Google One AI Premium ‑etujen tilaaminen

Google One AI Premium ‐jäsenenä voit käyttää tiettyjä Googlen kehittämiä tekoälyominaisuuksia. Jäsenyyteen sisältyy 2 Tt tallennustilaa ja lisäetuja, joiden avulla saat enemmän irti Googlen palveluista. Lue lisää saatavilla olevista eduista.

Edellytykset

• Sinun on kirjauduttava henkilökohtaiselle Google-tilille, jotta voit tilata Google One AI Premium ‐jäsenyyden. Jos sinulla ei ole tiliä, sinun on luotava sellainen.
  • Sinun on oltava perhepaketin hallinnoija. AI Premium ‐tilaajien perheryhmän jäsenet voivat käyttää Gemini Advancedin ominaisuuksia 30.9.2024 asti ilman lisämaksua.
  • Sinun on täytettävä vähimmäisikärajavaatimus. Jos käytät Gemini Advancedia ja muun muassa Gmailissa, Docsissa ja Slidesissa toimivaa Geminiä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
  • 1.0 Ultra ‑mallin sisältävä Gemini Advanced on tällä hetkellä saatavilla ja optimoitu vain englanniksi, mutta se voi vastata kyselyihin myös muilla kielillä, joilla Gemini on saatavilla.
  • Voit lähettää kehotteita Geminille Gmailissa, Docsissa, Slidesissa ja muissa palveluissa vain amerikanenglanniksi. Kaikki vastaukset tulevat amerikanenglanniksi.
Maat, joissa Google One AI Premiumia tuetaan täysin
  • Albania
  • Algeria
  • Amerikan Samoa
  • Angola
  • Antigua ja Barbuda
  • Argentiina
  • Armenia
  • Aruba
  • Australia
  • Itävalta
  • Azerbaidžan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgia
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia ja Hertsegovina
  • Botswana
  • Brasilia
  • Brittiläiset Neitsytsaaret
  • Bulgaria
  • Burkina Faso
  • Kambodža
  • Kamerun
  • Kanada
  • Kap Verde
  • Caymansaaret
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tšekki
  • Tanska
  • Dominikaaninen tasavalta
  • Ecuador
  • Egypti
  • El Salvador
  • Viro
  • Färsaaret
  • Fidži
  • Suomi
  • Gabon
  • Georgia
  • Saksa
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Kreikka
  • Grönlanti
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea-Bissau
  • Haiti
  • Honduras
  • Unkari
  • Islanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Irak
  • Irlanti
  • Israel
  • Italia
  • Norsunluurannikko
  • Jamaika
  • Japani
  • Jordania
  • Kazakstan
  • Kenia
  • Kuwait
  • Kirgisia
  • Laos
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Makedonia
  • Malesia
  • Malediivit
  • Mali
  • Malta
  • Marshallinsaaret
  • Mauritius
  • Meksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Marokko
  • Mosambik
  • Namibia
  • Nepal
  • Alankomaat
  • Alankomaiden Antillit
  • Uusi-Seelanti
  • Nicaragua
  • Niger
  • Nigeria
  • Pohjois-Mariaanit
  • Norja
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Panama
  • Papua-Uusi-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Ruanda
  • San Marino
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Seychellit
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Sri Lanka
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Tadžikistan
  • Tansania
  • Thaimaa
  • Togo
  • Tonga
  • Trinidad ja Tobago
  • Tunisia
  • Turkki
  • Turkmenistan
  • Yhdysvaltain Neitsytsaaret
  • Uganda
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ukraina
  • Arabiemiirikunnat
  • Uruguay
  • Yhdysvallat
  • Uzbekistan
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Jemen
  • Sambia
  • Zimbabwe

Google One AI Premium ‐edut

Tärkeää: Google One AI Premiumin etuihin sisältyy generatiivista tekoälyä hyödyntäviä kokeellisia ominaisuuksia. Kokeelliset ominaisuudet eivät aina osu oikeaan, ja ne saattavat ehdottaa epätarkkoja tai sopimattomia vastauksia, jotka eivät edusta Googlen näkemyksiä. Voit auttaa parantamaan ominaisuutta antamalla palautetta.

Gemini Advancedin käyttö

Googlen Ultra 1.0 ‐mallin sisältävä Gemini Advanced pystyy suorittamaan monimutkaisia tehtäviä, kuten koodaamaan, tekemään loogisia päätelmiä, noudattamaan tarkkoja ohjeita ja osallistumaan luovaan yhteistyöhön. Lue lisää Gemini Advancedista.

Gemini Gmailiin, Docsiin, Slidesiin ja muihin palveluihin

Voit käyttää Geminiä Gmailissa, Docsissa, Slidesissa ja muissa palveluissa esimerkiksi

• kirjoittamiseen
  • suunnitteluun
  • järjestämiseen
  • työnkulkujen nopeuttamiseen
  • kokousten tehostamiseen.

Lue lisää Gmailissa, Docsissa, Slidesissa ja muissa palveluissa toimivasta Geministä, ja lataa laajennus.

Google One AI Premium ‐jäsenyyden tilaaminen

Tärkeää: Sinun on kirjauduttava sisään Google-tilillä.

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Valitse Google One AI Premium ‐jäsenyys seuraamalla näytön ohjeita.
  3. Tarkista uuden jäsenyyden hinta ja maksupäivä.
  4. Valitse Jatka.
  5. Vahvista Google One AI Premium ‐jäsenyytesi valitsemalla maksutapa.
  6. Valitse Tilaa.

Google One AI Premium ‐jäsenyyteen vaihtaminen

Jos sinulla on jo Google One ‐jäsenyys, voit vaihtaa jäsenyyttäsi.

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Valitse Google One AI Premium ‐jäsenyys seuraamalla näytön ohjeita.
  3. Tarkista uuden jäsenyyden hinta ja maksupäivä.
  4. Valitse Jatka.
  5. Vahvista Google One AI Premium ‐jäsenyytesi valitsemalla maksutapa.
  6. Valitse Tilaa.

Paketin vaihtaminen

Voit vaihtaa Google One ‑pakettisi toiseen seuraavasti:

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Klikkaa Asetukset Asetukset ja sitten Vaihda jäsenyyspaketti.
  3. Valitse uusi kokonaistallennustila:
    • Jos haluat lisää tallennustilaa, valitse jokin Päivitysvaihtoehdot-kohdan paketeista.
    • Jos haluat pienentää tallennustilamaksujasi, valitse jokin Tallennustilan pienennys ‑kohdan paketeista.
      • Jos pienempiä paketteja ei näy, käytössäsi on pienin paketti.
  4. Vahvista uuden paketin hinta ja tiedot klikkaamalla Seuraava.
  5. Valitse maksutapa.
  6. Valitse Tilaa.

Vaihda tallennustilapakettia

Paketin peruminen

You can cancel your plan in Google One settings.

1. Go to gemini.google.com.
  2. At the bottom, click Settings ja sitten Manage subscription. This opens Google One settings, where you can cancel your plan.
  3. Click Cancel membership ja sitten Cancel.

Go to Google One settings

What happens when you cancel your plan

When your plan ends, you’ll no longer have access to:

• Gemini Advanced. You won’t be able to:
    • Start new chats with Gemini Advanced
    • Continue chats that use Gemini Advanced
    • Use features that are only available on Gemini Advanced
  • These benefits from Google One:
    • Expanded storage across Drive, Gmail, and Photos
    • Direct support from Google experts
    • Exclusive member benefits
  • Gemini in Gmail, Docs, and more

Ohjeita Google One AI Premiumin ongelmatilanteisiin

Jos olet liittynyt Google One ‐jäseneksi Google Fi Unlimited ‐edun kautta

13.3.2024 alkaen nykyiset Google One ‐jäsenet, joilla on Fi Unlimited Plus, voivat päivittää AI Premium ‐pakettiin. Lue lisää Google Onesta ja Unlimited Plus ‐paketista.

Kun päivität vähintään 5 Tt:n Google One ‐jäsenyyteen

Vähintään 5 Tt:n jäsenyyksien tilaajat voivat käyttää Gemini Advancedin ominaisuuksia 31.7.2024 asti lisämaksutta. Gemini tulee pian saataville seuraavissa palveluissa:

• Gmail
  • Docs
  • Slides
  • Sheets
  • Meet
Jos olet jo Google One ‐jäsen
  • Jos ostit jäsenyyden Applen App Storesta:
    1. Sinun on peruttava nykyinen Google One ‐jäsenyytesi.
    2. Perumisen jälkeen voit tilata Google One AI Premium ‐jäsenyyden.
  • Google One AI Premium ‐jäsenyyttä ei voi vielä ostaa kolmannen osapuolen integroidun laskutuspalveluntarjoajan kautta.
Jos kuulut perheryhmään

AI Premium ‐tilaajien yli 18-vuotiaat perheryhmän jäsenet voivat käyttää Gemini Advancedin ominaisuuksia 30.9.2024 asti ilman lisämaksua.