Google Adsin hotellikampanjat

An example of a Hotel ads placesheet

Hotellikampanjoissa voit tehdä hintatarjouksia hotellimainoksista, jotka näkyvät, kun käyttäjä hakee hotellia Hausta tai Mapsista. Mainokset näkyvät hotellivarausmoduulissa, joka voi sisältää hotellin kuvia, palveluita, hintoja ja varauslinkin.

Aloittaminen

Mainokset ovat dynaamisia, joten sinun on toimitettava seuraavat tiedot joko itse tai integrointikumppanin kautta:
  • lista hotelleista, joita haluat mainostaa
  • hinnat (ajantasaiset hinnat erilaisille matkasuunnitelmille)
  • laskeutumissivut (verkkosivustosi sivut, joille käyttäjät siirtyvät mainosten klikkaamisen jälkeen).

Yllä olevia tietoja ylläpidetään Hotel Center ‑tilillä, joka sinun on linkitettävä Google Ads ‑tiliisi, jotta voit luoda hotellikampanjoita ja hallinnoida budjettia, kampanjoita, mainosryhmiä, hotelliryhmiä, hintatarjouksia ja raportointia. Jos sinulla ei ole Hotel Center ‐tiliä, lue lisää majoituspaikkoja ja hintoja koskevien tietojen jakamisesta Googlelle.

Hyödyt

• Tavoita käyttäjiä, jotka etsivät aktiivisesti hotellia tietyltä alueelta. Mainoksissa näkyy yrityksesi nimi, hotellin nimi, hinta ja huomioteksti, jossa voit korostaa sivustosi kautta varaamisen etuja.
  • Muokkaa hotellin hintoja huoneiden saatavuuden ja käyttäjien matkasuunnitelmien mukaan.
  • Ohjaa asiakkaat tekemään varaus verkkosivustolla.
  • Maksat mainoksesta vain silloin, kun joku tekee varauksen. Voit myös hienosäätää hintatarjouksia esimerkiksi laitetyypin, käyttäjän maan tai majoituksen keston mukaan.

Missä mainokset näkyvät?

Kun käyttäjä hakee hotellia Google Hausta, Google Mapsista tai YouTubesta, hän näkee hotellihakumoduulin, joka sisältää hotellien kuvia, nimiä, hintoja ja kartan. Kun käyttäjä klikkaa hotellia, hän näkee ajantasaiset hinnat ja linkkejä, joiden kautta hän voi varata huoneen valitsemilleen päiville ja oikealle henkilömäärälle. Lue lisää hotellin varauslinkin rakenteesta

Maat, joissa mainokset näkyvät

Hotellimainokset näkyvät kaikkialla maailmassa, ja ne voivat näkyä kaikilla tärkeimmillä kielillä ja kaikissa valuutoissa. Joissakin maissa mainoksia on kuitenkin rajoitettu. Lue lisää Google Adsin maakohtaisista rajoituksista

Kampanjat ja budjetointi

Hotellikampanjoissa voit valita tarkkoja budjetteja. Lisäksi voit hotellikampanjoiden avulla tavoittaa käyttäjiä heidän asuinmaansa ja käyttämänsä laitteen perusteella. Kampanjan mainosryhmien avulla voit lisätä hintatarjouksen muokkauksia käyttäjän matkasuunnitelman perusteella. Lue lisää hotellikampanjan luomisesta

Mainosryhmän sisällä voit luoda hotelliryhmiä, joiden avulla voit asettaa hotelleille perushintatarjouksia niiden määritteiden perusteella. Lue lisää hotelliryhmistä

Huom. Voit luoda kampanjoita, valita hintatarjouksia ja ylläpitää hotelliryhmiä myös Google Ads API:n avulla.

Hintatarjoukset

Hotellikampanjoissa voit tehdä hintatarjouksia joko varauksen tekemisestä tai mainoksen klikkaamisesta. Saatavilla on seuraavat vaihtoehdot:

• Välityspalkkiot (per konversio): Maksat valitsemasi maksumallin mukaisesti vain, kun käyttäjä varaa huoneen.
  • Välityspalkkiot (per vierailu): Maksat vain, kun asiakas on käyttänyt hotellimainoksen kautta tekemänsä varauksen. Tämä vaihtoehto on ainoastaan valikoitujen kumppaneiden käytettävissä.
  • Korkein klikkauskohtainen hintatarjous (CPC) (kiinteä tai prosentuaalinen): Maksat vain, kun käyttäjä klikkaa mainostasi. Klikkauskohtaisia hintatarjouksia käytettäessä voit muokata hintatarjousta esimerkiksi laitetyypin, käyttäjän sijainnin ja majoituksen keston mukaan.
  • Tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC): Tässä vaihtoehdossa Korkein klikkauskohtainen hintatarjous ‑strategian hintatarjouksen muokkaukset on automatisoitu.

Lue lisää hotellikampanjoiden hintatarjouksista

Mainoksen sijoitus

Mainoksen sijoitus määräytyy huutokaupassa, jossa Google huomioi kumppanin hintatarjoukset ja mainoksen laadun. Mainoksen laatuun vaikuttavat esimerkiksi kumppanin hintojen tarkkuus ja se, kuinka hyvin mainos vastaa käyttäjän tarpeita.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.