Toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail

Je kunt algemene toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail, zoals schermlezers en TalkBack.

Je kunt toegankelijkheidsfuncties gebruiken met Gmail in de standaardweergave of eenvoudige HTML-weergave.

• Standaardweergave: biedt meer functies en functionaliteit, en is de standaardweergave voor de meest gebruikte browsers.
  • Eenvoudige HTML-weergave: wordt gebruikt voor browsers die niet worden ondersteund door Gmail.

Meer informatie over het gebruik van Gmail met een schermlezer.