Utilitzar el mode Complement per a l'aprenentatge híbrid i la col·laboració

Important: algunes funcions requereixen edicions específiques de Google Workspace. Obtén més informació sobre les edicions de Google Workspace.

Pots utilitzar el mode Complement per unir-te a una videotrucada de Google Meet en una segona pantalla. En el mode Complement, el micròfon i el vídeo estan desactivats per evitar la realimentació acústica.

Quan uns participants estan connectats remotament i d'altres són en una sala de reunions (reunions híbrides), aquests darrers no tenen accés individual per xatejar, donar un vot positiu en preguntes ni respondre a enquestes amb el maquinari per a sales de reunions o Nest Hub Max. Pots utilitzar el mode Complement per millorar la col·laboració dels participants.

• En una sala de reunions: uneix-te a les reunions amb àudio i vídeo en maquinari per a sales de reunions o Google Nest Hub Max per parlar amb els participants remots o escoltar-los. Per compartir la pantalla o utilitzar el xat, les enquestes, la funció Preguntes i respostes i els controls d'amfitrió, fes servir el mode Complement al portàtil. Per millorar l'ús de les funcions en mode Complement, utilitza el registre de l'entrada en sales perquè:
    • El teu requadre de vídeo personal sigui visible per a altres sales de conferències de la trucada.
    • El teu nom es mostri al requadre de la sala de conferències.
    • El requadre de vídeo personal i el nom de la sala es mostrin quan aixequis la mà.
  • Quan treballis de manera remota: uneix-te a les reunions amb totes les funcions de vídeo i àudio de la manera habitual.

Connectar-se amb el mode Complement i fer servir el registre de l'entrada en sales

Important: l'opció de registre de l'entrada en sales només es mostra quan hi ha una sala de conferències connectada a la reunió.

Quan t'uneixes a una reunió de Google Meet en mode Complement, pots registrar l'entrada o connectar-te a una sala de conferències. En registrar l'entrada, el teu nom apareix a la llista de participants i al requadre de la sala.

• L'opció Registre de l'entrada en sales està connectada a una sessió complementària: si surts del mode Complement, la connexió es perdrà i ja no tindràs l'entrada registrada a la teva sala.
  • Per trobar l'opció Registre de l'entrada en sales, cal que hi hagi un dispositiu de sala a la trucada: només pots registrar l'entrada en dispositius que són a la trucada. Si t'uneixes a una reunió en mode Complement que no té cap dispositiu amb maquinari de Google Meet, no se't sol·licitarà que registris l'entrada. Si el dispositiu amb maquinari de Google Meet s'hi uneix més tard, se't sol·licitarà en mode Complement que registris l'entrada.
  • El registre de l'entrada en sales no està verificat: pots registrar l'entrada en una sala on no ets. Si algú abusa d'aquesta opció durant la trucada, per suprimir participants de la reunió, fes clic a Suprimeix de la trucadaObtén informació sobre com pots suprimir persones durant una videotrucada.
  • Els noms estan ordenats alfabèticament al requadre de la sala.

Pots connectar el teu portàtil a una reunió de Google Meet en mode Complement des d'una invitació a la reunió o amb un enllaç curt.

Connecta't al mode Complement des de la invitació a la reunió:

1. En una invitació a la reunió, fes clic a Uneix-me.
  2. A "Altres opcions per unir-se", fes clic a Utilitza el mode Complement.
    • Si fas servir un enllaç curt, al navegador, introdueix g.co/companion. Selecciona una reunió o introdueix el codi d'una.
  3. Opcional: registra l'entrada a la sala de conferències.
    • A la finestra emergent després d'unir-t'hi, fes clic a Registra l'entrada.
    • Si hi ha diverses sales, a la finestra emergent, fes clic a Tria la sala que vulguis.
    • A la sala de conferències en què siguis, fes clic a Registra l'entrada.

Un cop comenci la reunió, registra l'entrada a la teva sala de conferències en mode Complement:

1. En mode Complement, a la part inferior esquerra, fes clic al nom de la reunió.
  2. Al quadre de diàleg, fes clic a Registra l'entrada.
  3. Opcional:
    • Per sortir del mode Complement i tornar a la pàgina de destinació de la reunió, fes clic a Surt i torna a unir-t'hi per utilitzar l'àudio .
    • Per registrar l'entrada en una altra sala de conferències, fes clic a Registra l'entrada en una altra sala .
    • Per registrar la sortida de la sala de conferències, fes clic a Registra la sortida de la sala .

Consells:

• Per no perdre cap missatge de xat, connecta't amb el mode Complement a l'inici de la reunió. Els missatges que s'hagin enviat abans de connectar-te no s'inclouran al flux del xat.
  • Si tens previst fer servir el xat durant la reunió, recorda als participants de la sala de reunions que es connectin amb el mode Complement.

Motius pels quals és possible que no vegis cap sol·licitud per a Registre de l'entrada en sales

Utilitzar la visualització pròpia per compartir el requadre de vídeo personal amb els participants remots

Si ets en una sala de reunions i t'uneixes amb el mode Complement, pots activar la visualització pròpia amb la càmera del portàtil per compartir el teu mosaic de vídeo personal amb els altres participants de la trucada. L'àudio no es comparteix i el mosaic de vídeo personal no es mostra mai com un orador actiu. Si desactives la càmera, es mostra el teu avatar a la visualització pròpia.

1. Activa la visualització pròpia: a la part inferior de la pantalla del mode Complement, fes clic a Activa la càmera .
    • Desactiva la visualització pròpia: fes clic a Desactiva la càmera Camera.
    • De manera predeterminada, la visualització pròpia està sempre desactivada i minimitzada.
  2. Canvia el fons i aplica efectes visuals: a la part inferior de la pantalla del mode Complement, fes clic a Més opcions More and then Aplica efectes visuals .

Important:

• Quan el vídeo està activat, la teva visualització pròpia es mostra als altres usuaris de Meet que s'uneixen amb totes les funcions de vídeo i àudio.
  • La visualització pròpia només es mostra als dispositius amb maquinari de Google Meet quan aixeques la mà o quan tens l'entrada registrada.

Presentar amb el mode Complement al portàtil

Pots compartir ràpidament la pantalla del portàtil mitjançant el mode Complement.

Des de la invitació a la reunió:

1. En una invitació a la reunió, fes clic a Uneix-me.
  2. A la pàgina de destinació de la reunió, fes clic a Presenta and then Tria què vols compartir.

Amb un enllaç curt:

1. Al navegador, introdueix g.co/present.
  2. A la pantalla d'inici de Meet, selecciona una reunió and then Tria què vols compartir.

Més informació sobre el mode Complement

Vídeo d'informació general sobre el mode Complement

Infografia: col·laboració equitativa en reunions híbrides

Qui pot utilitzar el mode Complement i quines funcions hi ha disponibles?

El mode Complement estarà disponible per a tots els participants de Google Meet. La disponibilitat de les funcions, com ara aixecar la mà, depèn de l'edició de Google Workspace que tinguis. Obtén més informació sobre les edicions de Google Workspace.

No soc en una sala de reunions. Puc utilitzar el mode Complement com a segona pantalla?

Sí. Quan vegis la presentació en una segona pantalla, pots deixar de fixar la presentació a la pantalla principal per poder veure-hi més feeds de vídeo dels participants.

Informació sobre els dispositius, els participants i els amfitrions

Informació dels dispositius

• Àudio: el micròfon i l'àudio de la reunió estan desactivats en el mode Complement per evitar l'eco. Per parlar amb altres participants de la trucada o escoltar-los, utilitza el maquinari per a sales de reunions o Nest Hub Max. En el mode Complement, el portàtil podrà continuar reproduint notificacions, com ara sol·licituds d'unió, i àudio d'altres aplicacions.
  • Vídeo: en el mode Complement, la càmera de vídeo està desactivada. El teu mosaic també s'amaga de la quadrícula de participants perquè hi hagi més espai per a altres feeds de vídeo. Quan aixequis la mà amb el mode Complement, Meet mostrarà als altres participants l'avatar i el nom que tens seguits de "(Complement)". Per exemple, El teu nom (Complement).
  • Notificacions d'activitat: quan els participants d'una reunió envien missatges de xat o inicien activitats, com ara enquestes, apareixen notificacions al maquinari per a sales de reunions i a Nest Hub Max. Aquestes notificacions recorden a les persones de les sales de reunions que utilitzin el mode Complement per participar.
  • Dispositius mòbils: el mode Complement no està disponible en dispositius mòbils.

Informació dels participants

• Participants en mode Complement: la pestanya Persones mostra totes les persones que estan connectades a la reunió amb el mode Complement.
  • Notificacions d'unions i sortides: totes les persones de la reunió reben una notificació quan algun participant en mode Complement es connecta o es desconnecta.
  • Convidats: l'amfitrió de la reunió ha d'aprovar les persones que no tenen la sessió iniciada en un Compte de Google (convidats) abans que puguin connectar-se amb el mode Complement.

El mode Complement compta per al límit de participants?

Sí. Les connexions i presentacions amb el mode Complement compten per al límit de participants. Pots consultar el nombre actual de participants a la icona de persona que hi ha a la part inferior dreta de la reunió en un ordinador portàtil o d'escriptori.

Presentar i veure presentacions

• g.co/present: quan presentes mitjançant g.co/present, et connectes a la reunió en el mode Complement. Per parlar, sentir altres participants o compartir el vídeo a la reunió, connecta't mitjançant el maquinari per a sales de reunions o Nest Hub Max. També et pots unir a la reunió amb totes les funcions de vídeo i àudio (sense el mode Complement).
  • Llista de persones: les persones que presenten en el mode Complement es mostren dues vegades a la pestanya Persones. Això et permet fixar o expulsar persones i presentacions de manera independent.
  • Veure presentacions: si hi ha dues o més presentacions en una reunió:
    • Les persones que facin servir el mode Complement només veuran la presentació activa.
    • Si el presentador actiu atura la presentació, els altres presentadors hauran de reprendre les seves presentacions perquè les persones que estiguin fent servir el mode Complement les puguin veure.

Amfitrions

• Controls d'amfitrió: pots utilitzar aquests controls per moderar reunions en el mode Complement. Pots convertir en coamfitrions els participants que utilitzin un ordinador portàtil o d'escriptori, un dispositiu mòbil o el mode Complement. També pots configurar el seguiment de l'assistència i finalitzar la trucada per a tothom (inclosos els participants en mode Complement). A més, pots controlar l'ús del xat, la compartició de pantalla, el vídeo i l'àudio. Obtén més informació sobre els controls d'amfitrió.
  • Finalitzar la trucada per a tothom: com a amfitrió, pots finalitzar la reunió per a tothom. Si ho fas, es desconnectaran tots els participants que possiblement s'hagin oblidat de desconnectar-se en sortir de la sala de reunions. Obtén més informació sobre com pots finalitzar reunions per a tothom.
  • Esdeveniments de transmissió en directe: pots iniciar i aturar esdeveniments de transmissió en directe des del mode Complement si els configures a Google Calendar abans de la reunió. Obtén més informació sobre els esdeveniments de transmissió en directe.

Informació sobre problemes coneguts

Sales desdoblades

Si ets l'amfitrió, pots:

• Configurar sessions desdoblades quan et connectis amb el mode Complement.
  • Assignar les persones que facin servir aquest mode a sessions desdoblades.

Important: les persones que utilitzen el mode Complement no poden parlar ni sentir l'àudio en sessions desdoblades, i no pots assignar maquinari per a sales de reunions ni Nest Hub Max a sessions desdoblades.

Per configurar sales desdoblades en reunions híbrides, tria una opció:

• Mantén els participants presencials (persones de les sales de reunions) a la sala principal de la trucada de Google Meet, en lloc d'assignar-los a sessions desdoblades.

• Demana a un participant presencial de cada sala de reunions que desconnecti de la reunió el maquinari per a sales de reunions. A continuació, demana-li que s'uneixi a la reunió des del portàtil o el telèfon amb totes les funcions de vídeo i àudio, i assigna'l a una sessió desdoblada. Quan les sessions desdoblades finalitzin, demana a la persona que torni a connectar el maquinari per a sales de reunions a la reunió.

• Abans de l'esdeveniment, configura reunions independents per utilitzar-les a les sessions desdoblades. Quan les sessions desdoblades s'iniciïn, demana als assistents que es desconnectin de la reunió principal i es connectin a les sessions desdoblades. Quan les sessions desdoblades finalitzin, fes servir Google Chat per recordar als participants que tornin a la sala principal.

Consell: si registres l'entrada en una sala i, a continuació, t'uneixes a una sala desdoblada, has de registrar l'entrada també a la sala desdoblada. Quan tornis a la sala principal, hi hauràs de registrar l'entrada de nou.

Obtén més informació sobre les sales desdoblades.

Extensions de Chrome de tercers

Algunes extensions de Chrome de tercers provoquen problemes inesperats a les reunions. Si detectes algun problema, prova de desactivar les extensions de tercers. Obtén més informació sobre les extensions de Chrome de tercers.

Visualització de quadrícula

Les persones que encara no tenen el mode Complement veuen els participants que sí que el tenen en requadres amb l'etiqueta Nom del participant (Complement) a la quadrícula de participants.
En el cas de les persones que tenen el mode Complement, els requadres de Complement s'amaguen de la quadrícula.

Temes relacionats