I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Rediger produktinfo i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Når du har uploadet din produktinfo i Merchant Center, kan du senere foretage ændringer direkte i Merchant Center. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du redigerer funktioner, beskrivelser og andre attributter for produkter.

Vejledning

Sådan redigerer du produktinfo i Merchant Center:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik derefter på Alle produkter.
  3. Vælg det produkt, du vil redigere.
  4. Klik på blyantikonet Edit for at redigere produktet.
  5. Rediger de attributværdier, som du vil ændre.
  6. Klik på Gem. Google gennemgår dine produktredigeringer. Når redigeringerne er blevet godkendt, opdateres dit produkt.

Bemærk! Redigeringer er permanente. De tilsidesætter også eventuelle opdateringer, der er foretaget direkte i dit feed, og det kan tage flere minutter at behandle dem. Men automatisk opdatering af varer til et produkts pris eller tilgængelighed har forrang frem for eventuelle redigeringer, der foretages i Merchant Center. For tilbud, der er oprettet af automatiske feeds, kan værdien af attributten 'link' [link] ikke redigeres.

Sådan fortryder du redigeringer, du har foretaget i Merchant Center:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik derefter på Alle produkter.
  3. Vælg det produkt, du vil redigere.
  4. Klik på blyantikonet Edit for at redigere produktet.
  5. Klik på fortrydelsesikonet Undo ud for den redigerede attribut. Værdien viser derefter attributværdien fra den seneste upload af feedet.
  6. Klik på Gem.

Sådan interagerer redigeringer på vareniveau i Merchant Center med feedregler

En manuel redigering af en attribut i Merchant Center tilsidesætter altid en feedregel. Hvis en værdi for attribut X for vare A f.eks. er "1" i feedet og ændres til "2" af en feedregel, men der også sker en manuel redigering, som ændrer værdien til "3", så vil værdien af attributten være "3".

Bemærk! Hvis attribut X for vare A bruges i feedregler, der påvirker en anden vare (vare B), er værdien for X, som registreres af feedreglerne, også "3".

Bemærk! Tilpassede attributter kan ikke redigeres.