Forbrukerinformasjon på Google Maps

Google Maps viser deg informasjon om stedene du er interessert i. Informasjonen er basert på det du ser på og det du har søkt etter.

Når du utforsker steder på Google Maps, kan det hende du ser innhold andre brukere har lagt til – for eksempel bilder og anmeldelser. Hensikten med dette er at du skal få mer kunnskap om de aktuelle stedene. Du kan også komme over innhold som er lagt til av partnerne våre, og noe av dette innholdet kan tilbys mot et gebyr.

Finn ut mer om forbrukerinformasjon på Google Maps: