Het tabblad 'Bijdragen' gebruiken

U heeft nu via Bijdragen Bijdragen toegang tot de items die u vroeger in Menu Menu en dan Mijn profiel en in 'Mijn bijdragen' vond.

Tik onderaan op Bijdragen Bijdragen om plaatsen toe te voegen, reviews te schrijven, foto's te uploaden of een bewerking voor te stellen. U kunt ook correcties voor wegen en plaatsen indienen, uw Maps-profiel beheren, en het aantal weergaven en de impact van uw bijdragen bekijken.

Meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan Google Maps

Log in om content te bekijken op het tabblad 'Bijdragen'. Als u nog nooit heeft bijgedragen aan Google Maps, volg dan de instructies op het scherm om aan de slag te gaan.

Uw Maps-profiel openen

Meer informatie over hoe u uw Maps-profiel kunt bewerken

Voorgestelde reviews

Als u 'Locatiegeschiedenis' al eerder heeft ingeschakeld, kunt u op het tabblad 'Bijdragen' voorgestelde plaatsen vinden waarover u een review kunt schrijven.

Manieren om bij te dragen

De kaart bewerken

Voeg bewerkingen toe aan plaatsen, adressen of wegen of stel bewerkingen voor. U kunt ook uw locatie bewerken en uw mening over Maps geven.

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Kaart bewerken Bewerken.
    • Kies een optie.
  2. Volg de instructies op het scherm.

Meer informatie over hoe u bewerkingen kunt voorstellen of een plaats voor verwijdering kunt markeren

Ontbrekende plaats toevoegen

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Plaats toevoegen Add place.
  2. Vul alle relevante velden in om een ontbrekende plaats aan de kaart toe te voegen.

Meer informatie over hoe u een ontbrekende plaats aan de kaart toevoegt

Een review schrijven

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Review schrijven Write review.
  2. Kies een plaats op de kaart.
  3. Tik op de sterren om de plaats te beoordelen.
    • Optioneel: U kunt een review schrijven.

Meer informatie over hoe u reviews schrijft en beoordelingen voor plaatsen toevoegt

Een foto toevoegen

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Foto toevoegen Add 360 photos.
  2. Tik op de foto('s) die u wilt posten. Voordat u foto's deelt, moet u Google Maps toegang geven tot uw foto's.
  3. Tik op Een plaats selecteren.
    • Als de voorgestelde locaties onjuist zijn, tikt u op Ergens anders?
  4. Tik op Posten.

Locaties worden voorgesteld op basis van de locatiegegevens van uw foto's. Lees meer informatie over hoe u foto's en video's kunt toevoegen, verwijderen of delen

Meer bijdragen

Gebruikers kunnen gerechten toevoegen, lijsten publiceren en beoordelingen, reviews en foto's aan plaatsen toevoegen.
  1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Meer bijdragen.
  2. U wordt gevraagd om uw ervaringen te delen over plaatsen die u heeft bezocht of waar u contact mee heeft gehad.

Uw eerdere bijdragen bekijken

U kunt uw bijdragen aan Google Maps op het tabblad 'Bijdragen' bekijken. Hier vindt u uw bijdragen, het totale aantal weergaven van de reviews en het totale aantal weergaven van de foto's in uw posts.