Knoppen op je Gmail-werkbalk

Wanneer je een e-mail selecteert, worden er knoppen onder het zoekvak weergegeven waarmee je acties voor je berichten kunt uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld de knoppen gebruiken om een bericht te verwijderen of te markeren als spam.

Opmerking: Er kunnen ook knoppen worden weergegeven wanneer je met de rechtermuisknop op een bericht klikt of de muisaanwijzer op een bericht plaatst.

Wat de knoppictogrammen en symbolen betekenen

Archiveren: het bericht archiveren

Spam rapporteren : het bericht melden als spam

Verwijderen: het bericht verwijderen

Markeren als ongelezen: het bericht markeren als ongelezen

Markeren als gelezen: het bericht markeren als gelezen

Snoozen: het bericht snoozen

Verplaatsen naar: het bericht verplaatsen naar een map

Label: een label toevoegen of verwijderen

Beantwoorden: het bericht beantwoorden

Allen beantwoorden: allen beantwoorden voor het bericht

Doorsturen: het bericht doorsturen

Dempen: het bericht negeren

Je knoppen wijzigen in tekst in plaats van pictogrammen

Je kunt je knoppen wijzigen zodat de naam van de knop in plaats van een pictogram wordt weergegeven.

1. Open Gmail Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Scroll omlaag naar het gedeelte 'Knoplabels'.
  4. Selecteer Tekst.
  5. Klik onderaan de pagina op Wijzigingen opslaan.

Acties bij muisaanwijzing verwijderen

Wanneer je de muisaanwijzer rechts naast een bericht plaatst, zie je enkele knoppen van de Gmail-werkbalk. Je kunt die acties bij muisaanwijzing uitschakelen.
  1. Open Open Gmail Gmail.
  2. Klik op Instellingen Instellingenen dan Instellingen.
  3. Scroll omlaag naar het gedeelte 'Acties bij muisaanwijzing'.
  4. Schakel 'Acties bij muisaanwijzing' uit.
  5. Klik onderaan de pagina op Wijzigingen opslaan.