Bruk premium-funksjoner i Google Workspace

Tips: Hvis du ikke har Google One Premium-abonnement, kan du finne ut hvordan du oppgraderer abonnementet ditt.

Nå får du Google Workspace Premium i Google One Premium-abonnementer.

Med Google Workspace Premium kan kvalifiserte Google One-abonnenter få avanserte funksjoner i Google Meet og Google Kalender.

Kvalifikasjonskrav for Google Workspace Premium-fordeler

Med et Premium-abonnement på 2 TB eller mer kan Google One-abonnenter og familiegruppene deres bruke premium-funksjoner i Google Workspace.

Land der Google Workspace Premium er tilgjengelig

Premium-funksjonene i Google Workspace er tilgjengelige med kvalifiserte Google One-abonnementer i land der Google Workspace Individual er tilgjengelig.

Google Workspace Individual er foreløpig tilgjengelig i

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Bangladesh
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Kroatia
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Ecuador
  • Egypt
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Hongkong SAR, Kina
  • Ungarn
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Malaysia
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nigeria
  • Norge
  • Pakistan
  • Peru
  • Filippinene
  • Portugal
  • Romania
  • Saudi-Arabia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Premium-funksjoner for avtalekalendere

Du kan opprette én bestillingsside der du kan la andre planlegge et ubegrenset antall avtaler i kalenderen din – helt kostnadsfritt. Hvis du har et kvalifisert Google One-abonnement, inneholder tidsplaner for avtaler premium-funksjoner som

• ulike typer avtaler med tidsplaner og bestillingssider
  • automatiske e-postpåminnelser for folk som bestiller avtaler med deg
  • sjekking av flere kalendere for konflikter i tidsplaner

Finn ut mer om tidsplaner for avtaler i Google Kalender

Bruk en profesjonell bestillingsside
  • Du får en profesjonell bestillingsside for de ulike typene avtaler du tilbyr.
  • Alle som har e-postadresse, kan bestille avtaler.
  • Bestillingssiden din oppdateres automatisk for å unngå konflikter med andre aktiviteter i kalenderen.
Få e-postvarsler om avtaler
  • Du mottar e-poster med bestillingsbekreftelser og oppdateringer.
  • Folk som bestiller avtaler med deg, kan også få en automatisk påminnelse via e-post før hver avtale.
Velg hvordan du vil møte andre
  • Du kan tilpasse hvordan du møter kundene dine:
    • fysisk
    • på telefon
    • via videokonferanser i Google Meet
      • Hvis du velger å møte kunder via videokonferanser, blir en Google Meet-link lagt til automatisk i avtalene.
Tilpass tilgjengeligheten for avtaler
  • Du kan justere hvor kort eller lang tid i forveien avtaler kan bestilles.
  • Du kan begrense det maksimale antallet avtaler per dag.
  • Du kan tilpasse vinduet for avtaler.
  • Du kan velge egendefinerte buffertider som legges til automatisk mellom avtaler.
  • Du kan samle inn tilleggsinformasjon fra folk som bestiller avtaler, via bestillingsskjemaet for avtaler.

Avanserte funksjoner for Google Meet

Lengre varighet for møter

Google One Premium-abonnenter kan være vert for gruppesamtaler med opptil 100 deltakere i opptil 24 timer. Én-til-én-samtaler på opptil 24 timer er fortsatt tilgjengelige for alle brukere med personlig konto.

Finn ut mer om systemkravene for Google Meet-videosamtaler.

Reduksjon av bakgrunnsstøy

For å begrense forstyrrelser i videomøter kan du filtrere bort bakgrunnsstøy. Meet kan fjerne bakgrunnslyder som trykking på tastaturet, lukking av dører, ekko i rommet eller støy fra byggeplasser i nærheten.

• Lydopptak fra skjermdeling påvirkes ikke av støyreduksjon.
  • Meet filtrerer ut lyder som ikke høres ut som stemmer. Stemmer fra TV eller folk som snakker samtidig, blir ikke filtrert ut.
  • Hvis andre lyder enn tale utgjør en viktig del av møtet, for eksempel spilling på musikkinstrumenter, bør du slå av støyreduksjon.
  • Meet justerer lyden slik at alle høres med et komfortabelt volum.

Finn ut hvordan du slår støyreduksjon av eller på før eller under en videosamtale.

Opptak av videosamtaler

Opptak viser den som snakker, og alt som presenteres. Du kan også velge å ta opp tekstingen i møtet. Arrangøren kan finne opptakene i Meet Recordings-mappen på Min disk. Både møtearrangøren og den som startet opptaket, mottar en link til opptaket på e-post. Linken legges til i kalenderaktiviteten.

Andre vinduer eller varsler er ikke tatt med i opptaket. Festing av deltakere får ingen innvirkning på hvem som vises i opptaket.

Disse personene blir varslet når et opptak starter eller stopper, men kan ikke styre opptaket:

• folk utenfor organisasjonen din
  • brukere av mobilappen
  • folk som ringer inn via telefon

Finn ut hvordan du starter, stopper og deler Google Meet-opptak.

Direktesending fra Google Meet til YouTube
Du kan bruke Google Meet til å starte offentlige direktesendinger av møter på YouTube.

Forutsetninger for å bruke denne funksjonen

Slik sender du direkte:

Tips: For å skape en sømløs opplevelse anbefaler vi at du utnevner deltakeren som ønsker å starte en direktesending, til medvert.

Slik starter du en direktesending:

• Ring inn til møtet med den samme e-postadressen som er knyttet til YouTube-kanalene du vil strømme til.
  • Ring inn til møter fra datamaskin, siden det for øyeblikket ikke er mulig å starte direktesendinger fra mobil.
  • Med mindre du er Workspace Individual- eller Google One Premium-abonnent, må Workspace-administratoren aktivere denne funksjonen for organisasjonen din før du kan bruke den. Finn ut hvordan du slår på eller av direktesending til YouTube.

Finn ut mer om direktesending av videosamtaler fra Google Meet til YouTube.

Få hjelp med Google Workspace Premium

Sammenlign Google Workspace Premium med Google Workspace Individual

Google Workspace Individual inneholder flere premium-funksjoner som næringsdrivende kan bruke når de skal drive og utvide virksomheten.

Med et Google One-abonnement får du mer lagringsplass i Google Disk, Gmail og Google Foto – samt ekstra Google-fordeler og -funksjoner. Finn ut mer om Google Workspace Premium i Google One.

Funksjoner som er inkludert i Google Workspace Premium, er også inkludert i Google Workspace Individual.

Si opp Google Workspace Individual-abonnementet mitt

Du kan når som helst si opp Google Workspace Individual-abonnementet ditt. Når du sier opp abonnementet, stopper du fremtidige betalinger for Google Workspace Individual. Abonnementer på Google Workspace Individual kan ikke refunderes.

Si opp Google Workspace Individual-abonnementet

1. Gå til pay.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester øverst på siden.
  3. Under «Google Workspace Individual» klikker du på Administrer.
  4. Under «Abonnementsstatus» klikker du på Si opp abonnementet.
Når du sier opp abonnementet, mottar du en e-post der det bekreftes at abonnementet ditt på Google Workspace er sagt opp. E-postbekreftelsen har emnet «Avslutning av Google Workspace Individual-abonnement» og kommer fra e-postadressen googleworkspace-noreply@google.com.
Finn premium-funksjoner i Google Meet

Funksjoner for Google Workspace Premium er tilgjengelige for

• Google One-abonnenter med et Premium-abonnement på 2 TB eller mer
  • medlemmer av Google One-familiegruppen

Hvis du er kvalifisert for premium-funksjoner i Google Workspace, men fortsatt ikke finner dem, bør du sjekke at du er logget på riktig konto. Hvis dette ikke hjelper, kan du kontakte brukerstøtten for Google One.

Premium-fordeler i Google Workspace for Google-kontoer på domenet

Hvis du har en Google-konto som er tilknyttet et domene (f.eks. «sue@CompanyName.com» eller «Joe@JoesFamily.net»), og som har et kvalifisert Google One-abonnement, får du Google Workspace Premium-fordeler.

Hvis du endrer Google One-abonnementet ditt til en Google Workspace-konto for bedrifter eller utdanning uten Google Workspace Premium, mister du tilgangen til disse funksjonene. Finn ut hvilke utgaver av Google Workspace som inneholder premium-funksjoner.

Eksempler:

• Hvis du endrer Google One Premium-abonnementet ditt til en Workspace Essentials Starter-konto, mister du tilgangen til møteopptak og reduksjon av bakgrunnsstøy, men du kan fortsatt være vert for lengre møter.
  • Hvis du endrer Google One Premium-abonnementet ditt til en Workplace Enterprise Starter-konto, mister du tilgangen til reduksjon av bakgrunnsstøy, men du kan fortsatt ta opp og være vert for lengre møter.