Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Se hvilke muligheter du har for å få kontakt med en brukerstøttespesialist, eller gå til brukerstøtten for å få mer informasjon

Opprett en familie på Google

Når du oppretter familiegruppen, blir du familieadministratoren. Du kan opprette en familiegruppe med opptil seks personer når du

Opprett en familie med Google-assistenten

1. Åpne Google Assistent Assistent på Android-enheten din.
  2. Si «Hey Google, konfigurer familien min».
  3. Følg veiledningen på skjermen.
Jeg får en feilmelding når jeg oppretter familiegruppen

Aldersgrensen er ikke nådd

Du må ha nådd myndighetsalderen i landet ditt for å administrere en familiegruppe. En familieadministrator kan invitere deg til å bli med i familiegruppen sin.

Du er allerede med i en familiegruppe

Du kan bare være med i én familiegruppe om gangen. Hvis du vil opprette en ny familiegruppe, må du slette den nåværende familiegruppen og opprette en ny.

Kontoen støttes ikke

Du kan ikke opprette en familiegruppe med en Google-konto fra en arbeidsgiver, skole eller en annen organisasjon.

Kunne ikke opprette familiegruppen

Du kan bare bytte familiegruppe én gang i løpet av tolv måneder. Du kan måtte vente i tolv måneder før du kan opprette eller bli med i en ny familiegruppe.

Landet støttes ikke, eller familien støttes ikke

Se til at familieadministratoren og alle familiemedlemmene er tilknyttet samme Google Play-land.

Jeg får en feilmelding når jeg legger til familiemedlemmer

E-postadressen er ikke knyttet til noen Google-konto

Hvis du oppretter en familiegruppe med Google-assistenten, er det bare e-postadresser tilknyttet Google-kontoer som kan være en del av familien. Hvis du vil inkludere e-postadresser som ikke er tilknyttet noen Google-konto, må du opprette en familiegruppe ved bruk av et annet produkt.

Du kan ikke legge til en Google-konto fra jobb, skole eller en annen organisasjon, i familiegruppen din.

Familiemedlemmet er allerede med i en familiegruppe

Familiemedlemmet kan bare være med i én familiegruppe om gangen. Familiemedlemmet kan forlate familiegruppen sin og bli med i familiegruppen din.

Familiemedlemmet har allerede byttet familiegruppe

Du kan bare bytte familiegruppe én gang i løpet av tolv måneder. Familiemedlemmet kan måtte vente i opptil tolv måneder før vedkommende kan forlate familiegruppen sin og bli med i din.

Landet støttes ikke, eller familien støttes ikke

Sørg for at både du og familiemedlemmene er tilknyttet samme Google Play-land.

Jeg blir bedt om å bekrefte sikkerhetskoden på kortet mitt når jeg inviterer familiemedlemmer

Hvis du har konfigurert en familiebetalingsmåte, kan du bli bedt om å bekrefte sikkerhetskoden på kredittkortet ditt når du inviterer andre til familien.

I forbindelse med denne bekreftelsen kan det hende du ser en ventende autorisasjon på kontoutskriften for kredittkortet ditt.

Slike autorisasjoner gjøres for at Google skal kunne bekrefte at kortet er gyldig. De er ikke faktiske belastninger, og du betaler ikke noe for dem.

Autorisasjoner kan bli liggende i kontoen din i opptil 14 virkedager. Hvis du fortsatt ser en ventende autorisasjon etter 14 virkedager, kan du kontakte banken din for å få mer informasjon.

Familiemedlemmenes roller

Familieadministrator

Når du oppretter familiegruppen, blir du familieadministratoren. Familieadministratoren er den eneste som kan

Alle de voksne i familien kan abonnere på Google One. Administratoren av Google One-abonnementet trenger ikke å være den samme personen som familieadministratoren.

Forelder

Alle familieadministratoren utpeker som foreldre, må være over myndighetsalderen i landet sitt.

Foreldre kan

Familiemedlem
  • Familiemedlemmer kan bli med i familiegrupper når de inviteres av familieadministratoren.
  • Hvis noen har invitert deg til familiegruppen sin, kan du finne ut mer om hva som skjer når du blir med i en familiegruppe.
Familiemedlem (begrenset tilgang)

Et familiemedlem med denne statusen har begrenset tilgang til familietjenester. Når familiemedlemmet godtar invitasjonen til å bli med i familien, får vedkommende full tilgang til familietjenestene. Et ventende familiemedlem kan for eksempel motta e-poster som sendes til familiegruppen, men medlemmet kan ikke bruke assistenten til å sende e-poster for familien før vedkommende har godtatt invitasjonen.

Familiemedlemmer med begrenset tilgang kan godta invitasjonen sin på g.co/YourFamily.

Invitert familiemedlem

Et invitert familiemedlem har ikke tilgang til familietjenester før vedkommende har godtatt invitasjonen til å bli med i familien.

• Et invitert medlem kan bli med i familien ved å godta invitasjonen som er sendt til vedkommendes e-postadresse eller telefonnummer.
  • For å sende en invitasjon på nytt, fjern det inviterte medlemmet fra familien og legg vedkommende til på nytt.

Google-produkter dere kan bruke som familie

Når du har opprettet en familiegruppe, kan du

• bruke betalingsmåten for familien: Hvis du har konfigurert betalingsmåte, kan familien din kjøpe innhold på Google Play med betalingsmåten for familien.
  • bruke familietjenester: Du kan bruke eller abonnere på familietjenester som Google One, Google Play familiebibliotek og familieabonnementet på YouTube TV. Du finner alle tjenestene som er tilgjengelige for familien din, på g.co/YourFamily.