I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Genomsökning av automatiserat flöde för annonser för lokala butikslager

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Med genomsökning av automatiserat flöde kan du starta eller testa dina annonser för lokala butikslager utan att skapa ett eget lagerflöde. Med genomsökning av automatiserat flöde kan du komma igång med annonser för lokala butikslager på ett effektivt sätt genom att lagerdata genereras automatiskt åt dig.

Obs! Genomsökning av automatiserat flöde är utformat för att skalas upp till en del av produkterna. För att täcka alla produkter och butiker måste du tillämpa ett fullständigt lagerflöde för lokala produkter eller ett pixelbaserat automatiserat flöde. Kontakta din Google-representant om du vill veta mer om det pixelbaserat automatiserade flödet.

Så fungerar det

Google använder Google Storebot för att genomsöka din webbplats, härleda information om tillgänglighet för lokala butikslager och skapa lagerdataflöde direkt i Merchant Center. Genomsökning av automatiserat flöde skapar ett flöde med de produkter och butiker som har bäst resultat, vilket motsvarar den högsta andelen klick.

Innan du börjar

Fyll i intresseformuläret om du är intresserad av att delta i genomsökning av automatiserat flöde.

Krav

Tänk på följande innan du använder genomsökning av automatiserat flöde:

• Du måste vara kvalificerad för lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande) eller lokalt skyltfönster hos säljaren (fullständig).
  • Du får inte blockera Googles sökrobotar, som Google StoreBot och Googlebot, från att genomsöka din webbplats.
  • Google genomsöker de populäraste produkt- eller butiksparen varje dag. Du kan även välja 150 produkter från 20 eller fler butiker baserat på din webbplats genomsökningsgränser. Du kan förhindra att specifika produkter visas i annonser för lokala butikslager genom att använda attributet uteslutna destinationer [excluded_destination] i det primära flödet och värdet Local_inventory_ads.
  • Om du vill uppgradera för att täcka större lager måste du göra något av följande:
    • Skapa och ladda upp ett eget lagerflöde.
    • Tillämpa det pixelbaserade automatiserade flödet. Kontakta din Google-representant om du vill veta mer om det pixelbaserade automatiserade flödet

Implementering

1. Läs igenom kraven för automatiserade flöden för annonser för lokala butikslager. Om webbplatsen uppfyller kraven kan du begära en granskning av den genom att fylla i det här intresseformuläret.
  2. Ställ in dina konton.
  3. Aktivera annonser för lokala butikslager.
  4. Länka din företagsprofil och välj din platsgrupp.
  5. Ladda upp ett primärt flöde eller aktivera ditt befintliga primära flöde för annonser för lokala butikslager och lokala gratisannonser.
  6. Verifiera sidan Om (endast Schweiz, Tyskland och Österrike).
  7. Länka Google Ads och aktivera dina kampanjer.
    1. Länka dina Merchant Center- och Google Ads-konton.
    2. Aktivera lokala produkter i din Shopping-kampanj. Performance Max-kampanjer visar annonser för lokala butikslager som standard så snart lagret blir tillgängligt i Merchant Center.