Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ajoneuvomainosten kuvaohjeet

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Ajoneuvomainosten pääbanneri

Ajoneuvomainosominaisuuden tarkoituksena on tuoda esiin ajoneuvomainoksia ja tietoa jälleenmyyjistä, kun asiakkaan etsimä ajoneuvo on saatavilla lähistöllä.

Ajoneuvomainosten kuvissa ei tueta vielä automaattisia kuvanparannuksia. Lue lisää kuvien automaattisesta parantamisesta.

Huom. Google saattaa joissain tapauksissa käyttää automaattista taustan sumennusta tai älykästä rajausta, jotta kuvista tulee ohjeiden mukaisia.

Sisältö:

Kuvia koskevat ohjeet

Seuraa alla olevia ohjeita, jotta vältyt kuviesi hylkäämiseltä. Saat parhaimmat tulokset, kun käytät laadukkaita ja selkeitä kuvia, joissa on huomiota herättämätön tausta.

Kuvien tekniset vaatimukset

Tiedostomuodot GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) ja TIFF (.tif/.tiff)
Tiedoston enimmäiskoko 16 Mt
Kuvan vähimmäiskoko 100 X 100 pikseliä (suositeltu koko on 800 X 600)
Kuvan enimmäiskoko 64 megapikseliä
Suositeltu kuvasuhde 4:3

Hylkäyskäytännöt

Tarjoukset saatetaan hylätä, jos kuvat rikkovat seuraavia käytäntöjä:

1. Peittävät vesileimat ovat kiellettyjä

Vehicle images should not overlaid watermarks

2. Peittävät logot tai tekstit ovat kiellettyjä

Ajoneuvon kuvien päällä ei saa olla logoja tai tekstiä

3. Paikkamerkkikuvat ovat kiellettyjä

Paikkamerkkikuvat, joissa on vain brändin tai jälleenmyyjän logo ja joissa ei näy varsinaista autoa (esim. "Ei kuvaa"- tai "Tulossa pian" ‑tekstillä varustetut kuvat, yleisluontoiset kuvat tai arkistokuvat), hylätään.

• Poikkeus: Arkiston kuvat ovat sallittuja uusien autojen mainoksissa, kunhan kuvassa oleva auto on samanmerkkinen, ‑mallinen ja ‑värinen kuin auto, jonka tiedot mainoksessa on.

Ajoneuvon kuvissa ei saa olla paikkamerkkikuvia

4. Loukkaava sisältö on kielletty

Loukkaavaa tai arkaluontoista sisältöä sisältävät kuvat hylätään.

5. Näytä koko tuote

Varmista, että tuote näkyy kokonaan ja tarkasti. Pyri välttämään tuotteen keinotekoista asettelua. Rajatut kuvat hylätään.

Sallittua, mutta ei suositeltavaa

Tarjouksia ei hylätä alla mainittujen syiden takia, mutta ne voivat vaikuttaa kielteisesti käyttökokemukseen ja tuloksiin. Saat parhaat tulokset, kun vältät tämäntyyppisiä kuvia. Google saattaa käyttää teknisiä ratkaisuja, esimerkiksi taustan sumennusta tai automaattista rajausta, jotta kuvista tulee enemmän ohjeiden mukaisia.

1. Taustalla logoja tai brändielementtejä

Vehicle images should contain logos or branding in the background of the image.

2. Rekisterikilven muokkaus

Vehicle images should not have modified license plates

3. Sotkuinen tausta

Vehicle images should not have cluttered backgrounds.

4. Pääkuva otettu takaviistosta

Vältä takaviistosta otetun kuvan käyttämistä tarjouksen pääkuvana. Lähetä tällaiset kuvat käyttämällä lisäkuvalinkki [additional_image_link] ‑määritettä.

Lähetä pääkuva käyttämällä kuvalinkki [image_link] ‑määritettä. Suosittelemme, että käytät etuviistosta (~45 asteen kulma) otettuja kuvia.

Kuva auton takapäästä