Se og administrer videoer i biblioteket ditt på TV-en

Du kan se filmer og TV-serier i Google-biblioteket ditt på forskjellige måter på TV-en.
Enkelte produkter og funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Finn ut mer om hvilke som er tilgjengelige i landet ditt.

Se filmer og TV-serier på smart-TV-er

Se videoer på Android TV
  1. På startskjermen på Android TV ruller du ned til «Apper»-raden.
  2. Velg Google Play Film og TV-appen Play Filmer.
  3. Søk etter filmer og TV-serier du vil se.
  4. Velg en film eller TV-serie.

Tips:

• Slik søker du med stemmen: Rull til toppen av skjermen og velg mikrofonen Slå av mikrofonen
  • Slik skriver du inn søk: Øverst til høyre på skjermen ruller du til høyre og velger Inndata Inndata.
  1. Sjekk at du er logget på riktig konto på Android TV-enheten.
  2. Gå til Butikk-fanen.
  3. Finn innholdet du har kjøpt, i den første raden av «Biblioteket ditt».
    • Hvis du har mer enn ti elementer i biblioteket, velger du Se alle under «Biblioteket ditt».

Logg på en annen konto på Android TV

For å logge på en annen Google Play Film og TV-konto på Android TV må du fjerne kontoen som er på enheten for øyeblikket. Når du har fjernet kontoen, må du gå gjennom konfigureringsprosessen på nytt. For mer informasjon, gå til brukerstøtten for Android TV.

Du kan også caste til Android TV-en fra en annen Google-konto via enheten din. For mer informasjon, gå til brukerstøtten for Chromecast.

Hvis du bruker totrinnsbekreftelse på en konto, må du opprette et app-passord før du legger til en konto.

Se videoer på Apple TV
Når du kobler Apple TV og Apple-mobilenheten din til det samme Wi-Fi-nettverket, kan du bruke AirPlay til å strømme video til TV-en.
  1. Åpne Google TV-appen på iPhone eller iPad.
  2. Velg videoen du vil se.
  3. Ved siden av avspillingskontrollene vegler du AirPlay AirPlay.
  4. Velg Apple TV-en din.

Tips: Apple TV (3. generasjon eller nyere) støtter AirPlay. Du kan finne Apple TV-modellen din her.

Se videoer med Chromecast

Du kan få filmer og serier fra Google direkte på TV-en når du har Chromecast med Google TV. Finn ut hvordan du kjøper eller leier innhold på Google TV.

For andre Chromecast-enheter kan du strømme videoer til TV-en.

Se videoer på andre smart-TV-er
  1. Åpne YouTube-appen YouTube på smart-TV-en din.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Velg Kjøp på Bibliotek-fanen.
Se videoer via HDMI-kabel

For å koble enheten din til TV-en trenger du

• en HDTV med tilgjengelige HDMI-porter
  • en HDMI-kabel eller -adapter som du kan bruke til å koble enheten din til TV-en

Når du kobler enheten til TV-en, skal enhetens lyd og bilde spilles av på TV-en. Hvis videoer spilles av uten lyd, må du kanskje endre lydkilden via TV-innstillingene.

Hvis du har problemer med bruk av HDMI-kabel når du ser videoer på TV-en, kan du prøve disse trinnene:

• Koble fra begge ender av HDMI-kabelen. Koble dem deretter til enheten og TV-en på en sikker måte.
  • Sjekk at HDMI-kabelen er koblet til riktig HDMI-port på TV-en.
  • Se videoen i en nettspiller. Speiling av videoer fra appen støttes ikke.
  • Sjekk at TV-en er innstilt på den riktige HDMI-kilden.
  • Start enheten på nytt.

Løs problemer med filmen eller serien på TV-en

Viktig: Hvis du har problemer med filmer eller serier på en Google TV-enhet, bør du følge disse feilsøkingstrinnene.

Avslutt appen og åpne den på nytt

1. Trykk på hjemknappen på fjernkontrollen.
  2. Åpne Google Play Film og TV Play Filmer på nytt.
  3. Spill av filmen eller serien på nytt.

Logg av appen og logg på igjen

1. Åpne Google Play Film og TV Play Filmer.
  2. Velg Innstillinger og så Logg av.
  3. Gå tilbake til innstillingene, og velg Logg på.
    • Du må kanskje skrive inn en kode.
  4. Spill av filmen eller serien på nytt.

Slett og reinstaller appen

1. Gå til Mine kanaler.
  2. Fremhev Google Play Film og TV.
  3. På fjernkontrollen trykker du på stjerneknappen og så Fjern.
  4. Installer appen på nytt fra kanalbutikken.
  5. Spill av filmen eller serien på nytt.

Koble til internett med kabel

1. Koble enheten til internett med en Ethernet-kabel.
  2. Endre tilkoblingsinnstillingene dine for å bruke en tilkobling med kabel i stedet for Wi-Fi.
  3. Spill av filmen eller serien på nytt.

Flere feilsøkingstrinn for Android TV

Sjekk internettilkoblingen

1. Åpne Google Play Film og TV Play Filmer.
  2. Velg Bekreft nettverksinnstillingene og så Wi-Fi.
    • Hvis du ikke finner «Bekreft nettverksinnstillingene» i appen: Gå til Innstillinger på enheten din. Velg Nettverk og så Wi-Fi.
  3. Velg et nettverk, og følg veiledningen på skjermen for å koble til.
  4. Gå tilbake til appen, og spill av filmen eller serien på nytt.

Sørg for at systemet er oppdatert

1. Gå til Innstillinger på enheten din.
  2. Velg Om og så Systemoppdatering og så Sjekk nå.
  3. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, installerer du den.
  4. Spill av filmen eller serien på nytt.