Spam of onjuiste gegevens melden

Spam zijn alle gegevens op Maps die illegaal, aanstootgevend, frauduleus of schadelijk zijn. Iedere Google Maps-gebruiker (met inbegrip van Local Guides) die wordt betrapt op betrokkenheid bij spam, krijgt een bewerkingsverbod.

Onjuiste gegevens hebben geen enkele toegevoegde waarde voor Maps. Onder onjuiste gegevens verstaan we duplicaten, elementen met verkeerde informatie, enzovoort.

Wil je spam of misbruik op Google Maps melden, dan kun je feedback sturen via de mobiele app.