I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Gjennomsøking med automatiske feeder for annonser for varer i butikk

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Med gjennomsøking med automatiske feeder kan du lansere eller teste annonser for varer i butikk uten å opprette din egen feed for produktlager. Slik kan du komme effektivt i gang med annonser for varer i butikk, siden informasjon om produktlageret genereres automatisk for deg.

Merk: Funksjonen for gjennomsøking med automatiske feeder er laget for å kunne skaleres til en undergruppe av produkter. For å få komplett produkt- og butikkdekning må du implementere en fullstendig feed for produktlager i butikk eller en Pixel-basert automatisk feed. Kontakt Google-representanten din for å få mer informasjon om Pixel-baserte automatiske feeder.

Slik fungerer det

Google bruker Google StoreBot til å gjennomsøke nettstedet ditt for å finne informasjon om tilgjengelighet for produktlager i butikk og opprette en datafeed for produktlageret direkte i Merchant Center. Med gjennomsøking med automatisk feed opprettes det en feed med produktene og butikkene med de beste resultatene, og som representerer den høyeste prosentandelen av klikkene.

Før du begynner

Hvis du er interessert i å prøve gjennomsøking med automatisk feed, kan du fylle ut interesseskjemaet.

Krav

Før du prøver gjennomsøking med automatiske feeder, må du være oppmerksom på følgende:

Implementering

1. Gjennomgå kravene for automatiske feeder for annonser for varer i butikk. Hvis nettstedet ditt oppfyller kravene, kan du be om gjennomgang av nettstedet ved å fylle ut dette interesseskjemaet.
  2. Konfigurer kontoene dine.
  3. Slå på annonser for varer i butikk.
  4. Tilknytt en bedriftsprofil, og velg en posisjonsgruppe.
  5. Last opp en hovedfeed, eller slå på den eksisterende hovedfeeden for annonser for varer i butikk og kostnadsfrie lokale oppføringer.
  6. Bekreft Om-siden din (bare Sveits, Tyskland og Østerrike).
  7. Tilknytt Google Ads, og slå på kampanjene dine.
    1. Knytt sammen Merchant Center- og Google Ads-kontoene dine.
    2. Slå på produkter i butikk i Shopping-kampanjen din. Performance Max-kampanjer viser annonser for varer i butikk som standard så snart produktlageret blir tilgjengelig i Merchant Center.