Opprett en familie på Google

Du kan opprette en familiegruppe med opptil seks personer. Når du oppretter gruppen, blir du familieadministrator.

Opprett en familie

Du kan opprette en familiegruppe når du

Jeg fikk en feilmelding da jeg opprettet familien min

Aldersgrense

Du må ha nådd myndighetsalderen i landet ditt for å administrere en familiegruppe.

Hvis du er yngre, kan en familieadministrator invitere deg til å bli med i familiegruppen sin.

Du er allerede med i en familiegruppe

Du kan bare være med i én familiegruppe om gangen. Hvis du vil opprette en ny familiegruppe, må du slette familiegruppen du er med i nå, og deretter opprette en ny.

Kontoen støttes ikke

Du kan ikke opprette en familie via en Google-konto som er knyttet til jobb, skole eller en annen organisasjon.

Kunne ikke opprette familiegruppen

Du kan bare bytte familiegruppe én gang i løpet av tolv måneder. Du må vente i tolv måneder før du kan opprette eller bli med i en ny familie.

Landet støttes ikke, eller familien støttes ikke

Se til at familieadministratoren og alle familiemedlemmene er tilknyttet samme Google Play-land.

Jeg ser et CVN-spørsmål når jeg inviterer familiemedlemmer

Hvis du angir en betalingsmåte for familien, kan det hende du blir bedt om å bekrefte CVN-nummeret på kredittkortet ditt når du inviterer andre til familiegruppen.

I forbindelse med denne bekreftelsen kan det hende du ser en ventende autorisasjon på kontoutskriften for kredittkortet ditt.

Dette er fordi Google skal sjekke om kortet er gyldig. Disse reservasjonene er ikke faktiske belastninger, og du betaler ikke for dem.

Slike reservasjoner fjernes fra kontoen din etter 1–14 virkedager. Hvis du fortsatt ser en reservasjon etter 14 virkedager, må du kontakte banken din for å få mer informasjon.

Roller for familiemedlemmer

Familieadministrator

Familieadministratoren er personen som oppretter familiegruppen.

Familieadministratoren er den eneste som kan gjøre følgende:

Alle de voksne i familien kan abonnere på Google One. Administratoren av Google One-abonnementet trenger ikke å være den samme personen som familieadministratoren.

Forelder

Merk: Personer familieadministratoren utpeker som foreldre, må være over myndighetsalderen i landet sitt.

Foreldre kan

• godkjenne Google Play-kjøp
  • endre innstillinger for godkjenning av kjøp og foreldrekontroll for andre familiemedlemmer
  • bruke Family Link til å hjelpe med tilsyn for Google-kontoer for barn
Familiemedlem

Familiemedlemmer kan bli med i familiegrupper når de blir invitert av familieadministratoren.

Hvis noen har invitert deg til familiegruppen sin, kan du lese mer om å bli med i en familiegruppe.

Google-produkter dere kan bruke som en familie

Når du har opprettet en familiegruppe, kan dere gjøre følgene:

• Bruke betalingsmåten for familien: Hvis du har konfigurert en betalingsmåte for familien, kan familien bruke den til å kjøpe ting på Google Play.
  • Bruke familietjenester: Bruk eller abonner på familietjenester som Google One, Google Play familiebibliotek, familieabonnementet på Google Play Musikk og familieabonnementet på YouTube TV. Gå til families.google.com for å se alle tjenestene som er tilgjengelige for familien din.