Få förmåner med Google One AI Premium

Med ett Google One AI Premium-medlemskap får du åtkomst till AI-funktioner som har skapats av Google. I medlemskapet ingår 2 TB utökat lagringsutrymme och ytterligare förmåner för att optimera din Google-användning. Läs mer om löpande förmåner.

Kvalificering

• Om du vill skaffa ett Google One AI Premium-medlemskap måste du logga in med ditt personliga Google-konto. Om du inte har ett konto måste du skapa ett.
  • Du måste vara ansvarig för familjeprenumerationen. Medlemmar i familjegrupper som prenumererar på AI Premium kan ta del av avancerade Gemini-funktioner fram till 30 september 2024 utan extra kostnad.
  • Du måste uppfylla ålderskraven. För Gemini Advanced och Gemini i Gmail, Dokument, Presentationer med mera måste du ha fyllt 18 år.
  • För närvarande är Gemini Advanced med vår Ultra 1.0-modell endast tillgänglig och optimerad för engelska, men den kan svara på frågor på andra språk som Gemini är tillgänglig på.
  • Du kan skicka promptar till Gemini i Gmail, Dokument, Presentationer med mera på amerikansk engelska. Alla svar ges på amerikansk engelska.
Lista över länder där Google One AI Premium stöds
  • Albanien
  • Algeriet
  • Amerikanska Samoa
  • Angola
  • Antigua och Barbuda
  • Argentina
  • Armenien
  • Aruba
  • Australien
  • Österrike
  • Azerbajdzjan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgien
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Botswana
  • Brasilien
  • Brittiska Jungfruöarna
  • Bulgarien
  • Burkina Faso
  • Kambodja
  • Kamerun
  • Kanada
  • Kap Verde
  • Caymanöarna
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Dominikanska republiken
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Färöarna
  • Fiji
  • Finland
  • Gabon
  • Georgien
  • Tyskland
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Grekland
  • Grönland
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea-Bissau
  • Haiti
  • Honduras
  • Ungern
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irak
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Elfenbenskusten
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordanien
  • Kazakstan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Kirgizistan
  • Laos
  • Lettland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Makedonien
  • Malaysia
  • Maldiverna
  • Mali
  • Malta
  • Marshallöarna
  • Mauritius
  • Mexiko
  • Moldavien
  • Monaco
  • Marocko
  • Moçambique
  • Namibia
  • Nepal
  • Nederländerna
  • Nederländska Antillerna
  • Nya Zeeland
  • Nicaragua
  • Niger
  • Nigeria
  • Nordmarianerna
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Panama
  • Papua Nya Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumänien
  • Rwanda
  • San Marino
  • Saudiarabien
  • Senegal
  • Serbien
  • Seychellerna
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slovakien
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Tadzjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Togo
  • Tonga
  • Trinidad och Tobago
  • Tunisien
  • Turkiet
  • Turkmenistan
  • Amerikanska Jungfruöarna
  • Uganda
  • Förenade kungariket
  • Ukraina
  • Förenade Arabemiraten
  • Uruguay
  • USA
  • Uzbekistan
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Google One AI Premium-förmåner

Viktigt! Google One AI Premium-förmånerna inkluderar experimentella funktioner som använder generativ AI. Det blir inte alltid rätt med experimentella funktioner och de kan föreslå felaktiga eller olämpliga svar som inte motsvarar Googles åsikter. När du ger feedback kan du hjälpa till att förbättra den här funktionen för alla.

Använda Gemini Advanced

Gemini Advanced med Googles Ultra 1.0-modell är mycket bättre på att utföra komplexa uppgifter som kodning, logiskt resonemang, att följa nyanserade anvisningar och kreativt samarbete. Läs mer om Gemini Advanced.

Skaffa Gemini i Gmail, Dokument, Presentationer med mera

Du kan använda Gemini i Gmail, Dokument, Presentationer med mera för att

• skriva
  • designa
  • ordna
  • få snabbare arbetsflöden
  • hålla bättre möten.

Läs mer om Gemini i Gmail, Dokument, Presentationer med mera och skaffa tillägget.

Skaffa ett Google One AI Premium-medlemskap

Obs! Du måste logga in med ditt Google-konto.

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att välja Google One AI Premium-medlemskapet.
  3. Bekräfta det nya medlemskapspriset och betalningsdatumet.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Välj betalningsmetod för att bekräfta ditt Google One AI Premium-medlemskap.
  6. Klicka på Prenumerera.

Byta till ett Google One AI Premium-medlemskap

Om du redan har ett Google One-medlemskap kan du ändra medlemskapet.

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att välja Google One AI Premium-medlemskapet.
  3. Bekräfta det nya medlemskapspriset och betalningsdatumet.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Välj betalningsmetod för att bekräfta ditt Google One AI Premium-medlemskap.
  6. Klicka på Prenumerera.

Ändra prenumeration

Så här byter du till en annan Google One-prenumeration:

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Ändra medlemskap.
  3. Välj din nya lagringsgräns:
    • Om du vill lägga till mer lagringsutrymme: Välj en prenumeration under Uppgraderingsalternativ.
    • Om du vill betala för mindre lagringsutrymme: Välj en prenumeration under Nedgraderingsalternativ.
      • Om det inte finns något nedgraderingsalternativ har du den minsta prenumerationen.
  4. Bekräfta det nya prenumerationspriset och uppgifterna genom att klicka på Nästa.
  5. Välj betalningsmetod.
  6. Klicka på Prenumerera.

Ändra prenumerationen på lagringsutrymme

Avsluta prenumerationen

You can cancel your plan in Google One settings.

1. Go to gemini.google.com.
  2. At the bottom, click Settings följt av Manage subscription. This opens Google One settings, where you can cancel your plan.
  3. Click Cancel membership följt av Cancel.

Go to Google One settings

What happens when you cancel your plan

When your plan ends, you’ll no longer have access to:

• Gemini Advanced. You won’t be able to:
    • Start new chats with Gemini Advanced
    • Continue chats that use Gemini Advanced
    • Use features that are only available on Gemini Advanced
  • These benefits from Google One:
    • Expanded storage across Drive, Gmail, and Photos
    • Direct support from Google experts
    • Exclusive member benefits
  • Gemini in Gmail, Docs, and more

Felsöka problem med Google One AI Premium

Om du har ett Google One-medlemskap via Google Fi Unlimited-förmånen

Från och med 13 mars 2024 kan befintliga Google One-medlemmar via Fi Unlimited+ uppgradera till AI Premium-prenumerationen. Läs mer om Google One med Unlimited Plus-prenumerationen.

Om du uppgraderar till ett Google One-medlemskap på 5 TB eller mer

Medlemmar med en prenumeration på 5 TB eller mer får åtkomst till Gemini Advanced-funktionerna fram till den 31 juli 2024 utan extra kostnad. Gemini blir snart tillgängligt i

• Gmail
  • Dokument
  • Presentationer
  • Kalkylark
  • Meet.
Om du redan är Google One-medlem
  • Om du köpte medlemskapet via Apple Store:
    1. Du måste säga upp ditt nuvarande Google One-medlemskap.
    2. När du har gjort det kan du registrera dig för ett Google One AI Premium-medlemskap.
  • Det går ännu inte att köpa Google One AI Premium-medlemskap via tredjepartsleverantörer med integrerad fakturering.
Om du är med i en familjegrupp

Medlemmar i familjegrupper som prenumererar på AI Premium och är över 18 år kan ta del av Gemini Advanced-funktioner fram till 30 september 2024 utan extra kostnad.