Be om refusjon for Google Play-kjøp

Hvis du ser en ukjent belastning fra Google Play, kan du rapportere den innen 120 dager etter at transaksjonen ble utført. Rapportér uautoriserte kjøp her.

1. Åpne en mobilnettleser (for eksempel Chrome).
  2. Skriv inn play.google.com øverst.
  3. Trykk på Meny Menyog så Konto og så Kjøpslogg.
  4. Velg Be om refusjon eller Rapportér et problem i bestillingen, og velg alternativet som beskriver situasjonen din.
  5. Fyll ut skjemaet, og skriv at du vil ha refusjon.
  6. Du ser en melding der det står «Takk for at du gir oss beskjed om dette». Deretter får du en e-post med refusjonsavgjørelsen. Du får den vanligvis i løpet av 15 minutter, men det kan ta opptil fire virkedager.

Merk:

• Hvis du har flere refusjonsforespørsler, gjentar du disse trinnene for hver kjøpte vare.
  • Hvis du ikke ser bestillingen, kan det hende du brukte en annen Google-konto til å kjøpe varen. Finn ut hvordan du bytter konto