Beginner's guide

Snabbstartsguide

Innan du börjar kontrollerar du att du är en behörig tillverkare. Följ anvisningarna nedan för att skapa ett Manufacturer Center-konto och tillhandahålla information om dina produkter. Det tar högst ett par timmar att skapa ett konto, och med det kan du ge användarna detaljerad information om dina produkter. Du kan också överväga att ta hjälp av en av Googles föredragna datapartner för att komma igång med Manufacturer Center.

1. Skapa ett konto

2. Skapa ett produktflöde
 3. Skicka in produktdata
 4. Kontrollera statusen för din produktdata