Spor produktresultatene

Du kan spore trafikken fra Shopping-annonser ved å legge til sporingsinformasjon i nettadressene dine. Den enkleste måten å gjøre dette på er å legge til parameteren source=googleps i slutten av nettadressene. I tillegg kan du spore trafikk i Google Merchant Center ved å se på resultatdiagrammet i oversikten din. Hvis du ønsker en mer omfattende visning av resultatene til produktene dine, kan du se gjennom funksjonene som er tilgjengelige i Google Ads-kontoen din.

Sporingsinformasjonen kan endre nettadressen din på følgende måter:

• Hvis du ikke allerede bruker parametere og nettadressen din ser ut som http://www.example.com/product.html, kommer den omgjorte nettadressen din til å se slik ut: http://www.example.com/product.html?source=googleps
  • Hvis nettadressene dine allerede har parametere og ser ut som http://www.example.com/product.html?q=eksempelprodukt, der det allerede er inkludert et spørsmålstegn, kommer den omgjorte nettadressen din til å se slik ut: http://www.example.com/product.html?q=eksempelprodukt&source=googleps

Normalt sett er det ikke nødvendig å gjøre noen spesielle endringer for at nettjeneren din skal støtte denne formateringen. Når du har lagt til source=googleps i nettadressene, kan du se etter source=googleps i nettjenerloggene dine. Hvis alt fungerer slik det skal, vises denne strengen hver gang en bruker klikker seg frem til en av varene dine.

Merk: Når du har opprettet sporingsnettadressene, bør du prøve dem i en nettleser før du inkluderer dem i datafeeden din, for å bekrefte at de faktisk linkes til de oppgitte sidene.