Een teruggave aanvragen voor een Google Play-aankoop

Als u een afschrijving ziet voor een aankoop op Google Play die u niet heeft gedaan, meldt u dit binnen 120 dagen na de transactie. Meld hier een ongeautoriseerde aankoop.

1. Open een mobiele browser (zoals Chrome).
  2. Voer bovenaan het scherm play.google.com in.
  3. Tik op Menu Menuen dan Account en dan Bestelgeschiedenis.
  4. Veeg naar links en tik op Meer Meer voor de bestelling die u wilt retourneren.
  5. Selecteer Een terugbetaling aanvragen of Een probleem melden en kies de optie die uw situatie beschrijft.
  6. Vul het formulier in en geef aan dat u een terugbetaling wilt ontvangen.
  7. Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt bedankt voor het melden van uw problemen. U ontvangt vervolgens een e-mail met de beslissing over de terugbetaling. U ontvangt meestal binnen vijftien minuten bericht, maar dit kan tot vier werkdagen duren.

Opmerking:

• Als u meerdere terugbetalingsverzoeken wilt indienen, herhaalt u deze stappen voor elk artikel dat u heeft gekocht.
  • Als de bestelling niet wordt vermeld, heeft u deze mogelijk gekocht met een ander Google-account. Ontdek hoe u tussen accounts kunt schakelen