Een teruggave aanvragen voor een Google Play-aankoop

Als u een afschrijving ziet voor een aankoop op Google Play die u niet heeft gedaan, meldt u dit binnen 120 dagen na de transactie. Meld hier een ongeautoriseerde aankoop.

1. Open play.google.com/store/account in een mobiele browser (zoals Chrome).
  2. Tik op Bestelgeschiedenis.
  3. Veeg naar links en tik op Meer Meer voor de bestelling die u wilt retourneren.
  4. Selecteer Een terugbetaling aanvragen of Een probleem melden en kies de optie die uw situatie beschrijft.
  5. Vul het formulier in en geef aan dat u een terugbetaling wilt ontvangen.
  6. Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt bedankt voor het melden van uw problemen. U ontvangt vervolgens een e-mail met de beslissing over de terugbetaling. Meestal ontvangt u deze e-mail binnen vijftien minuten, maar dit kan tot vier werkdagen duren.

Opmerking:

• Als u meerdere terugbetalingsverzoeken wilt indienen, herhaalt u deze stappen voor elk artikel dat u heeft gekocht.
  • Als de bestelling niet wordt vermeld, heeft u deze mogelijk gekocht met een ander Google-account. Ontdek hoe u tussen accounts kunt schakelen