Extra Gmail-tools downloaden

Voeg andere tools toe voor gebruik met Gmail, waaronder Asana, Trello, Intuit en Docusign.

Add-ons installeren

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingenen dan Add-ons toevoegen.
  3. Zoek naar en selecteer de tool die je wilt gebruiken met Gmail.
  4. Klik in de rechterbovenhoek op Installeren en dan Doorgaan.
  5. Kies je account en volg de stappen op het scherm.

Tip: Ga naar de rechterzijbalk en klik op Toevoegen Toevoegen om snel add-ons toe te voegen of te openen.

Add-ons verwijderen

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op 'Instellingen' Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Add-ons.
  4. Klik in het gedeelte 'Geïnstalleerde add-ons' op Beheren.
  5. Klik op 'Meer' Meer en dan Verwijderen.