Gmail-thema's

Je kunt een thema kiezen om de achtergrond van Gmail te wijzigen.

Kiezen uit bestaande thema's

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Thema's.
  4. Klik op een thema. Je kunt sommige thema's wijzigen door op Tekstachtergrond Text Background, Vignettering Vignette of Vervagen Blur te klikken.
  5. Klik op Opslaan.

Een van je foto's als achtergrond gebruiken

Zorg er eerst voor dat je de afbeelding die je wilt gebruiken, hebt geüpload naar photos.google.com/. Meer informatie over aan de slag gaan met Google Foto's.

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Thema's.
  4. Klik in de linkerbenedenhoek op Mijn foto's.
  5. Kies een foto of klik op Uitgelicht. Als je foto er wazig uitziet, probeer je een groter formaat te uploaden.
  6. Klik op Selecteren.
  7. Als je wijzigingen wilt aanbrengen in het thema, klik je onderaan op Tekstachtergrond Text Background, Vignettering Vignette of Vervagen Blur.
  8. Klik op Opslaan.