To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk videologg av hendelser

Hvis kameraet ditt bruker videologg av hendelser og støter på problemer, kan det hende du finner feil kamerahendelser, mottar for mange varsler eller går glipp av viktig aktivitet.

Hvis du trenger hjelp med å feilsøke en døgnkontinuerlig videologg, kan du se artikkelen om feilsøking av avbrudd eller manglende deler i videologgen for kontinuerlige videoopptak.

Hendelsesbaserte opptak tar bare opp klipp av viktige lyd- og bevegelseshendelser. Tidslinjen viser noen mørkegrå områder med en melding om at ingen hendelser er registrert, selv når kameraet er på og strømmer video. Disse grå områdene er altså normale. Du bør følge trinnene nedenfor hvis loggen ikke har rapportert hendelser som du forventet at kameraet skulle registrere.

Feilsøk falske hendelser og aktivitet som ikke er registrert

Kameraet ditt oppdaget noe som ikke var viktig aktivitet

Selv om kameraet bruker avanserte læringsalgoritmer til å gjenkjenne viktig bevegelsesaktivitet, kan ting som skygger og lys som flytter seg raskt, likevel bli registrert som bevegelse.

I tillegg kan ting som hører ut som eller ligner på det kameraet ditt prøver å registrere, også forårsake falske varsler. Kameraet kan for eksempel tro at mennesker på TV er en ekte aktivitet i hjemmet.

Hvis kameraet registrerer skygger eller lys i samme område gjentatte ganger, kan du konfigurere Activity Zones for å få færre varsler om det aktuelle området.

Du kan også prøve å tilpasse varslene for bestemte hendelser i feeden i Home-appen. Finn ut mer om feeden i Home-appen.

Hvis du ikke kan fjerne årsaken til falske varsler, kan du slå av lydvarsler for kameraet eller slå av mikrofonen med appen.

Noe har skjedd, men kameraet registrerte det ikke

Følg trinnene nedenfor for å feilsøke problemet. Etter hvert trinn bør du sjekke om kameraet kan registrere lyd og bevegelse, ved å se etter ny aktivitet i feeden i Home-appen eller hendelsesloggen i Nest-appen.

1. Sjekk strømtilførselen, internettilkoblingen og wifi

Kameraet må være koblet til en strømkilde for at det skal fungere. Hvis internettilkoblingen eller wifi er nede i hjemmet, kan ikke kameraet varsle deg når det registrerer aktivitet.

1. Hvis du har et kamera eller en ringeklokke med ledning, sjekker du at strømmen er på i hjemmet, og at kameraet er koblet til et fungerende strømuttak. Hvis du har strømproblemer med et uttak eller i hjemmet generelt, bør du kontakte en elektriker.
  2. Hvis du har et batterikamera eller en ringeklokke , kan du lade batteriet ved behov eller koble det til en strømkilde.
  3. Sørg for at enheten er koblet til wifi-nettverket ditt, og at nettverket er koblet til internett. Hvis enheten er på, men den fortsatt vises som frakoblet, bør du feilsøke problemene med Wi-Fi-tilkoblingen.

2. Sjekk at kameraet og mikrofonen er på

Kameraet må være på for å registrere bevegelser, for eksempel fra mennesker og biler. Mikrofonen på kameraet må være på for å registrere lyder, for eksempel av snakking eller glass som knuser.

• Slå på Nest-kameraet i appen.

• I Home-appen: Gå til startskjermen, og trykk og hold på brikken til kameraet og så trykk på Innstillinger og så slå på bryteren ved siden avKamera på/av for å slå på kameraet.

• I Nest-appen: Gå til startskjermen, og trykk på kameraet og så trykk på Settings (Innstillinger) Innstillinger for Nest-ikon øverst til høyre på skjermen og så slå på bryteren ved siden av Camera On/Off (Kamera på/av) for å slå på kameraet.

• Hvis du bruker en Nest Hub Max som du har fysisk tilgang til, kan du også slå på kameraet på to andre måter:

• Sveip opp fra bunnen av skjermen, og trykk på Kamera. Skjermen forteller om du har slått kameraet på eller av.

• Slå på bryteren på baksiden av skjermen. Da slås både kameraet og mikrofonen på.

3. Sørg for at kameraet kan registrere aktiviteten du vil få med deg

Det kan hende du må flytte kameraet eller endre på noe i synsfeltet til kameraet for å gjøre bevegelsesregistreringen bedre.

Du finner detaljert informasjon om hvordan du får mest ut av kameraet ditt hvis du har hendelsesopptak

Feilsøk varsler

Kameraet registrerte aktivitet, men sendte ikke noe varsel

Endre varselinnstillingene i appen. Hvis varsler er slått på, kan du sjekke om det nylig er registrert lignende aktivitet i Video History til kameraet. Det er ikke meningen at du skal fortsette å få varsler om en pågående hendelse.

Du får for mange varsler

Endre de følgende innstillingene i appen for å få færre varsler om kamerahendelser.

Endre varslingsinnstillingene

Du kan endre hvilke typer varsler du mottar, når de kan sendes, og til og med hvilken type aktivitet du skal få varsler om. For å finne ut hvordan du endrer varselinnstillingene, gå til artiklene Feilsøk kameravarsler og Kameravarsler.

Bytt til hjemmemodus

Hvis du ikke vil ha varsler om aktivitet kameraet registrerer når du er hjemme, kan du slå av kameraet ved å bytte til Hjemme-modus for hjemmet med appen. Kameraet sender deg ikke aktivitetsvarsler mens videodatastrømmen er av.

Det finnes flere metoder for å bytte mellom Hjemme- og Borte-modus i Nest-appen:

Bruk Activity Zones

Du kan angi at kameraet bare skal registrere aktivitet utenfor en bestemt aktivitetssone. Da sender ikke kameraet varsler om områder med aktivitet du vanligvis ikke ønsker å bli varslet om.

Med det interaktive feilsøkingsverktøyet kan du raskt løse problemer med manglende videlogg.

Start feilsøkingsprogrammet