Problemes coneguts de Google Meet

Consell: si ets administrador, consulta els problemes coneguts de Google Workspace.

Per què veig reaccions quan no he fet clic en res?

Si fas servir un Mac, un iPhone o un iPad, és possible que les reaccions d'Apple estiguin activades al dispositiu de manera predeterminada a iOS 17 i macOS Sonoma. Si estan activades, poden aparèixer emojis en una videotrucada quan el participant fa un gest vàlid amb la mà davant de la càmera.

Per activar o desactivar aquesta funció:

1. Durant una videotrucada o una reunió, ves al centre de control del dispositiu (Mac, iPhone o iPad).
    • En un iPhone o iPad, llisca cap avall des de la vora superior dreta.
    • En un Mac, selecciona la icona de vídeo a la barra de menú de Mac.
  2. Obre el menú Efectes de vídeo i, a continuació, Selecciona Reaccions.

barra grisa

Als ordinadors Windows, el contingut presentat des d'una finestra es mostra amb efecte mirall

El contingut de les finestres en un idioma escrit de dreta a esquerra (per exemple, hebreu, àrab, fasri o urdú) es mostra amb efecte mirall o no surt quan es presenta a Google Meet en alguns ordinadors Windows.

S'està creant una correcció per a aquest problema. Mentrestant, pots compartir una pestanya o la pantalla completa, les quals es mostraran correctament. Si necessites compartir una finestra, segueix aquests passos perquè el teu contingut es mostri correctament:

Compartir una finestra
  1. Assegura't que Chrome estigui actualitzat. Segueix les indicacions que hi ha a l'article Actualitzar Google Chrome.
  2. Obre una pestanya nova de Chrome.
  3. Copia aquesta adreça i enganxa-la a la barra d'adreces: chrome://flags/#webrtc-allow-wgc-window-capturer.
    • Pots utilitzar Ctrl+C o Ctrl+V per copiar-la i enganxar-la.
  4. Prem Retorn.
  5. Es mostrarà la pàgina de marques de Chrome, i sortirà marcada l'opció "Use Windows WGC API for window capture" (Utilitza Windows WGC API per a la captura de finestres).
  6. Fes clic a l'opció "Predeterminat" i canvia-la a "Activat".
  7. Fes clic a "Reinicia", a l'extrem inferior dret de la pàgina.
  8. Ja pots utilitzar Google Meet i compartir finestres amb normalitat.

Problemes relacionats amb la cancel·lació de soroll si utilitzes un laringòfon

Et recomanem que desactivis la cancel·lació de soroll a Meet si utilitzes un laringòfon. Les millores d'accessibilitat estan en curs a Meet. Obtén informació sobre com pots desactivar la cancel·lació de soroll.

barra grisa

No puc unir-me a reunions de Meet des d'un telèfon amb dual SIM

Et recomanem que desactivis la segona SIM o que facis servir una xarxa Wi‑Fi.

barra grisa

Les reunions inactives amb un únic participant finalitzen automàticament

Si ets l'únic participant d'una reunió, al cap de 10 minuts d'inactivitat rebràs una notificació que et demanarà si vols finalitzar la reunió o quedar-t'hi. Si no respons en 2 minuts, la reunió finalitzarà automàticament.

Si no vols que les reunions finalitzin automàticament, ves a Configuració i desactiva aquesta funció.

En un ordinador

Important: quan siguis en una reunió, segueix aquests passos:

1. A la barra inferior, selecciona Més opcions and then Configuració .
  2. Selecciona General.
  3. Desactiva l'opció Surt de les trucades buides .
En un dispositiu iOS

Important: aquests passos només es poden seguir abans d'unir-te a una reunió:

Per a consumidors

1. Al dispositiu iOS, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració and then Configuració de les reunions.
  4. Desactiva l'opció Surt de les trucades buides.

Per a Business o Education

1. Al dispositiu iOS, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració and then General.
  4. Desactiva l'opció Surt de les trucades buides.
En un dispositiu Android

Important: aquests passos només es poden seguir abans d'unir-te a una reunió:

Per a consumidors

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració and then Configuració de les reunions.
  4. Desactiva l'opció Surt de les trucades buides.

Per a Business o Education

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Meet .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració and then General.
  4. Desactiva l'opció Surt de les trucades buides.

barra grisa

En el cas de les reunions educatives, alguns participants de fora del domini no podran accedir-hi

Només el creador de la reunió pot acceptar o rebutjar les sol·licituds per unir-se a una reunió dels participants de fora del seu domini. Si el creador de la reunió no és a la trucada quan es fa la sol·licitud, el participant extern no s'hi pot unir. La pàgina "Sol·licita unir-t'hi" no es carregarà.

Consell: si crees una reunió que inclou convidats amb una adreça electrònica que no pertany al domini del centre educatiu, continua a la trucada fins que tots els convidats s'hi uneixin.

Important: en el cas de les reunions creades amb un Compte de Google personal, només el creador de la reunió pot admetre-hi persones.

En el cas de les reunions creades per comptes d'Essentials, qualsevol persona que no pertanyi a l'organització haurà de ser-hi acceptada.

barra grisa

Els menús desplegables no es mostren quan comparteixes una finestra

Quan comparteixes una finestra a Meet, els menús desplegables d'aquesta finestra no es mostren a la reunió.

Consell: comparteix tota la pantalla en comptes d'una finestra concreta.

barra grisa

El navegador es bloqueja quan intentes compartir una pantalla

Si un ordinador utilitza adaptadors o controladors de vídeo que no són compatibles, pot provocar problemes al navegador.

Consell: actualitza els adaptadors i controladors de vídeo de l'ordinador a la versió més recent.

barra grisa

Les presentacions s'obren en blanc o distorsionades quan comparteixes una finestra

Quan comparteixes una finestra a Meet (per exemple, una presentació de Microsoft PowerPoint o de Keynote), els altres espectadors veuen la presentació de diapositives en blanc. Les presentacions que tenen seleccionada la visualització "Reprodueix" o "Presentació de diapositives", s'obren en mode de pantalla completa però tu comparteixes només una finestra.

Consell: comparteix la pantalla sencera abans d'obrir una presentació en mode Reprodueix o Presentació de diapositives.

barra grisa

No puc obrir Meet al meu dispositiu mòbil

Cadascuna de les versions de l'aplicació mòbil Meet s'admet durant 6 mesos a partir del seu llançament. Si al teu dispositiu hi ha instal·lada una versió antiga de l'aplicació, actualitza-la a la versió més recent.

barra grisa

La trucada de participació per telèfon s'ha acabat de manera inesperada

Important: aquesta funció està disponible per a les reunions creades a través d'un compte de Google Workspace.

Meet permet participar per telèfon en trucades que durin un màxim de 8 hores. La durada màxima de la trucada és més breu si hi ha restriccions específiques de l'operador.

Consell: quan la trucada es talli al cap de 8 hores, torna a marcar el número d'accés a la reunió.

barra grisa

No puc programar una reunió amb l'opció "Tot el dia"

Quan afegeixes una sala a un esdeveniment que dura tot el dia, la sala es programa fent servir el temps universal coordinat (UTC). El temps universal coordinat va des de la mitjanit a la mitjanit del dia següent, independentment de la zona horària de la sala. És possible que la sala de reunions es mostri com a no disponible, encara que sí que ho estigui. Google és conscient d'aquest problema.

Consell: quan afegeixis una sala de reunions en una altra zona horària, programa l'esdeveniment durant 24 hores en lloc de seleccionar l'opció "Tot el dia".

barra grisa

Si Meet no està disponible temporalment o tens problemes de rendiment

Si Meet no està disponible o si tens problemes, com ara si la qualitat del vídeo és deficient, no pots unir-te a una reunió o tens altres problemes de rendiment de Meet, consulta el tauler d'estats de Google Workspace. Aquí es mostren alguns dels problemes de servei de Meet:

• Si la icona és verda, Meet està funcionant amb normalitat. Utilitza els consells de resolució de problemes per solucionar el problema en qüestió.
  • Si la icona és groga o vermella, Meet està tenint problemes o no està disponible. Prova les solucions que t'indiquem a continuació per comunicar-te d'altres maneres fins que Meet torni a funcionar amb normalitat.

Consell: grava la reunió o la conferència prèviament.

Important: la gravació de videotrucades només està disponible per a les reunions organitzades a través de determinades edicions de Google Workspace.

Si Meet no està disponible, utilitza una altra aplicació de gravació de pantalla per gravar la sessió al teu ordinador local. A continuació, comparteix la gravació amb el teu equip o la teva classe.

Si Meet funciona al teu dispositiu, però els altres participants tenen problemes, pots gravar la sessió a Meet. Pots gravar-la encara que els altres no s'hi uneixin. Demana al teu administrador de Google Workspace que comprovi si la teva organització té activada la gravació de Meet. Espera que es generi el fitxer de la gravació i es desi a la carpeta per a gravacions de Meet de l'organitzador de la reunió, la qual es troba a La meva unitat. S'envia un correu electrònic amb l'enllaç de la gravació a la persona que l'ha iniciat i a l'organitzador de la reunió.

Temes relacionats

Consell: reprodueix la reunió en directe mitjançant Meet.

Encara que altres funcions interactives no estiguin disponibles, pots transmetre en directe una sessió de Meet. Una transmissió en directe et permet emetre la reunió a grups grans de companys de feina o d'estudiants en temps real.

Només poden veure les transmissions en directe els convidats que pertanyen a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió. Els convidats d'altres organitzacions no hi tenen accés.

Nota: el teu administrador de Google Workspace ha d'activar la transmissió en directe. A més, l'organitzador de la reunió ha de crear un esdeveniment addicional de només visualització per a la transmissió en directe.

Temes relacionats