Google Maps sneller laden

Als Google Maps langzaam wordt geladen, kunt u het volgende proberen.

• Uw computer en browser opnieuw starten: Google Maps wordt vaak sneller geladen nadat u uw computer of browser (Chrome, Firefox of Internet Explorer) opnieuw heeft gestart.
  • Uw computer en browser updaten: controleer of uw computer en browser voldoen aan de systeemvereisten van Maps
  • De nieuwste versie van DirectX installeren (voor Windows-systemen): als u de nieuwste versie van DirectX (software die de weergave van beelden verbetert) op uw computer installeert, wordt Maps waarschijnlijk sneller geladen. Ga naar de ondersteuningssite van Microsoft om DirectX te installeren.

Meer informatie over verschillende manieren om Google Maps te gebruiken.

Hulp vragen aan een Maps-expert

Als het bovenstaande niet heeft geholpen, kunt u het productforum van Google Maps raadplegen voor andere oplossingen. Als Google Maps nog steeds langzaam wordt geladen, stuurt u ons feedback.