Problemer med fakturering, rapportering og ordreannullering

Du kan finde svar på mange spørgsmål om fakturering, rapportering og ordreannullering i Hjælp til Play Console, og vores supportteam kan hjælpe med resten.

Skjul alle Udvid alle

Se appstatistik og finansielle rapporter

I Play Console kan du finde detaljeret statistik og finansielle rapporter, som kan give dig flere oplysninger om din apps effektivitet.

Se, hvordan du får adgang til disse rapporter, på følgende sider:

Ordrer annulleres

I nogle tilfælde kan ordrer annulleres af en bruger eller refunderes af Google. Refusioner udstedes som en ekstra service til dine brugere eller i forbindelse med lovkrav og indgår i vores distributionsaftale for udviklere. Når en ordre er annulleret, kan den ikke genoprettes.

Her er nogle tilfælde, hvor der kan udstedes refusioner:

• Brugeren returnerer en købeapp: Når brugeren har købt en købeapp, har vedkommende to timer til at returnere den og få en fuld refusion. En app kan kun returneres én gang. Hvis brugeren køber den samme app igen, kan den ikke returneres.
  • Brugeren anmoder om en refusion: Brugere kan anmode om en refusion i Google Play.
  • Uautoriserede køb eller fejlkøb: I nogle tilfælde kan vores supportteam udstede refusion for køb, der blev foretaget ved en fejl eller uden brugerens samtykke.

Hvis Google vurderer, at en ordre er meget risikabel eller ikke overholder vores politikker, annulleres ordren for at beskytte dig. Du kan få flere oplysninger om, hvordan Google registrerer og hjælper med at forhindre svindel, ved at gå til siden om beskyttelse mod misbrug for sælgere.

Ufuldstændige transaktioner ved køb i appen

Hvis brugerne har problemer med at foretage køb i apps, kan de kontakte dig for at få hjælp. Hvis du ikke selv kan hjælpe dem, kan du finde yderligere fejlfindingstrin til køb i apps og betalingsproblemer i Hjælp til Google Play.

Hvis brugerne stadig ikke kan gennemføre køb i apps, kan du kontakte vores supportteam. Hjælp os med at undersøge problemet ved at medsende følgende:

• Et screenshot af problemet
  • Id'er for eksempelordrer, der er berørt af problemet
  • Berørte varenumre
  • Oplysninger om, hvilken API til fakturering i appen der ikke fungerer
  • Oplysninger om, hvilke fejlkoder du får vist
  • En beskrivelse af, hvordan du bruger fakturering i appen: Bruger du validering på serveren? Hvilken type vare er det?
  • En fejlrapport, som produceres ved hjælp af ADB
Skift valuta på en Play Console-konto

Hvis du vil foretage ændringer af din Play Console-konto, så den benytter en anden valuta, skal du oprette en ny Play Console-konto ved hjælp af en anden mailadresse. Du kan til enhver tid oprette en ny Google-konto, hvis du har brug for det.

Når du opretter din nye konto i Play Console, kan du vælge et andet land for at ændre den valuta, der benyttes på din konto. Når du har oprettet en ny konto, kan vores supportteam overføre dine apps til din nye konto og derefter refundere dit oprindelige tilmeldingsgebyr.

Jeg kan ikke se eller refundere individuelle ordrer

Hvis du er kontoejer, kan du få adgang til sælgerfunktioner i Play Console.

Hvis andre brugere skal have adgang til disse funktioner, skal kontoejere give dem adgang til "Se finansielle data" og "Administrer ordrer".

Hvis du har de nødvendige tilladelser, kan du finde ordrer i Play Console, så du kan se ordreoplysninger eller udstede refusion. Hvis du får vist en meddelelse om, at du ikke kan udstede refusioner eller opsige abonnementer, har du nået grænsen for din konto.

Opdater, hvor dine udbetalinger sendes hen

Hvis du har en købeapp eller tilbyder køb i appen, kan du opdatere den bankkonto, dine betalinger sendes til. Følg denne vejledning for at opdatere din konto i Googles betalingscenter:

1. Tilføj en ny bankkonto.
  2. Bekræft din konto.
  3. Angiv den nye konto som din primære betalingskonto.

Bemærk! Hvis du kun har én bekræftet bankkonto på din betalingsprofil, kan du først fjerne den, når du har tilføjet en anden bankkonto.

Anmod om fakturaer med merværdiafgift (moms)

Hvis du normalt opkræves merværdiafgift ved køb i Google Play, kan du anmode om en momsfaktura i Googles betalingscenter.

Find kvitteringen for din Play Console-tilmelding

Når du har tilmeldt dig en Play Console-konto, modtager du en kvittering via mail.

Du kan finde kvitteringen ved at logge ind på den Gmail-konto, du brugte til at oprette din Play Console-konto, og søge efter "registreringsgebyr for udviklere".

Bemærk! Hvis du ikke kan finde din kvittering, og du skal bruge dit transaktions-id til at overføre en app, kan du gennemgå dine transaktioner i Googles betalingscenter.