragtfirmaet, for alle produkter, så vises gratis forsendelse for alle produkter, der koster mere end 1500.00 DKK.

Bemærk: Før du begynder at ændre dine forsendelsesindstillinger, skal du tjekke, om du bruger API'en, manuel konfiguration eller en tredjepartsplatform. Alt efter, hvad du bruger, kan dine forsendelsesindstillinger blive overskrevet. Hvis du for eksempel foretager opdateringer af dine forsendelsesindstillinger ved hjælp af den automatiserede API eller en tredjepartsplatform, så har disse opdateringer forrang frem for indstillinger, der er foretaget via manuel konfiguration. Derudover har forsendelsesindstillinger på vareniveau forrang frem for indstillinger på kontoniveau. Vi anbefaler, at du konfigurerer dine indstillinger på kontoniveau, da det giver en mere gennemgående oplevelse.

Vejledning

Opret en ny forsendelsesservice

Det første trin i oprettelse af forsendelse er at oprette en ny forsendelsesservice. Når du opretter din forsendelsesservice, skal du beskrive den, definere, hvilke produkter den vedrører, og angive forsendelseshastigheden og -omkostningerne.

Bemærk: Du kan konfigurere op til 20 forsendelsesservicer pr. land Hvis underkontiene ikke har deres egen forsendelseskonfiguration, nedarves forsendelsespolitikkerne fra den overordnede konto.

Sådan opretter du en ny forsendelsesservice:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer". Dette fører dig til fanen "Forsendelsesservice".
  3. Klik på plusknappen for at oprette en forsendelsesservice.

Trin 1: Serviceindstillinger

1. Navngiv din service. Tilføj et beskrivende navn for at adskille din nye forsendelsesservice fra andre. Alle servicenavne skal være unikke inden for serviceområdet. De bliver ikke delt med kunderne.
  2. Vælg et serviceområde eller en zone, hvor dine produkter kan leveres. Du skal tilføje oplysninger som f.eks. leveringshastighed og leveringsomkostninger i de næste trin. Det er ikke nødvendigvis det land, som ordren afsendes fra, eller hvor din virksomhed er baseret. Serviceområdet skal indeholde mindst ét land, og du kan angive flere lande som dit serviceområde. Få flere oplysninger om forsendelse til flere lande.
  3. Vælg den valuta, der bruges i serviceområdet, og sørg for, at den matcher den valuta, der er angivet i dit feed. Hvis valutaen er en anden, kan dine produkter blive afvist.
  4. Under "Leveringssted" skal du angive, hvor kunderne kan modtage deres ordrer. Enten På kundens adresse eller Levering til et afhentningssted. Bemærk, at afhentningssteder kun er tilgængelige i udvalgte lande. Få flere oplysninger om lande, der er kvalificerede til et afhentningssted.

Trin 2: Leveringstid

1. Beslut, om du vil (a) vise tilpassede leveringstider baseret på dit fragtfirma eller din partner, eller (b) angive et interval for leveringstider. Hvis du vælger at vise tilpassede leveringstider, estimerer Google leveringstiderne på dine vegne. Få flere oplysninger om, hvordan du giver Google mulighed for at beregne dine forsendelseshastigheder
  2. For "Tidsfrist for ordreafgivelse" skal du vælge det tidspunkt, hvor ordrer skal være afgivet, for at de kan behandles samme dag. Vælg også tidszonen for det angivne tidspunkt. For eksempel betyder en tidsfrist kl. 15.00 EST, at ordrer, der afgives efter dette tidspunkt, ikke vil blive behandlet før næste hverdag.
  3. For "Ekspeditionstid for ordre" skal du indtaste det mindste antal dage, der kræves til behandling af en ordre, efterfulgt af det maksimale antal dage, behandlingen kan tage.
    • Bemærk! Hvis du behandler varer samme dag, som de bestilles, betragtes din minimumsekspeditionstid for ordrer som "0". Hvis du vil vælge, hvilke af ugens dage du behandler ordrer, skal du bruge rullemenuen og vælge et dagsinterval (f.eks. mandag til fredag eller mandag til lørdag). Vælg Tilpassede dage for at oprette et brugerdefineret dagsinterval til behandling.
  4. For "Forsendelsestid" skal du tilføje det antal hverdage, som den pågældende service kan tage (f.eks. 1-5 hverdage). Den nøjagtige tid kan variere afhængigt af produkterne eller kundernes adresse, men intervallet giver kunderne en idé om, hvad de kan forvente. For at præcisere de ugedage, hvor den pågældende forsendelsesservice kan bruges, skal du fastsætte et dagsinterval (eksempel: mandag til fredag eller mandag til lørdag) via rullemenuen. Vælg Tilpassede dage for manuelt at vælge de forsendelsesdage, der bruges til forsendelsesservicen. Få flere oplysninger om, hvordan du giver Google mulighed for at beregne dine forsendelseshastigheder (Valgfrit) I Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, New Zealand, Storbritannien, Tyskland og USA kan du angive forsendelsestid baseret på leveringsdestinationer (regioner). Klik på Flere forsendelsestider, vælg eller opret en destination, og angiv derefter forsendelsestiden til den pågældende destination. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer regioner.
  5. (Valgfrit) Du kan gruppere produkter med samme forsendelsestid ved at anvende attributten etiket for forsendelsestid [transit_time_label] i specifikke produktgrupper. Dette er med til at give dine kunder en mere præcis leveringstid. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer etiketter for forsendelsestid

Trin 3: Forsendelsesfrist til højtider (kun tilgængelig i USA og Frankrig, kun højtider i USA)

Indstil en forsendelsesfrist til højtider, hvis du kræver, at ordrer afgives inden en bestemt dato, hvis de skal leveres inden en bestemt højtid. Få flere oplysninger om forsendelsesfrister til højtider

Bemærk: I Frankrig er forsendelsesfrist til højtider kun tilgængelig i forbindelse med valentinsdag og jul.

Trin 4: Forsendelsespris

Ved konfiguration af din forsendelsespris kan du vælge mellem flere muligheder, f.eks. gratis forsendelse, fast pris eller gratis forsendelse for ordrer på over et bestemt beløb. Du kan også skifte til avancerede indstillinger for at se flere valgmuligheder.

Grundlæggende prisindstillinger

Gratis forsendelse for ordrer på over et bestemt beløb
Billede af meddelelsen om, at ordrer skal have en samlet værdi på 35 USD for at være kvalificerede til gratis forsendelse.

Brug denne indstilling til at tilbyde gratis forsendelse for ordrer, der er over et bestemt beløb. Sådan bruger du denne mulighed:

1. Angiv en ordreværdi for "For ordrepris på under".
  2. Angiv forsendelsesomkostninger for denne ordreværdi i "tager jeg".
Gratis forsendelse
Billede af en vare, som er kvalificeret til gratis forsendelse.

Vælg denne mulighed for at tilbyde gratis forsendelse for alle ordrer.

Baseret på interval

Brug denne indstilling til at tilføje forsendelsesomkostninger for en ordreværdi inden for et bestemt interval. Du kan for eksempel angive en forsendelsespris på 50 DKK for alle ordrer under 600 DKK og 100 DKK for ordrer over 600 DKK.

1. Angiv et beløb i "For ordrepris på under".
  2. Angiv en forsendelsespris i "tager jeg".
  3. Angiv en forsendelsespris for "For ordrer på over – tager jeg".
  4. Klik på plusknappen TILFØJ ET EKSTRA INTERVAL for at tilføje en forsendelsespris for et andet prisinterval.
Fast pris

Brug denne mulighed, hvis du tager en fast forsendelsespris for alle ordrer. Hvis du vil bruge denne mulighed, skal du angive et beløb i "Alle ordrer sendes for".

Fragtpris (kun Australien, Storbritannien, Tyskland og USA)

Brug denne mulighed, hvis du tager standardpriser, der beregnes af fragtfirmaer. Kunderne får en pris, der er baseret på mål, vægt, kundens adresse og postnummer for oprindelsessted. Så sørg for at indsende forsendelsesvægt [shipping_weight] og mål (pakkelængde [shipping_length], pakkebredde [shipping_width], pakkehøjde [shipping_height]) i dine produktdata.

Husk, at fragtpriser er baseret på kommercielle standardpriser, så hvis du tager mindre (f.eks. på grund af en kontrakt, du har med fragtfirmaet), skal du tilføje et negativt beløb eller en negativ procentsats (for eksempel -10 %). Hvis du bruger en ikke-kommerciel pris (ofte kaldet "detail"), bliver du sandsynligvis nødt til at opjustere priserne med 50-60 %.

Når du vælger en fragtpris, skal du sørge for, at de produkter, der vil være omfattet af denne mulighed, faktisk kan sendes via det pågældende fragtfirma og den pågældende service (f.eks. at produkterne ikke er ekstra store eller vejer for meget). Ellers vil de priser, som kunderne ser, ikke være nøjagtige, og dine produkter kan blive afvist. Kontakt dit fragtfirma for at få oplysninger om grænser for størrelse og vægt.

Sådan bruger du denne mulighed:

1. Som "Fragtmetode" skal du vælge et af de understøttede fragtfirmaer (f.eks. UPS) sammen med servicen (f.eks. UPS Ground). Fragtfirmaerne er forskellige for hvert serviceområde.
  2. Angiv "Postnummer for afsendelsessted" (f.eks. "94043").
  3. Derefter skal du, hvis det er nødvendigt, justere ordren med en procentdel eller et fast beløb (f.eks. "100 DKK" eller "-5 %").
Bemærk! Hvis du vælger FedEx som dit fragtfirma, bruger Google de laveste omkostninger for FedEx-tjenesten på leveringsdatoen. Eksempel: FedEx Standard Overnight® (ikke FedEx First Overnight® eller FedEx Priority Overnight®) eller FedEx 2Day® (ikke FedEx 2Day® AM).

Avancerede indstillinger

Skift til avancerede indstillinger, hvis du har brug for flere valgmuligheder.

Mindste ordreværdi

Hvis du kræver en minimumordreværdi for servicen (hvis du f.eks. kræver, at kunder køber for mindst 300 DKK for at kunne bruge den pågældende forsendelsesservice), skal du angive dette beløb. Produkter med en pris under mindsteordren vises stadig sammen med din mindste ordreværdi. Hvis du ikke har en mindste ordreværdi, skal du lade dette felt være tomt. Få flere oplysninger om mindste ordreværdi.

Tabel over forsendelsespriser og forsendelsesetiket

Opret en tabel over forsendelsespriser for at definere en fast pris for alle ordrer, eller opret regler baseret på 1 eller 2 dimensioner. Du kan også tildele attributten forsendelsesetiket [shipping_label] til forsendelsespriser, afhængigt af hvilken slags produkter du sender (ekstra store, letfordærvelige, skrøbelige) og derefter oprette forskellige forsendelsespriser for de pågældende grupper.

1. Klik på Skift til avancerede indstillinger på siden "Forsendelsesomkostninger".
  2. Du kan tilføje en ny tabel over forsendelsespriser ved at trykke på plusknappen .
  3. Under "Filter for berørte produkter" skal du vælge, om du vil anvende denne pris på alle produkter eller kun på bestemte produkter.
    1. Vælg Alle produkter, hvis du vil have, at forsendelsesprisen skal gælde for alle produkter. Bemærk! Hvis du allerede har oprettet en pristabel, der bruger en forsendelsesetiket, vil du muligvis se "Alle andre produkter" i stedet for "Alle produkter". Det skyldes, at nogle produkter allerede er blevet filtreret.
    2. Hvis du vil have, at prisen kun skal gælde for specifikke produktgrupper:
      1. Vælg Filtrér produkter efter forsendelsesetiket.
      2. Angiv de værdier, du har indsendt for attributten forsendelsesetiket [shipping_label] i indtastningsfeltet, og klik på Enter. Du kan også tilføje etiketter, der endnu ikke er i dit feed.
  4. Under "Navn på forsendelsespris" skal du give din tabel et unikt navn.
  5. Opret din tabel. Brug tabellen til at oprette en fast pris for alle ordrer, eller opret regler baseret på 1 eller 2 dimensioner: pris, destination (Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, Japan, New Zealand, Storbritannien, Tyskland og USA), vægt eller antal varer. Hvis dine produkter f.eks. målretter mod Australien, kan du oprette forsendelsespriser baseret på stat og vægt. Så du tager en anden pris for et produkt på 10 kg, der sendes til Tasmanien, end du gør, hvis det sendes til Western Australia. Men hvis du primært målretter mod andre lande, kan du ikke angive forsendelsespris baseret på lokation.
    1. Klik først på en dimension såsom Ordrens vægt > Vægt i kg. Du vil se en række, hvor du kan indtaste intervaller.
    2. Angiv et interval, f.eks. 0.0001 kg til 2 kg.
    3. For hver række skal du vælge en forsendelsesmulighed, f.eks. "Fast pris". Få flere oplysninger om forsendelsesmuligheder
    4. Afhængigt af forsendelsesmuligheden skal du indtaste en pris, procentdel osv.
    5. Hvis du vil tilføje flere intervaller, skal du klikke på + række.
    6. Du kan tilføje endnu en dimension ved at klikke på Tilføj dimension og derefter på en indstilling som f.eks. "Ordrens pris".
    7. Derefter skal du angive værdien for hver ny kolonne ved at vælge en forsendelsesmulighed, ligesom du gjorde før.
    8. Hvis du vil tilføje flere intervaller, skal du klikke på + kolonne.
    9. Klik på Fortsæt for at vende tilbage til serviceniveauet og tilføje en ny forsendelsespris eller gemme din forsendelsesservice.

Forsendelsesmuligheder for tabeller over forsendelsespriser

Når du konfigurerer din tabel over forsendelsespriser, kan du vælge mellem flere muligheder.

Fast pris

Brug denne mulighed, hvis du tager en fast forsendelsespris, eller hvis du tilbyder gratis forsendelse, for alle ordrer i et interval. Brugerne vil se de samme omkostninger for alle produkter i dette interval.

Sådan bruger du denne mulighed:

1. Når du vælger en forsendelsesmulighed, skal du vælge Fast pris.
  2. Angiv derefter et beløb. Hvis forsendelsen er gratis, skal du indtaste "0".

Procentdel af ordrens samlede pris

Brug denne mulighed, hvis du tager betaling for forsendelse på baggrund af en procentdel af ordrens værdi. Kunderne ser forsendelsespriserne som en procentdel af den samlede ordreværdi. Bemærk! Vi bruger produktprisen som ordreværdi i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.

Sådan bruger du denne mulighed:

1. Når du vælger en forsendelsesmulighed, skal du vælge Procentdel af ordrens samlede pris.
  2. Angiv en procentdel.
Bemærk! Procentdelen af den samlede ordre er kun tilgængelig, hvis du allerede har konfigureret den på din Merchant Center-konto. Denne funktion er også tilgængelig i Merchant Center Next med det nye navn "Procentdel af produktpris". Hvis du vil oprette en ny forsendelsesservice med denne funktion, anbefaler vi, at du skifter til Merchant Center Next.

Fragtpris (kun Australien, Storbritannien, Tyskland og USA)

Brug denne mulighed, hvis du tager standardpriser, der beregnes af fragtfirmaer. Kunderne får en pris, der er baseret på mål, vægt, kundens adresse og postnummer for oprindelsessted. Så sørg for at indsende forsendelsesvægt [shipping_weight] og mål (pakkelængde [shipping_length], pakkebredde [shipping_width], pakkehøjde [shipping_height]) i dine produktdata.

Husk, at fragtpriser er baseret på kommercielle standardpriser, så hvis du opkræver mindre (f.eks. på grund af en kontrakt, du har med fragtfirmaet), skal du tilføje et negativt beløb eller en negativ procentsats (for eksempel -10 %). Hvis du bruger en ikke-kommerciel pris (ofte kaldet "detail"), bliver du sandsynligvis nødt til at opjustere priserne med 50-60 %.

Når du vælger en fragtpris, skal du sørge for, at de produkter, der vil være omfattet af denne mulighed, faktisk kan sendes via det pågældende fragtfirma og den pågældende service (f.eks. at produkterne ikke er ekstra store eller vejer for meget). Ellers vil de priser, som kunderne ser, ikke være nøjagtige, og dine produkter kan blive afvist. Kontakt dit fragtfirma for at få oplysninger om grænser for størrelse og vægt.

Sådan bruger du denne mulighed:

1. Når du vælger en forsendelsesmulighed, skal du vælge Fragtpris.
  2. Derefter skal du vælge en tabel med fragtpriser, som du har oprettet før, eller vælge Ny fragtpris. Når du opretter en ny pristabel, vil du se en dialogboks.
  3. Som "Fragtmetode" skal du vælge et af de understøttede fragtfirmaer (f.eks. UPS) sammen med servicen (f.eks. UPS Ground). Fragtfirmaerne er forskellige for hvert serviceområde.
  4. Angiv "Postnummer for afsendelsessted" (f.eks. "94043").
  5. Derefter skal du, hvis det er nødvendigt, justere ordren med en procentdel eller et fast beløb: Op (med et positivt tal såsom "10") eller ned (med et negativt tal såsom "-10").
  6. Navnet på fragtprisen vil blive udledt af fragtmetoden, men du kan om nødvendigt angive et tilpasset navn (f.eks. UPS almindelig – Mountain View).
  7. Din nye fragtpris kan nu vælges og vises i tabellen Fragtpriser nederst på siden.
Bemærk! Hvis du vælger FedEx som dit fragtfirma, bruger Google de laveste omkostninger for FedEx-tjenesten på leveringsdatoen. Eksempel: FedEx Standard Overnight® (ikke FedEx First Overnight® eller FedEx Priority Overnight®) eller FedEx 2Day® (ikke FedEx 2Day® AM).
Opret link til underliggende tabel (tilføj 3 eller flere dimensioner)

Hvis du forlanger priser på baggrund af 3 eller flere dimensioner, kan du tilføje en underliggende tabel for hver celle. Du kan vælge mellem forskellige muligheder afhængigt af din service.

Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod Australien, og du tager forskellige priser ud fra prisen på produkter, der vejer 1-5 kg og sendes til Queensland, skal du tilføje disse priser med en underliggende tabel.

Sådan bruger du denne mulighed:

1. Vælg forsendelsesmuligheden "Underliggende tabel".
  2. Vælg en tabel, du allerede har oprettet, eller vælg Ny underliggende tabel. Når du opretter en ny tabel, vil du se tabellen anført nedenfor under "Tilknyttede underliggende tabeller".
  3. I "Tabelnavn" skal du give din nye tabel et unikt navn, så du kan genkende den på en liste.
  4. Klik på en af de tilgængelige dimensioner, og tilføj derefter forsendelsesmuligheder og -intervaller, ligesom du gjorde, da du konfigurerede din forsendelsespris.
  5. Klik på Fortsæt for at vende tilbage til serviceniveauet og tilføje en ny forsendelsespris eller gemme din forsendelsesservice.
Bemærk: Denne funktion fjernes fra de avancerede forsendelsesomkostninger og kan kun anvendes via API. Du får besked, når du skal fjerne de underliggende tabeller, der er tildelt dine forsendelsesservicer. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger via Content API.
Produkter, der ikke kan sendes

Filteret "Berørte produkter" giver dig mulighed for helt at udelukke produkter fra en forsendelseskonfiguration, men du har måske brug for at være mere specifik. Muligheden "Ingen forsendelse" giver dig mulighed for at angive, at visse produkter ikke kan sendes i en bestemt situation eller til en bestemt lokation.

Sådan bruger du denne mulighed:

• Når du vælger en forsendelsesmulighed, skal du vælge Ingen forsendelse.

Udeluk produkter på baggrund af ordrens vægt eller værdi

Du kan tilføje muligheden "Ingen forsendelse" for at udelukke forsendelse på baggrund af ordrens vægt og værdi. Hvis din ekspresservice f.eks. er begrænset til ordrer op til en bestemt vægt, kan du bruge vægtdimensionen til at angive "Ingen forsendelse" for alle ordrer over vægtgrænsen. Hvis du kræver en mindste ordreværdi for brug af en forsendelsesservice, skal du føje denne værdi til beskrivelsen af servicen.

Hvis et produkt udelukkes fra denne forsendelsesservice på baggrund af ordrens vægt eller værdi, sker der følgende:

• Hvis produktet ikke er knyttet til nogen anden forsendelsesservice, bliver produktet afvist. Hvis dit produkt f.eks. vejer 100 kg, og du har angivet "Ingen forsendelse" for ordrer over 70 kg.
  • Hvis produktet er knyttet til en anden forsendelsesservice, du har oprettet, vises den laveste tilgængelige forsendelsespris for kunderne. Det kan f.eks. være, hvis du har udeladt produktet fra din ekspresservice, men det stadig er dækket af din landtransportservice.

Sådan udelukker du produkter på baggrund af ordrens vægt:

1. Når du konfigurerer din forsendelsespris, skal du klikke på en vægtdimension såsom Ordrens vægt > Vægt i kilo.
  2. Indtast et interval, f.eks. 0,0001-10 kg.
  3. Vælg derefter Ingen forsendelse som forsendelsesmulighed.
  4. Hvis du vil tilføje flere vægtangivelser, skal du klikke på + række.

Ekskluder produkter efter destination (Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, Japan, New Zealand, Storbritannien, Tyskland og USA)

Hvis du vil ekskludere regioner, skal du oprette din forsendelsestabel ved hjælp af "Destination" som en dimension, du behøver.

Du kan også bruge "Ingen forsendelse" til at angive, at du ikke sender til en bestemt kombination af en region og en anden dimension, f.eks. hvis du ikke sender tunge produkter til Hawaii.

Hvis en forsendelsesservice er den eneste kilde til forsendelseshastighed og -omkostninger, og du udelukker produkter til bestemte steder, bliver forsendelseshastigheden og -omkostningerne ikke vist til kunder i den pågældende region.

Sådan udelukker du produkter efter destination:

1. Når du konfigurerer din tabel over forsendelsespriser, skal du klikke på Destination.
  2. Vælg en region, som du leverer til, eller opret en ny.
  3. Hvis du vil tilføje flere regioner, skal du klikke på + række.

Sådan ekskluderer du produkter på baggrund af destination og dimension:

1. Når du konfigurerer din tabel over forsendelsespriser, skal du klikke på Destination.
  2. Klik på Tilføj dimension for at føje enten ordrepris, vægt eller antal varer til tabellen.
  3. Vælg Ingen forsendelse som forsendelsesmulighed, hvor det er relevant.

Andre forsendelsesmuligheder

Regioner

Konfigurer forskellige forsendelsespriser og -hastigheder for bestemte områder i lande baseret på postnummer eller administrativ region:

Land Leveringstid Forsendelsespris
Australien Postnummer Postnummer og stat
Brasilien Postnummer Postnummer og stat
Canada Postnummer Postnummer
Frankrig Postnummer Postnummer og region
Tyskland Postnummer Postnummer og stat
Indien Postnummer Postnummer, stat og territorium
Japan   Præfektur
New Zealand Postnummer Postnummer og region
Storbritannien Postnummer Postnummer
USA Postnummer Postnummer og stat

Tilpasset region

Du kan oprette tilpassede regioner og genbruge disse regioner til at konfigurere forsendelse. Denne forsendelsesmulighed er i øjeblikket tilgængelig for Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Indien, New Zealand, Storbritannien og USA. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer regioner.

Angiv forsendelsestider for regioner

1. Under tabellen "Leveringstid" i forsendelsesservice skal du klikke på Flere forsendelsestider.
  2. Klik på Tilføj destination.
  3. Vælg regionen, og angiv en minimums- og maksimumsværdi for leveringstiden.
    • Hvis en region ikke er oprettet endnu, kan du oprette en via tabellen over forsendelsespriser.

Angiv forsendelsesprisen for regioner

1. Klik på Tilføj dimension under tabellen "Forsendelsespriser".
  2. Vælg Destination efter postnummer.
  3. Vælg regionen, og angiv en forsendelsespris for den.
    • Hvis der ikke er oprettet en region endnu, kan du oprette en via tabellen "Forsendelsespriser".
Forsendelse til flere lande

En forsendelsesservice kan dække flere lande. Ved forsendelse til flere lande er en forsendelsesprisen angivet i den samme valuta for alle lande, der er føjet til servicen. Hvis du vælger en destination, der bruger en anden valuta end den, der er angivet i forsendelsesservicen, bliver forsendelsesprisen automatisk omregnet til destinationens valuta.

Forsendelse til flere lande understøtter ikke følgende funktioner:

• Avancerede forsendelsestider
  • Destinationsbaserede forsendelsespriser
  • Forsendelsesfrist til højtider
  • Levering til afhentningssteder

Hvis du konverterer en forsendelsesservice, der gør brug af en af disse funktioner, til en forsendelsesservice med flere lande, bliver disse funktioner fjernet. Få flere oplysninger om, hvordan du viser produkter i flere lande, der målrettes mod.

Tjek din forsendelsespris

Når du angiver dine forsendelsesoplysninger, kan du tjekke forsendelsesprisen (og afgiftssatsen), som bliver vist i dine annoncer og gratis fortegnelser. Sammen med forsendelsesprisen kan du se kilden til omkostningen (f.eks. indstillinger i Merchant Center eller attributten forsendelse [forsendelse] i dine produktdata).

Sådan får du vist disse oplysninger:

1. Klik på Produkter i navigationsmenuen, og klik derefter på Alle produkter.
  2. Klik på en vares titel for at se forskellige oplysninger om produktet.
  3. Rul ned for at gennemgå oplysninger om forsendelse (og afgifter).

For lande, hvor du kan angive forsendelsespriser baseret på forsendelsesdestination (f.eks. USA, Canada, Australien eller Japan), skal du indtaste en forsendelsesdestination for at beregne et resultat. For alle andre lande ser du den landsdækkende pris.

Har du brug for mere hjælp?

Se denne artikel i Hjælp: Jeg har brug for hjælp til at rette mine forsendelsesoplysninger i Merchant Center.