In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Automatische feeds crawlen voor advertenties met lokale voorraad

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Met de functie voor het crawlen van automatische feeds kunt u uw advertenties met lokale voorraad starten of testen zonder uw eigen voorraadfeed te maken. Door automatische feeds te crawlen, kunt u efficiënt advertenties met lokale voorraad toelaten door automatisch voorraadgegevens te genereren.

Opmerking: Het crawlen van automatische feeds is ontworpen om op te schalen naar een subset van producten. Voor een volledige dekking van producten en winkels moet u een volledige feed met lokale productvoorraad of een op Pixel gebaseerde automatische feed implementeren. Neem contact op met uw Google-vertegenwoordiger voor meer informatie over de op Pixel gebaseerde automatische feed.

Hoe dit werkt

Google gebruikt de Google Storebot om uw website te crawlen, informatie over de beschikbaarheid van lokale voorraad te achterhalen en rechtstreeks in Merchant Center een datafeed voor voorraad te maken. Met het crawlen van de automatische feed wordt een feed gemaakt met de best presterende producten en winkels, die het hoogste percentage klikken vertegenwoordigen.

Voordat u begint

Vul het interesseformulier in als u wilt deelnemen aan het crawlen van automatische feeds.

Vereisten

Voordat u deelneemt aan het crawlen van automatische feeds, moet u rekening houden met het volgende:

• U moet in aanmerking komen voor een door de verkoper gehoste winkelpagina (basis) of een door de verkoper gehoste winkelpagina (volledig).
  • U mag Google-crawlers zoals Google StoreBot en Googlebot niet op uw website blokkeren.
  • Google crawlt per dag de beste product- of winkelparen. U kunt ook 150 producten in 20 of meer winkels kiezen op basis van de crawl-limieten van uw website. U kunt voorkomen dat specifieke producten worden getoond in advertenties met lokale voorraad door het kenmerk uitgesloten bestemming [excluded_destination] in uw primaire feed en de waarde Local_inventory_ads te gebruiken.
  • Als u wilt upgraden om meer voorraad te dekken, moet u het volgende doen:
    • Maak en upload uw eigen voorraadfeed, of
    • Implementeer de op Pixel gebaseerde automatische feed. Neem contact op met uw Google-vertegenwoordiger voor meer informatie over de op Pixel gebaseerde automatische feed.

Implementatie

1. Bekijk de vereisten voor automatische feeds voor advertenties met lokale voorraad. Als uw website aan de vereisten voldoet, kunt u een beoordeling van uw website aanvragen via dit interesseformulier.
  2. Stel uw accounts in.
  3. Zet advertenties met informatie over de winkelvoorraad aan.
  4. Koppel uw bedrijfsprofiel en selecteer uw locatiegroep.
  5. Upload een primaire feed of zet uw bestaande primaire feed aan voor advertenties met lokale voorraad en gratis lokale vermeldingen.
  6. Verifieer uw pagina Over (alleen voor Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland).
  7. Koppel Google Ads en zet uw campagnes aan.
    1. Koppel uw Merchant Center- en Google Ads-accounts.
    2. Zet Producten in de buurt aan in uw Shopping-campagne. In Performance Max-campagnes worden advertenties met lokale voorraad standaard getoond zodra de voorraad beschikbaar komt in uw Merchant Center.