Få Google One AI Premium-fordeler

Med et Google One AI Premium-abonnement får du tilgang til enkelte AI-funksjoner som er utviklet av Google. Inkludert i abonnementet får du 2 TB ekstra lagringsplass og andre fordeler som gir deg større utbytte av Google. Finn ut mer om løpende fordeler.

Kriterier

• For å skaffe deg et Google One AI Premium-abonnement må du logge på den personlige Google-kontoen din. Hvis du ikke har noen konto, må du opprette en.
  • Du må være administrator for familieabonnementet. Familiegruppemedlemmene av et AI Premium-abonnement kan bruke Gemini Advanced-funksjoner frem til 30. september 2024 uten ekstra kostnad.
  • Du må være over aldersgrensen. Du må være minst 18 år for å bruke Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer.
  • Foreløpig er Gemini Advanced med 1.0 Ultra-modellen bare tilgjengelig på og optimalisert for engelsk, men den kan svare på spørsmål på andre språk som Gemini er tilgjengelig på.
  • Du kan sende forespørsler til Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer – kun på amerikansk-engelsk. Alle svar gis på amerikansk-engelsk.
Liste over land der Google One AI Premium er støttet fullt ut
  • Albania
  • Algerie
  • Amerikansk Samoa
  • Angola
  • Antigua og Barbuda
  • Argentina
  • Armenia
  • Aruba
  • Australia
  • Østerrike
  • Aserbajdsjan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgia
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Botswana
  • Brasil
  • De britiske jomfruøyene
  • Bulgaria
  • Burkina Faso
  • Kambodsja
  • Kamerun
  • Canada
  • Kapp Verde
  • Caymanøyene
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Egypt
  • El Salvador
  • Estland
  • Færøyene
  • Fiji
  • Finland
  • Gabon
  • Georgia
  • Tyskland
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Hellas
  • Grønland
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea-Bissau
  • Haiti
  • Honduras
  • Ungarn
  • Island
  • India
  • Indonesia
  • Irak
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Elfenbenskysten
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordan
  • Kasakhstan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Kirgisistan
  • Laos
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Makedonia
  • Malaysia
  • Maldivene
  • Mali
  • Malta
  • Marshalløyene
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldova
  • Monaco
  • Marokko
  • Mosambik
  • Namibia
  • Nepal
  • Nederland
  • De nederlandske Antiller
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Niger
  • Nigeria
  • Nord-Marianene
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Panama
  • Papua Ny-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rwanda
  • San Marino
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Seychellene
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Tadsjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Togo
  • Tonga
  • Trinidad og Tobago
  • Tunisia
  • Tyrkia
  • Turkmenistan
  • De amerikanske jomfruøyene
  • Uganda
  • Storbritannia
  • Ukraina
  • De forente arabiske emirater
  • Uruguay
  • USA
  • Usbekistan
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Google One AI Premium-fordeler

Viktig: Google One AI Premium-fordelene omfatter funksjoner på forsøksstadiet som bruker generativ AI. Funksjoner på forsøksstadiet kan gjøre feil, og de kan foreslå unøyaktige eller upassende svar som ikke representerer Googles synspunkter. Ved å gi tilbakemelding kan du bidra til å gjøre funksjonen bedre for alle.

Bruk Gemini Advanced

Gemini Advanced med Googles Ultra 1.0-modell er langt bedre til svært komplekse oppgaver – som å kode, resonnere, følge nyanserte instruksjoner og skape kreativt innhold. Finn ut mer om Gemini Advanced.

Få Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer

Du kan bruke Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer til å

• skrive
  • designe
  • organisere
  • få fart på arbeidsflyten
  • ha bedre møter

Finn ut mer om Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer, og last ned tillegget.

Skaff deg et Google One AI Premium-abonnement

Viktig: Du må logge på med Google-kontoen din.

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å velge Google One AI Premium-abonnementet.
  3. Merk deg prisen og betalingsdatoen for det nye abonnementet.
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Velg betalingsmåte for å bekrefte Google One AI Premium-abonnementet.
  6. Klikk på Abonner.

Bytt til et Google One AI Premium-abonnement

Hvis du allerede har et Google One-abonnement, kan du bytte abonnement.

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å velge Google One AI Premium-abonnementet.
  3. Merk deg prisen og betalingsdatoen for det nye abonnementet.
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Velg betalingsmåte for å bekrefte Google One AI Premium-abonnementet.
  6. Klikk på Abonner.

Bytt abonnement

Slik bytter du til et annet Google One-abonnement:

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger og så Bytt abonnement.
  3. Velg den nye lagringsgrensen:
    • Hvis du vil legge til mer lagringsplass: Velg et abonnement under «Alternativer for oppgradering».
    • Hvis du vil betale for mindre lagringsplass: Velg et abonnement under «Alternativer for nedgradering».
      • Hvis du ikke ser noe alternativ for nedgradering, har du allerede abonnementet med minst lagringsplass.
  4. For å bekrefte prisen og detaljene for det nye abonnementet, klikk på Neste.
  5. Velg betalingsmåte.
  6. Klikk på Abonner.

Endre lagringsabonnementet ditt

Si opp et abonnement

You can cancel your plan in Google One settings.

1. Go to gemini.google.com.
  2. At the bottom, click Settings og så Manage subscription. This opens Google One settings, where you can cancel your plan.
  3. Click Cancel membership og så Cancel.

Go to Google One settings

What happens when you cancel your plan

When your plan ends, you’ll no longer have access to:

• Gemini Advanced. You won’t be able to:
    • Start new chats with Gemini Advanced
    • Continue chats that use Gemini Advanced
    • Use features that are only available on Gemini Advanced
  • These benefits from Google One:
    • Expanded storage across Drive, Gmail, and Photos
    • Direct support from Google experts
    • Exclusive member benefits
  • Gemini in Gmail, Docs, and more

Feilsøk problemer med Google One AI Premium

Hvis du har fått et Google One-abonnement som en fordel via Google Fi Unlimited

Fra og med 13. mars 2024 kan brukere som abonnerer på Google One via Fi Unlimited+, oppgradere til AI Premium. Finn ut mer om Google One i Unlimited Plus-abonnementet.

Når du oppgraderer til et Google One-abonnement med 5 TB eller mer

Abonnenter med 5 TB eller mer får tilgang til avanserte Gemini-funksjoner frem til 31. juli 2024 – uten ekstra kostnader. Gemini blir snart tilgjengelig i

• Gmail
  • Dokumenter
  • Presentasjoner
  • Regneark
  • Meet
Du abonnerer allerede på Google One
  • Hvis du har kjøpt abonnementet via Apple Store:
    1. Du må si opp det nåværende Google One-abonnementet ditt.
    2. Når du har sagt opp, kan du registrere deg for et Google One AI Premium-abonnement.
  • Det er foreløpig ikke mulig å kjøpe Google One AI Premium-abonnement via tredjepartsleverandører med integrert fakturering.
Når du er med i en familiegruppe

Familiegruppemedlemmer av et AI Premium-abonnement som er 18 år eller eldre, kan bruke Gemini Advanced-funksjoner frem til 30. september 2024 uten ekstra kostnad.