Tilmeld dig Google One

Et abonnement på et Google One-medlemskab er et abonnement med udvidet lagerplads, som inkluderer ekstra fordele, der hjælper dig med at få mere ud af Google.

Hvad et Google One-abonnement inkluderer

Udvidet lagerplads

Du kan vælge, hvor meget lagerplads du vil have, på en liste over valgmuligheder, og du kan til enhver tid opgradere.

Fordele

Vigtigt! Tilgængeligheden af fordele afhænger af dit Google One-abonnement. Du kan se den aktuelle liste over fordele her: Brug dine Google One-fordele.

Når du har tilmeldt dig Google One, får du muligvis fordele i Google Play og Google Store med kvalificerede abonnementer. Visse fordele gælder kun for Google One-medlemmet, mens andre fordele gælder for Google One-medlemmets familiegruppe.

Premium-abonnementer med 2 TB eller mere får forbedrede funktioner i Google Meet og Google Kalender.

Hvis du har Google One AI Premium, kan du få adgang til Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Docs og andre tjenester.

Udvidet kundesupport

Alle Google One-medlemmer får direkte adgang til eksperter, der kan hjælpe dem med Google-produkter og -tjenester. Eksperter kan bistå dig på forskellige sprog.

Familievenlige abonnementer

Google One-medlemmer kan dele deres abonnementsfunktioner (lagerplads, fordele, support) med op til 5 familiemedlemmer. Alle får 15 GB lagerplads i skyen uden beregning med deres Google-konto. Resten af den betalte Google One-lagerplads bliver delt mellem medlemmerne af familiegruppen.

Om abonnementer til Google One-medlemmer

Alle med en Google-konto starter med det grundlæggende abonnement med 15 GB uden beregning. Hvis du opgraderer til et betalingsabonnement på Google One, kan du vælge mellem 7 andre lagerabonnementer afhængigt af din lokation.

Hvis du ændrer din grænse for lagerplads, kan der gå op til 24 timer, før ændringerne anvendes på din konto.

Valgmuligheder for Google One-lagerplads

Du kan vælge det abonnement, som passer bedst til dig og dine daglige behov. Du kan også betale årligt i stedet for månedligt for visse abonnementer.

Google One Plan

Payment

Availability

100 GB

Monthly or yearly

Everyone

200 GB

Monthly or yearly

Everyone

2 TB

Monthly or yearly

Everyone

5 TB

Monthly or yearly

Upgrade for existing members

10 TB

Monthly

Upgrade for existing members

20 TB

Monthly

Upgrade for existing members

30 TB

Monthly

Upgrade for existing members

Klik på knappen nedenfor for at finde ud af, hvor meget hvert Google One-lagerabonnement koster:

Google One AI Premium-abonnement

Vigtigt! Det er kun Google One-abonnementsadministratoren, der kan bruge Gemini-funktionerne i Google One AI Premium-abonnementet. Andre medlemmer af familiegruppen kan ikke bruge dem.

• Medlemmer af familiegrupper, der er fyldt 18 år, kan få adgang til Gemini Advanced-funktionerne indtil den 30. september 2024 uden yderligere omkostninger.

Med et Google One AI Premium-abonnement kan du få:

• Adgang til AI-funktioner, der er udviklet af Google, bl.a. Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Docs, Slides og andre tjenester
  • Alle andre fordele, der følger med Google One Premium-abonnementet på 2 TB

Få Google One AI Premium.

Opret en Google One-konto

Med et Google One-abonnement kan du købe mere lagerplads til Google Drev, Gmail og Google Fotos, og du får yderligere fordele. Du kan også dele dit medlemskab med din familie.

Trin 1 (valgfrit): Opret en Google-konto

Du skal være logget ind med din personlige Google-konto for at få et Google One-medlemskab. Hvis du endnu ikke har en konto, skal du oprette en.

Opret en Google-konto

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en ny Google-konto.

Trin 2: Begynd at bruge Google One

Alle Google-konti får 15 GB lagerplads uden beregning. Hvis du vil have mere plads, kan du få abonnementer med 100 GB (med et betalingsabonnement).

1. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Download Google One-appen i Play Butik.
  3. Tryk på Opgrader nederst i Google One-appen.
  4. Vælg din nye grænse for lagerplads.
  5. Gennemgå det nye abonnements pris og betalingsdato, og tryk derefter på Fortsæt.
  6. Bekræft dit Google One-abonnement ved at vælge din betalingsmetode og trykke på Abonner.

Du kan også bruge Google One på din computer, hvis du går til one.google.com.

Sign up for Google One through Pixel Pass

Et abonnement på Pixel Pass omfatter:

• En Pixel-telefon med mulighed for at opgradere hvert 2. år.
  • Beskyttelse til din Pixel-telefon, som dækker reparation eller udskiftning af din enhed.
  • Automatisk sikkerhedskopiering på telefonen og 200 GB lagerplads i skyen med Google One.
  • Videoer uden annoncer og musik uden afbrydelser med YouTube Premium og YouTube Music Premium.
  • Hundredvis af spil og apps uden annoncer og køb i apps med Google Play Pass.
  • Muligheder for telefonabonnement.
    • Hvis du abonnerer via Google Store, kan du bruge din telefon med et hvilket som helst mobilselskab.
    • Hvis du abonnerer via Google Fi, skal du bruge et Fi-abonnement.

Du kan begynde at bruge de Google-tjenester, der er inkluderet i Pixel Pass, når din Pixel-telefon afsendes.

Du kan bruge dine tjenester ved at logge ind på din Google-konto i den tilknyttede app. Se, hvordan du downloader apps på din Pixel-telefon.

Du kan også bruge tjenesterne på det tilknyttede website:

How Pixel Pass affects your Google One membership

Pixel Pass subscriptions include a Google One membership. If you sign up for Google One or Play Pass through Google, your services transfer to your Pixel Pass subscription when your device ships.

• Current Google One members with 200 GB plans or higher keep their current amount of storage.
  • Anyone new to Google One or on a 100 GB plan receives a 200 GB Google One plan.
  • After signup, you can select higher-tier plans.
  • If you subscribe to Pixel Pass but already have Google One through another company: Cancel the existing Google One membership so that you don’t pay for two subscriptions at once.

To sign up for Google One through Pixel Pass, you must:

• Live in the United States
  • Use a personal Google Account and be 13 or older to purchase a plan
  • Be eligible for Google One, YouTube Premium, and Google Play Pass
  • Leave any existing Google One family

For the full list of eligibility requirements, check how to Sign up for Pixel Pass.