Forbrugeroplysninger i Google Maps

I Google Maps får du vist oplysninger om steder, du er interesseret i, ud fra, hvor du søger, og hvad du har søgt efter.

Når du udforsker steder i Google Maps, får du nogle gange vist indhold, der er leveret af andre brugere (f.eks. anmeldelser og billeder), så du kan få et bedre indtryk af de pågældende steder. Du får muligvis også vist indhold, der er leveret af vores partnere, og en del af dette indhold leveres mod et gebyr.

Få flere oplysninger om forbrugeroplysninger i Google Maps: