To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med hændelsesbaseret videohistorik

Hvis dit kamera anvender hændelsesbaseret videohistorik, og der opstår problemer, kan du få vist forkerte kamerahændelser, modtage for mange notifikationer eller gå glip af vigtig aktivitet.

Hvis du har brug for hjælp til at finde og løse problemer med videohistorik for hele døgnet, skal du gå til siden om fejlfinding af manglende videohistorik i forbindelse med kontinuerlig videooptagelse.

Hændelsesbaseret optagelse optager kun klip med vigtige lyd- og bevægelseshændelser. Du vil se nogle mørkegrå områder på din tidslinje med "Ingen registreret aktivitet", selv når dine kameraer er tændt og streamer video. Det er normalt med disse grå områder. Følg vejledningen nedenfor, hvis din historik ikke rapporterede hændelser, som du forventede, at dit kamera ville registrere.

Find og løs problemer med forkerte hændelser og ikke-registreret aktivitet

Dit kamera har registreret noget, der ikke var vigtig aktivitet

Selvom kameraet anvender avancerede læringsalgoritmer til at genkende vigtig bevægelsesaktivitet, kan ting som f.eks. skygger og lys, der bevæger sig hurtigt, stadig blive registreret som bevægelse.

Ting, der lyder som eller ligner det, dit kamera forsøger at registrere, kan også forårsage falske underretninger. Kameraet kan f.eks. registrere personer i fjernsynet som en virkelig hændelse i dit hjem.

Hvis dit kamera gentagne gange registrerer skygger eller lys i det samme område, kan du konfigurere Activity Zones for at reducere antallet af kameraunderretninger, du får fra det pågældende område.

Du kan også prøve at tilpasse dine notifikationer til bestemte hændelser i dit feed i Home-appen. Få flere oplysninger om feedet i Home-appen.

Hvis du ikke kan fjerne årsagen til falske underretninger, kan du deaktivere lydnotifikationer for dit kamera eller slå kameraets mikrofon fra i appen.

Der skete noget, men dit kamera registrerede det ikke

Følg nedenstående vejledning til fejlfinding. Efter hvert trin skal du tjekke, om kameraet kan registrere lyd og bevægelse ved at kigge efter ny aktivitet i Home-appens feed eller Nest-appens hændelseshistorik.

1. Tjek, om der er strøm, internetforbindelse og Wi-Fi

Dit kamera skal have strøm for at fungere. Hvis internet- eller Wi-Fi-forbindelsen i dit hjem er nede, kan dit kamera ikke give dig besked, når det registrerer aktivitet.

1. Hvis du har et kamera eller en dørklokke med ledning, skal du tjekke, at der er tændt for strømmen i dit hjem, og at kameraet er tilsluttet en fungerende stikkontakt. Hvis der er problemer med strømmen i dit hjem eller til stikkontakten, skal du kontakte dit elselskab for at få hjælp.
  2. Hvis du har et kamera eller en dørklokke, som er batteridrevet, skal du lade batteriet op, hvis det er nødvendigt, eller slutte enheden til en strømkilde.
  3. Sørg for, at din enhed har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, og at netværket har forbindelse til internettet. Hvis din enhed er tændt, men stadig siger, at den ikke har forbindelse, skal du finde og rette problemer med Wi-Fi-forbindelsen.

2. Tjek, at kameraet og mikrofonen er tændt

Kameraet skal være aktiveret, før dit kamera kan registrere bevægelse fra f.eks. mennesker og køretøjer. Mikrofonen på dit kamera skal også være aktiveret for at registrere lyde som f.eks. tale eller glas, der knuses.

• Tænd dit Nest-kamera i appen.

• På startskærmen i Home-appen skal du holde kameraets felt nede og derefter tryk på Indstillinger  og derefter aktivér kontakten ud for Kamera til/fra for at tænde kameraet.

• På startskærmen i Nest-appen skal du trykke på dit kamera og derefter tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger øverst til højre på skærmen og derefter aktivér kontakten ud for Camera On/Off [Kamera Til/Fra] for at tænde kameraet.

• Hvis du har fysisk adgang til din Nest Hub Max, kan du også tænde kameraet på to andre måder:

• Stryg opad fra bunden af skærmen, og tryk derefter på Kamera. Skærmen fortæller dig, om du har tændt kameraet eller ej.

• Slå kontakten til bag på skærmen. Dette vil tænde både kameraet og mikrofonen.

3. Sørg for, at kameraet kan fange den ønskede aktivitet

Det kan være nødvendigt at flytte dit kamera eller ændre noget i kameraets synsfelt for at forbedre bevægelsesregistreringen.

Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du får mest muligt ud af dit kamera, hvis du har hændelsesbaseret optagelse

Find og løs problemer med notifikationer

Dit kamera optog aktivitet, men du fik ikke nogen notifikation

Skift indstillinger for notifikationer i appen. Hvis notifikationer er aktiveret, skal du tjekke, om en lignende aktivitet har fundet sted for nylig i dit kameras videohistorik. Det er ikke meningen, at du skal blive ved med at modtage notifikationer om en igangværende hændelse.

Du modtager for mange notifikationer

Brug appen til at ændre følgende indstillinger for at reducere mængden af notifikationer, du modtager om kamerahændelser.

Skift indstillinger for notifikationer

Du kan ændre typen af notifikationer, du modtager, hvornår de kan sendes, og endda typen af aktivitet, du vil have notifikationer om. Du kan se, hvordan du ændrer indstillingerne for notifikationer, i artiklerne om fejlfinding af kameraunderretninger og kameraunderretninger.

Skift til tilstanden Hjemme

Hvis du ikke vil modtage notifikationer om aktivitet, som dit kamera registrerer, mens du er hjemme, kan du skifte til tilstanden Hjemme i appen for at slukke kameraet. Dit kamera sender ikke underretninger om aktivitet til dig, når videostreamen er deaktiveret.

Du kan skifte mellem tilstandene Hjemme og Ikke hjemme på forskellige måder i Nest-appen:

Brug Activity Zones

Du kan indstille kameraet til kun at registrere aktivitet uden for en specifik aktivitetszone. Dermed undgår du, at kameraet sender underretninger til dig om områder, hvor der normalt er aktivitet, som du ikke vil underrettes om.

Den interaktive fejlfinding hjælper dig med hurtigt at løse problemer med manglende videohistorik.

Start fejlfindingen