Oversigt over annoncer for lokalt butikslager

Med annoncer for lokalt butikslager kan du vise dine produkter og butiksoplysninger til kunder i nærheden, der søger med Google. Når kunderne klikker på en annonce eller en gratis fortegnelse med dit lokale produkt, bliver de dirigeret til en side for din butik, der hostes af Google. Denne side kaldes den lokale butiksfacade. Kunderne anvender den lokale butiksfacade til at se butikkens lager, få oplysninger om åbningstider, få rutevejledning og meget mere.

Fordele

• Promover lageret i din butik: Giv lokale kunder besked om, at din butik har det, de leder efter, i det øjeblik de søger på Google
  • Vis din lokale butik online: Brug den lokale butiksfacade, der hostes af Google, som en solid digital løsning til visning af din lokale butiksfacade
  • Mål effektiviteten: Hold øje med, hvordan dine digitale annoncer og gratis lokale fortegnelser påvirker salget online og i butikken

Tilgængelighed

Vi arbejder i øjeblikket med forhandlere, der har fysiske butikker i Australien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Japan, Nederlandene, New Zealand, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA og Østrig.