Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ajoneuvomainosten aloitusopas

Tilien luominen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accounts Tämä on ajoneuvomainosten aloitusoppaan vaihe 1.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten luot ja otat käyttöön tilejä, joita ajoneuvomainosten näkyminen edellyttää.

Tilien luominen

Ajoneuvomainosten esittämiseen tarvitaan kolme erillistä tiliä: Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‐tilit sekä Google Yritysprofiili (ei tarvita, jos lähetät kauppasyötteen).

Käytön ja linkittämisen helpottamiseksi suosittelemme saman sähköpostiosoitteen lisäämistä Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojaksi sekä Yritysprofiilin ja Google Ads ‐tilin ylläpitäjäksi tai omistajaksi.

Kauppiaskeskus

Tuotetiedot lähetetään Kauppiaskeskukseen. Sinulla on oltava Kauppiaskeskus-tili, jotta voit lähettää ajoneuvomainosten syötteen. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, seuraa Google Kauppiaskeskuksen rekisteröitymisohjeita. Muista vahvistaa verkkosivustosi ja ilmoittautua sen omistajaksi.

Jos käytät uutta Kauppiaskeskusta, vaihda vanhaan Kauppiaskeskukseen.

Yritysprofiili

Autokauppasi tiedot löytyvät Yritysprofiilistasi. Jos sinulla ei vielä ole Yritysprofiilia, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Luo Yritysprofiili, niin voit lisätä tietoja kauppojesi sijainneista.
  2. Lataa autokaupan tiedot kerralla. Älä käytä Lisää toinen yritys ‐vaihtoehtoa.
Huom. Yritysprofiilia ei tarvita, jos lähetät kauppasyötteen.

Google Ads ‑tili

Google Adsin avulla voit hoitaa mainoksia, myös ajoneuvomainoksia. Luo Google Ads ‑tili, jos se vielä puuttuu.

Tilien linkittäminen

Linkittämällä Yritysprofiilisi ja Google Ads ‐tilisi Kauppiaskeskus-tiliisi yhdistät näiden lähteiden tiedot.

1. Yritysprofiilien ja Kauppiaskeskuksen linkittäminen
  2. Google Ads ‐tilin linkittäminen Kauppiaskeskukseen