De voordelen van Google One AI Premium krijgen

Met een Google One AI Premium-lidmaatschap krijg je toegang tot bepaalde AI-functies die zijn ontwikkeld door Google. Het lidmaatschap bestaat onder andere uit 2 TB extra opslagruimte en aanvullende voordelen om Google optimaal te gebruiken. Meer informatie over doorlopende voordelen

Criteria

• Als je een Google One AI Premium-lidmaatschap wilt afsluiten, moet je zijn ingelogd op je persoonlijke Google-account. Maak een account als je er nog geen hebt.
  • Je moet beheerder zijn van een gezinsabonnement. De gezinsgroepleden van AI Premium-abonnees kunnen tot 30 september 2024 zonder extra kosten gebruikmaken van Gemini Advanced-functies.
  • Je moet voldoen aan de minimumleeftijd. Voor Gemini Advanced en Gemini in onder andere Gmail, Documenten en Presentaties moet je 18 jaar of ouder zijn.
  • Voorlopig is Gemini Advanced met ons Ultra 1.0-model alleen beschikbaar en geoptimaliseerd voor het Engels, maar kan het reageren op zoekopdrachten in andere talen waarin Gemini beschikbaar is.
  • Je kunt prompts alleen in het Amerikaans-Engels naar Gemini sturen in onder andere Gmail, Documenten en Presentaties. Alle reacties zijn in het Amerikaans-Engels.
Lijst van landen waar Google One AI Premium 100% wordt ondersteund
  • Albanië
  • Algerije
  • Amerikaans-Samoa
  • Angola
  • Antigua en Barbuda
  • Argentinië
  • Armenië
  • Aruba
  • Australië
  • Oostenrijk
  • Azerbeidzjan
  • Bahama's
  • Bahrein
  • Bangladesh
  • België
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnië-Herzegovina
  • Botswana
  • Brazilië
  • Britse Maagdeneilanden
  • Bulgarije
  • Burkina Faso
  • Cambodja
  • Kameroen
  • Canada
  • Kaapverdië
  • Kaaimaneilanden
  • Chili
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatië
  • Cyprus
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Dominicaanse Republiek
  • Ecuador
  • Egypte
  • El Salvador
  • Estland
  • Faerøer
  • Fiji
  • Finland
  • Gabon
  • Georgië
  • Duitsland
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Griekenland
  • Groenland
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinee-Bissau
  • Haïti
  • Honduras
  • Hongarije
  • IJsland
  • India
  • Indonesië
  • Irak
  • Ierland
  • Israël
  • Italië
  • Ivoorkust
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordanië
  • Kazachstan
  • Kenia
  • Koeweit
  • Kirgizië
  • Laos
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Macedonië
  • Maleisië
  • Maldiven
  • Mali
  • Malta
  • Marshalleilanden
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldavië
  • Monaco
  • Marokko
  • Mozambique
  • Namibië
  • Nepal
  • Nederland
  • Nederlandse Antillen
  • Nieuw-Zeeland
  • Nicaragua
  • Niger
  • Nigeria
  • Noordelijke Marianen
  • Noorwegen
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Panama
  • Papoea-Nieuw-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filipijnen
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Roemenië
  • Rwanda
  • San Marino
  • Saudi-Arabië
  • Senegal
  • Servië
  • Seychellen
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Sri Lanka
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Tadzjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Togo
  • Tonga
  • Trinidad en Tobago
  • Tunesië
  • Turkije
  • Turkmenistan
  • Amerikaanse Maagdeneilanden
  • Uganda
  • Verenigd Koninkrijk
  • Oekraïne
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Uruguay
  • Verenigde Staten
  • Oezbekistan
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Voordelen van Google One AI Premium

Belangrijk: De Google One AI Premium-voordelen bestaan onder andere uit experimentele functies die generatieve AI gebruiken. Experimentele functies werken niet altijd goed en kunnen onnauwkeurige of ongepaste reacties voorstellen die niet de mening van Google vertegenwoordigen. Door feedback te geven, help je ons deze functie voor iedereen te verbeteren.

Gemini Advanced gebruiken

Gemini Advanced met het Ultra 1.0-model van Google is veel beter in staat tot zeer complexe taken, zoals programmeren, logisch redeneren, genuanceerde instructies volgen en creatieve samenwerking. Meer informatie over Gemini Advanced

Gemini gebruiken in onder andere Gmail, Documenten en Presentaties

Je kunt Gemini in onder andere Gmail, Documenten en Presentaties gebruiken voor het volgende:

• Schrijven
  • Ontwerpen
  • Ordenen
  • Workflows versnellen
  • Uitgebreidere vergaderingen houden

Meer informatie over Gemini in onder andere Gmail, Documenten en Presentaties en hoe je de add-on downloadt

Een Google One AI Premium-lidmaatschap kopen

Belangrijk: Je moet inloggen met je Google-account.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Volg de instructies op het scherm om het Google One AI Premium-lidmaatschap te selecteren.
  3. Check de prijs en betaaldatum van het nieuwe lidmaatschap.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Selecteer een betaalmethode om je Google One AI Premium-lidmaatschap te bevestigen.
  6. Klik op Abonneren.

Overstappen naar een Google One AI Premium-lidmaatschap

Als je al een Google One-lidmaatschap hebt, kun je je lidmaatschap wijzigen.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Volg de instructies op het scherm om het Google One AI Premium-lidmaatschap te selecteren.
  3. Check de prijs en betaaldatum van het nieuwe lidmaatschap.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Selecteer een betaalmethode om je Google One AI Premium-lidmaatschap te bevestigen.
  6. Klik op Abonneren.

Abonnement wijzigen

Overstappen op een ander Google One-abonnement:

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik op Instellingen Instellingen en dan Lidmaatschapsabonnement wijzigen.
  3. Kies je nieuwe opslaglimiet:
    • Meer opslagruimte toevoegen: Kies een abonnement onder Upgrade-opties.
    • Minder betalen voor opslagruimte: Kies een abonnement onder Downgrade-opties.
      • Als er geen downgrade-optie wordt getoond, heb je het goedkoopste abonnement.
  4. Klik op Volgende om de prijs en gegevens van het nieuwe abonnement te bevestigen.
  5. Selecteer je betaalmethode.
  6. Klik op Abonneren.

Opslagabonnement wijzigen

Je abonnement opzeggen

You can cancel your plan in Google One settings.

1. Go to gemini.google.com.
  2. At the bottom, click Settings en dan Manage subscription. This opens Google One settings, where you can cancel your plan.
  3. Click Cancel membership en dan Cancel.

Go to Google One settings

What happens when you cancel your plan

When your plan ends, you’ll no longer have access to:

• Gemini Advanced. You won’t be able to:
    • Start new chats with Gemini Advanced
    • Continue chats that use Gemini Advanced
    • Use features that are only available on Gemini Advanced
  • These benefits from Google One:
    • Expanded storage across Drive, Gmail, and Photos
    • Direct support from Google experts
    • Exclusive member benefits
  • Gemini in Gmail, Docs, and more

Problemen met Google One AI Premium oplossen

Als je een Google One-lidmaatschap hebt als voordeel via Google Fi Unlimited

Vanaf 13 maart 2024 kunnen huidige Google One-leden via Fi Unlimited+ upgraden naar het AI Premium-abonnement. Meer informatie over Google One met het Unlimited Plus-abonnement

Als je upgradet naar een Google One-lidmaatschap met 5 TB of meer

Leden met een lidmaatschap van 5 TB of meer kunnen tot 31 juli 2024 zonder extra kosten gebruikmaken van Gemini Advanced-functies. Gemini is binnenkort beschikbaar in:

• Gmail
  • Documenten
  • Presentaties
  • Spreadsheets
  • Meet
Als je al Google One-lid bent
  • Als je je lidmaatschap via de Apple Store hebt gekocht:
    1. Zeg je je huidige Google One-lidmaatschap op.
    2. Na de opzegging kun je je aanmelden voor een Google One AI Premium-lidmaatschap.
  • Het is nog niet mogelijk om een Google One AI Premium-lidmaatschap te kopen via geïntegreerde externe factureringsproviders.
Als je lid bent van een gezinsgroep

Gezinsgroepleden van AI Premium-abonnees van 18 jaar of ouder kunnen tot 30 september 2024 zonder extra kosten gebruikmaken van Gemini Advanced-functies.