Oversikt over annonser for varer i butikk

Med annonser for varer i butikk vises produktene dine og butikkinformasjonen din til brukere i nærheten som søker ved å bruke Google. Når brukerne klikker på annonsen din, sendes de til en egen informasjonsside for den lokale butikken din, som Google er vert for. På denne siden kan brukerne se varene som er tilgjengelige i butikken, få veibeskrivelser, informasjon om åpningstider med mer.

Fordeler

• Markedsfør varelageret i butikken: Når brukerne søker på Google, må du vise dem at du har produktene de vil ha, i butikken din

• Få den lokale butikken din på nettet: Bruk informasjonssiden for butikken din, som Google er vert for, som et klart og tydelig digitalt utstillingsvindu

• Mål resultatene: Følg med på om de digitale annonsene dine har en innvirkning på salget i butikken og antall kunder som kommer innom

Tilgjengelighet

Vi jobber for tiden med forhandlere som har fysiske butikker i Australia, Brasil, Canada, Frankrike, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA.