Registrera dig för Google One

Google One är en medlemstjänst för utökat lagringsutrymme, som omfattar extra förmåner som hjälper dig få ut mer av Google.

Detta ingår i en Google One-prenumeration

Utökat lagringsutrymme

Du kan välja hur mycket lagringsutrymme du vill ha i en lista med alternativ och uppgradera när du vill.

Fördelar

Viktigt! Vilka förmåner du har tillgång till beror på din Google One-prenumeration. Du kan kontrollera den aktuella listan över förmåner i Göra anspråk på Google One-förmåner.

När du har gått med i Google One kan du få förmåner i Google Play och Google Store enligt kvalificerade prenumerationer. Vissa förmåner gäller enbart för Google One-medlemmen medan andra gäller för Google One-medlemmens familjegrupp.

Premium-prenumerationer med 2 TB eller mer får utökade funktioner i Google Meet och Google Kalender.

Om du har Google One AI Premium får du åtkomst till Gemini Advanced och Gemini i Gmail, Dokument med mera.

Förbättrad kundsupport

Alla Google One-medlemmar får direkttillgång till experter som kan hjälpa till med Googles produkter och tjänster. Experterna kan hjälpa dig på olika språk.

Familjevänliga prenumerationer

Google One-medlemmar kan dela sina prenumerationsfunktioner (lagringsutrymme, förmåner, support) med upp till fem familjemedlemmar. Alla får 15 GB molnlagring utan kostnad med sitt Google-konto. Resten av det avgiftsbelagda lagringsutrymmet i Google One delas mellan medlemmarna i familjegruppen.

Om prenumerationer för Google One-medlemmar

Alla som har ett Google-konto börjar med grundprenumerationen på 15 GB. Den ingår utan extra kostnad. Om du uppgraderar till en betalprenumeration på Google One finns det sju andra prenumerationer på lagringsutrymme att välja mellan, beroende på var du befinner dig.

Om du ändrar gränsen för lagringsutrymme kan det ta upp till 24 timmar innan ändringarna tillämpas på ditt konto.

Alternativ för prenumerationer på lagringsutrymme i Google One

Välj en prenumeration som passar dig och dina dagliga behov. För vissa prenumerationer kan du även betala per år i stället för per månad.

Google One Plan

Payment

Availability

100 GB

Monthly or yearly

Everyone

200 GB

Monthly or yearly

Everyone

2 TB

Monthly or yearly

Everyone

5 TB

Monthly or yearly

Upgrade for existing members

10 TB

Monthly

Upgrade for existing members

20 TB

Monthly

Upgrade for existing members

30 TB

Monthly

Upgrade for existing members

Ta reda på vad Google One kostar för respektive prenumeration genom att klicka på knappen nedan:

Google One AI Premium-prenumeration

Obs! Det är bara den ansvariga för Google One-prenumerationen, inte medlemmar i familjegruppen, som kan använda Gemini-funktionerna som ingår i Google One AI Premium-prenumerationen.

• Medlemmar i familjegrupper som är 18 år eller äldre kan använda Gemini Advanced-funktioner utan extra kostnad fram till 30 september 2024.

Med en Google One AI Premium-prenumeration får du

• åtkomst till AI-funktioner som har skapats av Google, till exempel Gemini Advanced och Gemini i Gmail, Dokument, Presentationer med mera
  • alla andra förmåner som är kopplade till Google One 2 TB Premium-prenumerationen.

Skaffa Google One AI Premium.

Skapa ett Google One-konto

Med en Google One-prenumeration kan du köpa mer lagringsutrymme för Google Drive, Gmail och Google Foto och du får ytterligare förmåner. Du kan även dela medlemskapet med familjen.

Steg 1 (valfritt): Skapa ett Google-konto

Om du vill skaffa ett Google One-medlemskap måste du vara inloggad med ditt personliga Google-konto. Om du inte har ett konto ännu måste du skapa ett.

Skapa ett Google-konto

Om du behöver mer hjälp läser du om att skapa ett nytt Google-konto.

Steg 2: Börja använda Google One

Alla Google-konton får 15 GB kostnadsfritt lagringsutrymme. Om du vill ha mer finns det prenumerationen från 100 GB (med avgift).

1. Kontrollera att du är inloggad på Google-kontot på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Ladda ned Google One-appen i Play Butik.
  3. Tryck på Uppgradera längst ned i Google One-appen.
  4. Välj din nya lagringsgräns.
  5. Granska den nya prenumerationens pris och betalningsdatum och tryck sedan på Fortsätt.
  6. Om du vill bekräfta Google One-prenumerationen väljer du betalningsmetod och trycker på Prenumerera.

Du kan även använda Google One på datorn om du besöker one.google.com.

Sign up for Google One through Pixel Pass

I prenumerationen på Pixel Pass ingår:

• En Pixel-telefon som du kan uppgradera vartannat år.
  • Enhetsskydd som täcker reparation och enhetsbyte för Pixel-telefonen.
  • Automatiska säkerhetskopior av telefonen och 200 GB molnlagring via Google One.
  • Videor utan annonser och musikstreaming utan avbrott via YouTube Premium och YouTube Music Premium.
  • Hundratals spel och appar utan annonser eller köp i appen via Google Play Pass.
  • Alternativ för telefonabonnemang.
    • Om du prenumererar via Google Store kan du använda valfri mobiloperatörer på telefonen.
    • Om du prenumererar via Google Fi måste du ha ett Fi-abonnemang.

När Pixel-telefonen skickas kan du börja använda Google-tjänsterna som ingår i Pixel Pass.

Logga in på Google-kontot i den tillhörande appen om du vill använda tjänsterna. Läs mer om hur du laddar ned appar på Pixel-telefonen.

Du kan även använda tjänsterna på tjänstens webbplats:

How Pixel Pass affects your Google One membership

Pixel Pass subscriptions include a Google One membership. If you sign up for Google One or Play Pass through Google, your services transfer to your Pixel Pass subscription when your device ships.

• Current Google One members with 200 GB plans or higher keep their current amount of storage.
  • Anyone new to Google One or on a 100 GB plan receives a 200 GB Google One plan.
  • After signup, you can select higher-tier plans.
  • If you subscribe to Pixel Pass but already have Google One through another company: Cancel the existing Google One membership so that you don’t pay for two subscriptions at once.

To sign up for Google One through Pixel Pass, you must:

• Live in the United States
  • Use a personal Google Account and be 13 or older to purchase a plan
  • Be eligible for Google One, YouTube Premium, and Google Play Pass
  • Leave any existing Google One family

For the full list of eligibility requirements, check how to Sign up for Pixel Pass.